| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Novosti iz Hajduka u Sport forumu; Vidim da imaju novosti it Dinama i Rjeke pa evo da imate novosti i iz Hajduka... Protiv Intera bez gledatelja ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-12-05
Poruka: 1,541
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Novosti iz Hajduka Vidim da imaju novosti it Dinama i Rjeke pa evo da imate novosti i iz Hajduka... Protiv Intera bez gledatelja Zbog lošeg ponašanja gledatelja na utakmici s Dinamom, disciplinski sudac 1.HNL-e Krešimir Vlajčević odredio je kaznu Hajduku, i to od jedne utakmice igranja na domaćem terenu bez nazočnosti gledatelja. To bi značilo da će Hajduk utakmicu 20.kola 1.HNL-e protiv Intera iz Zaprešića odigrati bez gledateljstva. Prvotimci Hajduka danas će otputovati za Rijeku gdje će sutra igrati Jadranski derbi protiv drugoplasirane momčadi lige. Novi trener Luka Bonačić na put je poveo 18 igrača: Pletikosa, Miladin, Đolonga, Žilić, Gal, Damjanović, Grgurović, Režić, Hrgović, Kranjčar, Kalinić, Balić, Čutuk, Erceg, Ćaćić, Selak, Munhoz i Jelavić. Ozlijeđeni su; Bartulović, Blatnjak, Bušić, Cimirotič, Kralevski i Marčić, tako da je novi trener u kombinaciju za sastav vratio "otpisane" Ćaćića i Munhoza.
__________________ Ferrari no.1 Zadnji Uredio Vodoinstalater : 17-02-06 u 19:10. |
| | |
| | #2 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Luka Bonačić novi trener Hajduka Nakon osam godina Luka Bonačić ponovno je na klupi bijelih. Odlukom Upravnog odbora Hajduka smijenjen je Ivan Gudelj, pa će do kraja sezone Bonačić s momčadi pokušati ući u Ligu za prvaka i osvojiti Hrvatski kup. "Nema se tu šta reć, kad Hajduk zove ja sam tu! Moram vidit situaciju u svlačionici, pa bi kroz 15 dana moga donit neke konkretne zamisli. Nema se šta obećat, tribamo se mobilizirat i učinit sve kako bi pokušali izborit Ligu 6, pa i osvojit Kup. Mislim da tu još ima kvalitetnih igrača osim Kranjčara, koji su nažalost upali u jednu krizu ideje i rezultata. Sve nas skupa očekuje težak rad." - rekao je novi trener Hajduka.
__________________ Ferrari no.1 |
| | |
| | #3 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Novosti iz Hajduka Kazna Hajduku zbog lošeg ponašanja gledatelja?! Normalno, opet se trenira strogoća na Hajduku. Baš me živo interesira hoće li se takva praksa nastavit i sa drugim klubovima. Također me interesira hoće li se ubuće kažnjavat samo vrijeđanje crnaca ili i drugih koji se osjete pogođeni povicima iz gledališta. Utakmica bez publike - mislim da će prazno gledalište bit strašan udarac za igrače, jer inače bi utakmicu protiv Intera gledalo brat bratu 35.000 duša ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bonačić vratio "otpisane", Cimirotič izgubljen "Nova metla" u Hajduku, po običaju donijela je i nove kriterije. Luka Bonačić vratio je u prvu momčad sve igrače koje je Ivan Gudelj otpisao. No, ostao je bez Slovenca Cimirotiča... Koliko se dugoročna razmišlja u Hajduku, pokazao je i primjer igrača koje je Ivan Gudelj "otpisao" tijekom zimskih priprema. Samo mjesec dana kasnije, sudbina Frane Ćaćića, Danijela Hrmana, Zvonimira Deranje, Pabla Munhoza i Gorana Granića je promijenjena i svi su vraćeni u konkurenciju igrača koji će pokušati izboriti nastup u Ligi za prvaka i osvojiti Kup Hrvatske. "Nikoga ne želim otpisati prije nego što provjerim njegovo stanje. Očekuje nas teška borba, svi će nam trebati", izjavio je novi Hajdukov trener. Očekuje se da bi neki od "pomilovanih" mogli biti u sastavu momčadi već protiv Rijeke, s obzirom da je splitski kadar vrlo razrijeđen ozljedama. Protiv Rijeke Bonačić neće moći računati na Blatnjaka, Bušića, Bartulovića, Marčića, Granića, Deranju, vjerojatno ni na Grgurovića, a sigurno ni na Cimirotiča. Slovenski reprezentativac jedan je od rijetkih koji se s nekoliko uspješnih driblinga svidio u Hajdukovoj momčadi u nedjeljnom derbiju protiv Dinama. No, ozljeda koljena odvojit će ga od travnjaka vjerojatno do okončanja prvog dijela sezone, pa Cimirotič neće moći pomoći sterilnom Hajdukovom napadu da osigura plasman među 6 najboljih momčadi u prvenstvu.
