| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Nogometne legende u Sport forumu; Zinedine Yazid Zidane (Marseille, Francuska, 23. lipnja 1972.), bivši francuski nogometaš Zinedine Zidane je vezni nogometni igrač rođen 1972. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Nogometne legende Zinedine Yazid Zidane (Marseille, Francuska, 23. lipnja 1972.), bivši francuski nogometaš Zinedine Zidane je vezni nogometni igrač rođen 1972. Kada je iz Juventusa prešao u Real Madrid za 76 000 000 eura postao je najskuplim nogometašem u povijesti. Kao dijete alžirskih imigranata (iz berberske obitelji), rodio se u Marseilleu. Vođa Francuza posebno se iskazivao na svjetskim prvenstvima 1998. u Francuskoj i 2006. u Njemačkoj. Karijeru je završio u finalu prvenstva u Njemačkoj protiv Italije, gdje je bio isključen u drugom produžetku nakon što je glavom u prsa udario talijanskog braniča Marca Materazzija, nakon što ga je ovaj teško uvrijedio. Najbolji igrač ikada. Za mene je on ispred Pelea i Maradonne. To je moje mišljenje jer sam mogao gledati njegove poteze,a od njih nisam, zato nemoj te se uvrijediti. ![]() |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 07-08-06 Godina: 30
Poruka: 2,370
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nogometne legende Oladi malo ... nisam te napao , niti me briga ko je tebi ili bilo kome bolji od njih dvojice , trojice , stopedesetšestorice ... blesave su mi uopće takve usporedbe ... to je stvar osobnih simpatija. Samo mi je bilo smiješno da tvrdiš kako je Zidane bolji , a argument je - drugu dvojicu nisam ni gledao. |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 17
Poruka: 4,630
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nogometne legende pitanje za damfiska: dal da stavim Roya Keana u ovu temu? ![]()
__________________ “Remember, you’re wearing this red jersey. And don’t forget, bloody well get stuck in.”- Jimmy Murphy |
| | |
| | #19 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nogometne legende E bravo majstore..... Po meni, upravo je Monsieur Michel najbolji europski igrač pred-zidaneovske ere!!! Samo ti zajebavaj.... samo ti zajebavaj... ![]()
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-03-07 Godina: 30
Poruka: 864
![]() | Re: Nogometne legende nije najbolji ali legenda je
__________________ S LIJEVOM ŠALJEM U BOLNICU A DESNOM NA GROBLJE http://www.imagesforme.com/images/7637RealShit.png |
| | |
![]() |
| Tagovi: legende, nogomet, nogometne legende |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:33.