| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Novosti iz Dinama u Sport forumu; Svaka cast za da silvu... i ettoa... pa moze i za onog andersona ako se pokaze ko zvijer... ali sad ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Novosti iz Dinama Svaka cast za da silvu... i ettoa... pa moze i za onog andersona ako se pokaze ko zvijer... ali sad stvarno pretjeruju... sta zele cijeli brazil dofurat? a sto je najgore, mamic se nada i ocekuje da svi dobiju drzavljanstvo i da zaigraju kad tad za nasu reprezentaciju... covjek vizionar...
__________________ Buffalo theory - my theory |
| | |
| | #42 (permalink) |
| Ministar Obrane Foruma | Re: Novosti iz Dinama ma i ja brijem da je malo zabrijo... ili su zabrijali... kako već... navodno je i neki mali Juninho na tapeti ... a jbg.. .sad je to valjda IN u HNL-u... nabavka igrača odasvuda... jbg
__________________ > next level < |
| | |
| | #43 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 903
![]() | Re: Novosti iz Dinama Mislim da Eduardo, Etto, Chago, da je to ok ekipa al dovodit neke nove igrače samo zato što su iz Brazila i potpisivat 7-godišnje ugovore, blago rečeno lihvar Mamić je pretjerao. Bilo bi pametnije da te novce ulažu u domaću školu pa da ti naši dečki koji imaju talenta ali zbog nedovoljnog rada s njima ne dobivaju prave prilike jer kad bi trebali upast u seniore za njih nema mjesta, šalje ih se na posudbe, tamo sjede na klupi i uzalud nam trud svirači. Bilo bi pametnije forsirat domaće dečke pa valjda će netko od njih biti novi Šuker, Boban itd, a ovako samo skupljamo Brazilce a naši dečki propadaju. |
| | |
| | #44 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-10-05
Poruka: 95
![]() | Re: Novosti iz Dinama malo su pretjerali ,ona momčad od prošle sezone je bolja od ove samo da su imali ovoga trenera ,a valjda je svima jasno da mamić radi samo za sebe ,pa koja je svrha dovođenja Vukojevića ... |
| | |
| | #45 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 09-05-05 Lokacija: duBBBrava Godina: 26
Poruka: 2,590
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Novosti iz Dinama Citat:
Turina,Šarlija,Čale, Drpić, Čorluka, Modrić, Jurić, Zahora,Tomić, moglo bi se reči Da silva svi su oni iz mlade škole Dinama a ti sad meni reci koji od njih nije bio na kaljenju! Normalno je da igrači iz omladinske škole idu u druge klubove jer dinamo nije Kamen Ingrad, Inter, Zagreb..... da može riskirati sa takvim igračim koji nemaju iskustva... | |
| | |
| | #47 (permalink) | |
| Ministar Obrane Foruma | Re: Novosti iz Dinama Citat:
komentar_298_slikam_.jpg Nakon Dine Drpića koji je prije isteka svojeg ugovora potpisao novi, na isti se korak odlučio i mladi Vedran Ćorluka, potpisavši danas novi petiopolgodišnji ugovor s "modrima". "Ovime nastavljamo već započetu dugoročnu politiku te u prosjeku naši igrači imaju potpisane četverogodišnje ugovore.", rekao je nakon potpisa izvršni dopredsjednik Dinama, Zdravko Mamić. Zadovoljstvo nije krio i mladi Ćoruluka. "U Dinamo sam od svoje osme godine i svi moji planovi su uvijek bili vezani za "modre". Nadam se da ću svojim igrama opravdati ovo povjerenje kluba i navijača."
__________________ > next level < | |
| | |
| | #49 (permalink) |
| Ministar Obrane Foruma | Re: Novosti iz Dinama uopće mi čudno da se cura interesira za nogomet ![]()
__________________ > next level < |
| | |
![]() |
| Tagovi: dinamo, novosti dinamo |
« Novosti iz Hajduka
|
JUVENTUS »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:29.

nebi se složio s tom tvojnom izjavom!!