| | |
| | #8 (permalink) | |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Novosti iz Hajduka Citat:
Hoćeš nešto novije? Godine 2000. zbog prekida radi upada publiek na teren protiv Šibenika igralo se bez publike protiv Zagreba (tukli smo 5:0), iste sezone prekid zbog upada publike na teren u finalu kupa protiv Dinama, igrale se TRI utakmice bez publike (protiv Osijeka, Varteksa i iduće sezone protiv Marsonije). A nema šanse da me uvjerite da u tim sezonama na niti jednom drugom stadionu nije publika upadala na teren i nisu se palile bengalke! Ma kako da ne! Evo ja pamtim 2002. godinu kad su navijači Rijeke upali na teren. A kakva je bila kazna. Svaka - SVAKA - navijačka skupina radi bakljadu. Poljud je malo zatvoren pa se dim ne razilazi tako lako, a Torcida tradicionalno ima najjače bakljade, i sad udri po Hajduku. Osim toga, savez je naglasio da je ovo kazna zbog bengalki a ne zbog "rasističkog navijanja". A kada je onaj berlavi Munhoz zaigrao na Maksimiru, kompletna tribina BBB vikala je "Hu-Hu-Hu!!" i onda nikom ništa. Niko ni zuc o kazni ni o rasizmu. A sad svi nešto pizdu o rasizmu na Poljudu. Ma koji rasizam, o čemu vi to? Jebote led, pa Mass Sarr i Anthony Topkah (dva Liberijca od prije 4-5 god) su bili najomiljeniji likovi u gradu, svi su im plaćali piće kad bi prošli rivom. Da rasizam!! O majko moja mila! Opet ponavljam - ako će se ovakva politika dosljedno provodit prema SVIM klubovima, onda nemam prigovora. Nećemo palit baklje, nećem vikat "Hu-hu-hu" i nećemo vrijeđat suce i policiju. Fino ćemo pjevat pjesmice i pljeskat dobrim potezima protivnika, Samo, čisto ja sumnjam da će se to dosljedno provodit. Zadnji Uredio damfisk : 18-02-06 u 14:34. | |
| | |
| | #9 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Novosti iz Hajduka Najavljeni sastav Hajduka za večerašnju utakmicu protiv Rijeke u formaciji 4-4-1-1: Pletikosa - Miladin, Žilić, Gal, Đolonga - Režić, Damjanović, Grgurović, Hrgović - Kranjčar - Kalinić. Tomo Erceg je ozlijeđen, ali ući će sa klupe. I samo još nešto, ako mi admin i mod dozvole, a valjda hoće jer ovo je ipak topic o Hajduku. Dakle, Ćićo Senjanović (splitski novinar, piše u zajebantsko-romantičnom stilu Miljenka Smoje) danas u Slobodnoj Dalmaciji u svojoj stalnoj rubrici "Teletina" kaže: »Hajduk je učinija feštu za rođendan a na tu feštu je bija i Sanader. I, šta će, čovik je za tu feštu iša učinit lipu gestu i predložija je da jedna ulica u Split dobije Hajdukovo ime. Znan da je on to učinija u dobroj namjeri, ali mislin da je falija. Zato šta je Hajduk veći od ulice. Hajduku bi u tu ulicu bilo tisno. Hajduk već ima spomenike. To su Stari plac i stadion na Poljud. Posebno Stari plac. Kad god onde prođen, cili se naježin. Ona trava, branke, dil zapadnog gledališta, ona ograda, sve me to vrati u ono vrime, i miljun slika, igrači i imena mi prođu kroz glavu. Zato ne dirajte Stari Plac! Ostavite tu zelenu oazu. Da grad more disat i da se grad more sićat. A ulicu Hajduku mogu dat naši iseljenici u Čile. Ili u Kaliforniju. E, to je lipa gesta i tamo je ulica Hajduku pun pogodak. Jedan klub, iz tamo neke zemlje koja se i ne vidi na kartu, dobija je ulicu u veliku Ameriku. Ili kad naš čovik iz Australije stavi na tabelu od auta Hajdukovo ime. Ili kad Stipe Božić na pincin osvojene planine zabode Hajdukovu bandiru. E, sve je to taman. E, sve je to prava mira. A ulica Hajduku u Split, to nije prava, to nije pogođena mira. Jer cili je Split Hajduk.» Nadan se da ovo neće bit shvaćeno kao reklama za list ili za autora. Samo san želija reć kako čovik piše ono što ja mislin i osjećan. Tako se voli Hajduk. Još samo kad bi uprava i igrači ovo pročitali, pa da zaigraju kako triba – možda bi se onda izvukli iz ovih govana u koja su upali. Ali, bojin se da oni ne čitaju ovakve stvari. Bilo kako bilo – idemo na pobjedu. HAJDUK ŽIVI VJEČNO! Zadnji Uredio damfisk : 18-02-06 u 16:16. |
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Poraz u finišu utakmice Iako su naši nogometaši držali ravnotežu gotovo cijelu utakmicu, domaćini su uspjeli u 89' postići pogodak i uzeti sva tri boda. Riječki napadač Igor Novaković ubacio je loptu u kazneni prostor s desne strane, koju je pokušao blokirati Gal, ona je promjenila putanju i preko prstiju, do tada najboljeg na terenu Stipe Pletikose, odsjela u bližem kutu Hajdukova gola. E jebiga ovo je stvarno peh.... ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: hajduk |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 2 (1 članova i 1 gosta) | |
| Splitskadica |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Novosti iz Dinama | Johnie-Bravo | Nogomet | 4223 | Danas 19:49 |
| Instalacija web servera (Apache), baze podataka (MySQL) i PHP-a | Kristijan | Tutoriali i Trikovi | 7 | 30-09-06 11:33 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:05.

: