| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi nogometne formacije u Sport forumu; koje su po vama najbolje formacije, šta bi mijenjali kod klubova za koje navijate...raspravljajte o bilo čemu vezano za ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,260
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | nogometne formacije koje su po vama najbolje formacije, šta bi mijenjali kod klubova za koje navijate...raspravljajte o bilo čemu vezano za tu temu ![]()
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-10-07 Lokacija: Sant'Agata
Poruka: 1,095
![]() | Re: nogometne formacije 4-5-1 zašto Milan nije tako igrao protiv Arsenala... ![]()
__________________ AC MILAN : 2003-2008 ![]() Serie A : 2004, Liga Prvaka : 2003,2007, Kup Italie : 2003, Superkup Italie : 2004, Europski Super Kup : 2003,2007, Svj. klupsko prvenstvo : 2007 |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 10-04-07 Lokacija: Split Godina: 20
Poruka: 930
![]() ![]() ![]() | Re: nogometne formacije Citat:
![]() BTW najdraža mi je formacija 4-4-2 romb ![]()
__________________ Život je pun reljefa | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 12,850
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: nogometne formacije Zašto što bez Seedorfa ne mogu igrat tako. Zato šta bez agilnog lijevog i desnog beka ne mogu igrat tako. Kužiš? Formacija se slaže prema raspoloživim igračima. Kužiš?
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: nogometne formacije ja bi da Arsenal prestane više igrat 4-5-1 i da igra 4-4-1-1 (4-4-2) ovo mi je samo palo na pamet zbog Eduarda...
__________________ They took a baseball bat and whacked open his head. Mummy Boy fell to the ground; he finally was dead. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: nogometne formacije Pa igraju sa petoricom u sredini jer naprijed imaju Adebayora koji je skoro pa idealan igrač za ulogu tog "usamljenog" napadača... Formacija sa petoricom u sredinim i jednim "sidrašem" u napadu je vrlo prikladna za ekipe poput Arsenalove koje imaju takvog napadača (Adebayor) i tehnički kvalitetne vezne igrače (npr. Fabregas)
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: nogometne formacije ma znam.... ali kažem samo zbog Eduarda.... teško se snalazi na livom veznjaku.... inače sad im ništa drugo niti ne preostaje osim ako će onaj tukac Betender dobijat više od 15ak minuta po susretu
__________________ They took a baseball bat and whacked open his head. Mummy Boy fell to the ground; he finally was dead. |
| | |
| | #9 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: nogometne formacije Pa kad se Eduardo vrati, igrat će sa dva napadača... iako Adebayor i Eduardo ne mogu zajedno, gužva je u šesanestercu... Zato Eduardo mora na lijevo krilo kad je Adebayor u ekipi Eduardo bi bolje funkcionirao u kombinaciji sa Van Persiejem, na primjer...
| | |
| | #10 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: nogometne formacije u kom smislu misliš....kao 4-4-1-1 ili 4-5-1....kao špica, povučeni napadač ili livi veznjak (mislim na Eduarda)
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:16.

AC MILAN : 2003-2008