| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Nova pravila , novi sustav UEFA natjecanja u Sport forumu; Citat: LUZERN - Europska nogometna federacija (UEFA) je zaključila prvi dan zasjedanja Izvršnog odbora u Luzernu nizom promjena u europskim ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-08-06 Godina: 30
Poruka: 2,377
![]() | Nova pravila , novi sustav UEFA natjecanja Citat:
Igranje finala subotom mi je bezveze ... posebno s obzirom na obrazloženje.![]() Samo još jedan korak ka potpunoj komercijalizaciji nogometa. ![]()
__________________ Kyle: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate. Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp. | |
| | |
| | #3 (permalink) |
![]() | Re: Nova pravila , novi sustav UEFA natjecanja Zato što onda mogu doći mala dječica s roditeljima ... preko tjedna imaju obveza u vrtiću pa ne stignu.
__________________ Kyle: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate. Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 28-10-07 Lokacija: Krapina
Poruka: 1,229
![]() | Re: Nova pravila , novi sustav UEFA natjecanja Ovo će bit dobra vijest za Dinamo jer više nećemo igrat s klubovima iz top 12 liga ![]() U LP pretkolima mislim... Također ako se ispadne u 2. pretkolu, ideš u 3. pretkolo kupa uefa, ako ispadnes u 3. pretkolu LP, ideš odmah u grupnu fazu ![]() Loša vijest za druge klubove je kao šta sam reko, je da odsad ima 3 pretkola kupa uefa. A šta vas uopće boli ak je LP u srijedu ili subotu finale, tako ionako nećete ići na finale najvjerovatnije(ja idem ak bu dinamu u njemu )Zadnji Uredio Dinamo12 : 01-12-07 u 10:25. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 28-10-07 Lokacija: Krapina
Poruka: 1,229
![]() | Re: Nova pravila , novi sustav UEFA natjecanja Kad smo mi zadnji puta ispali od nekog iz ne-lige petice, evo tu gradi optimizam. U kvalifikacijama-mislim. Arsenal,Auxerre,Werder u zadnje vrijeme, ali oni JESU iga petice |
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() | Re: Nova pravila , novi sustav UEFA natjecanja Zadnji put je Dinamo ispao od nekoga tko nije iz petice onda kad je zadnji put igrao protiv ozbiljnog kluba koji nije iz petice - Dnipro ... a prije toga Dynamo. A bome i sa Hazarom je bio povuci-potegni.
__________________ Kyle: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate. Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:48.

... posebno s obzirom na obrazloženje.

)