| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Novosti iz Dinama u Sport forumu; Citat: Pravi autor: damfisk Opet ti... Je li to znači da bi mu bilo bolje u Dinamu (odnosno, u hrvatskoj ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1001 (permalink) | |
| Moderator Foruma | Re: Novosti iz Dinama Citat:
ti stvarno imaš nekih problema... mislim da bi mu bilo bolje u bilo kojem drugom klubu koji je za njega navodno zainteresiran, to sam već prije napisao, pročitaj, a i mišljenje o premiershipu sam već prije napisao pa i to možeš pročitat... U krug idemo....
__________________ A Bartender is a Pharmacist with Limited Inventory | |
| | |
| | #1002 (permalink) | |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Jesi ti ikad čuo za ironiju? Riječnik u ruke, mladiću ![]() @ gggiga: Evo što si ti napisao: Citat:
2. više bi napredovao u Dinamu nego kod Erikssona (u engleskoj ligi) E pa sad, ako ostaje pri tome, onda zaista više nemamo o čemu pričat.
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane Zadnji Uredio damfisk : 31-07-07 u 16:37. | |
| | |
| | #1005 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Novosti iz Dinama Jesam. Gdje je u onome tvome postu bila ironija? Prosvijetli me...
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #1006 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 07-08-06 Godina: 30
Poruka: 2,370
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Novosti iz Dinama Eriksson je najprecjenjeniji trener svih vremena. Da sam (a nisam ) ja na Ćorlukinom mjestu , i kad bi (a nije ) bila istina da se pola Premiershipa otima za njega , onda bih sigurno prije Citya izabrao Newcastle ili Tottenham.![]() |
| | |
| | #1007 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Novosti iz Dinama A da, recimo, Ćorluku iz Engleske traži samo Manchester City? Da je opcija - Manchester City ili Dinamo? Kako bi onda odlučio, da si (a nisi ) Vedran Ćorluka?
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #1010 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: Novosti iz Dinama Kako ti sam sebi nisi dosadan? Ironija je u tome da nisam mislio doslovno da će se upropastit nego da neće dosegnuti onu razinu koju bi dosegnuo u nekom drugom premierligašu...
__________________ A Bartender is a Pharmacist with Limited Inventory |
| | |
![]() |
| Tagovi: dinamo, novosti dinamo |
« Novosti iz Hajduka
|
JUVENTUS »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:27.

) ja na Ćorlukinom mjestu , i kad bi (a nije