Idi nazad   Croportal Forum > Sport > Nogomet
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Nogomet Raspravljate o temi Novosti iz Hajduka u Sport forumu; Calderon potvrdio: Real na proslavi Hajdukove 100. godišnjice Predsjednik Real Madrida Ramon Calderon posjetio je danas stadion u Poljudu ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 30-06-07, 14:52   #1011 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 4,233
berto11 će uskoro biti poznatberto11 će uskoro biti poznatberto11 će uskoro biti poznatberto11 će uskoro biti poznatberto11 će uskoro biti poznatberto11 će uskoro biti poznatberto11 će uskoro biti poznat
Re: Novosti iz Hajduka

Calderon potvrdio: Real na proslavi Hajdukove 100. godišnjice

Predsjednik Real Madrida Ramon Calderon posjetio je danas stadion u Poljudu i s predsjednikom Brankom Grgićem dogovorio kako će upravo Real uveličati Hajdukov 100. rođendan 2011. godine.

- Ostalo je još samo da pošaljemo službeni dopis i utanačimo odgovarajući termin - kazao nam je nakon razgovora Grgić.
Calderona su u Poljudu među ostalima dočekali i direktor Fredi Fiorentini, dopredsjednik Alen Bokšić, te bivši igrač Reala Robert Jarni kojega je Španjolac srdačno pozdravio.

Otišao je prvi čovjek kraljevskog kluba i u trofejnu salu, gdje je posebno promotrio najstariji trofej iz 1912. godine, te uspomenu na Hajdukovu pobjedu nad Manchester Unitedom od 6:0 u prijateljskom susretu.

Nakon što je posjetio glavni teren, Calderon se pozdravio s domaćinima, koji su se povukli na drugi kat stadiona kako bi održali sastanak.

Pazi slike
Odgovori sa citatom
Star 30-06-07, 15:03   #1012 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 06-05-07
Godina: 30
Poruka: 2,707
hajduk1991 će uskoro biti poznathajduk1991 će uskoro biti poznathajduk1991 će uskoro biti poznathajduk1991 će uskoro biti poznathajduk1991 će uskoro biti poznathajduk1991 će uskoro biti poznathajduk1991 će uskoro biti poznathajduk1991 će uskoro biti poznathajduk1991 će uskoro biti poznat

Obratite pozornost na podebljano!
Uzvrat ipak na Poljudu

IAKO je ždrijebom bilo odlučeno da će Hajduk prvu utakmicu prvog pretkola kupa UEFA sa crnogorskom Budućnosti igrati u Splitu, odluka je promijenjena.

Naime, zbog činjenice da će crnogorski prvak Zeta svoju domaću utakmicu u kvalifikacijama za Ligu prvaka igrati upravo u Podgorici, UEFA je odlučila da će se tako prva utakmica između Hajduka i Budućnosti 19. srpnja igrati u Crnoj Gori.

Ovo je za Hajduk vrlo dobra vijest, jer ukoliko što i zabrlja na "Stadionu pod Goricom" imati će priliku da to popravi na Poljudu.
Odgovori sa citatom
Star 30-06-07, 15:03   #1013 (permalink)
dr.sc. Foruma

hajduk1991 će uskoro biti poznathajduk1991 će uskoro biti poznathajduk1991 će uskoro biti poznathajduk1991 će uskoro biti poznathajduk1991 će uskoro biti poznathajduk1991 će uskoro biti poznathajduk1991 će uskoro biti poznathajduk1991 će uskoro biti poznathajduk1991 će uskoro biti poznat

"U Podgorici se Hajduk dočekuje s velikim simpatijama".

"OČEKUJEM jako zanimljivu utakmicu i pretpostavljam da će stadion u Podgorici biti ispunjen do posljednjeg mjesta", govori u razgovoru za Index glavni tajnik Fudbalskog saveza Crne Gore Momir Đurđevac.

Đurđevac se prisjetio i davnih vremena Jugoslavije kada je, kako kaže, momčad Hajduka u Crnoj Gori uvijek bila rado viđena. "Ovdje se Hajduk dočekuje s velikim simpatijama, razmišlja se o Hajduku iz velike Jugoslavije koji je oduvijek bio sinonim dobre momčadi, dobrih igrača i kluba koji igra vrlo kvalitetan nogomet, stoga me posebno raduje što će Budućnosti igrati baš protiv Hajduka", rekao nam je Đurđevac.

Priznao nam je i da ne zna puno o momčadi Hajduka, ali su mu zato dobro poznata imena sadašnjeg i bivšeg trenera. "Osobno ne znam puno o igračima Hajduka, ali znam da ih vodi Ivan Pudar koji je na klupi zamijenio Zorana Vulića. Dinamo je u prošlom prvenstvu s velikom prednošću osvojio naslov prvaka pa pretpostavljam da je splitska momčad sastavljena od mladih igrača, te da klub ima strategiju da oni dođu do izražaja u narednim sezonama. Ista stvar vrijedi i za Budućnost, koja je također vrlo mlada momčad puna perspektivnih igrača", podvukao je Đurđevac.

Zanimalo nas je hoće li biti posebnog osiguranja na utakmici, s obzirom da su navijači obje momčadi poznati kao vrlo žestoki. "Nogomet sa sobom donosi i takve stvari pa nažalost opasnost od nereda uvijek postoji. Sad je na klubovima i na organima sigurnosti kako hrvatskim tako i crnogorskim da to spriječe. Nisam siguran ima li Torcida uopće praksu da prati svoju momčad na takvim gostovanjima, sigurno će puno toga ovisiti o rukovodstvu oba kluba", smatra crnogorski glavni tajnik.

"Nogomet je u Crnoj Gori nakon osamostaljenja doživio veliku ekspanziju. Opet je postao sport broje jedan, kome se posvećuje najviše pažnje i za kojeg vlada najveći interes. Prvenstvo Crne Gore do zadnjeg je kola bilo neizvjesno, tek u posljednjim je utakmicama odlučeno tko će postati prvak i koje će momčadi ispasti iz lige. Crnogorska liga inače broji 12 klubova, a igra se trokružno u 33 kola. Mislim da u našem nogometu ima puno potencijala, kvalitetnih igrača, ali najveći je problem loša infrastrukutra, na kojoj ćemo u budućnosti morati poraditi", uputio nas je Đurđevac u općenito stanje crnogorskog nogometa.

Zanimalo nas je i kako su Crnogorci zadovoljni ždrijebom svojih ostalih klubova i kako procjenjuje njihove šanse u Europi. "Mislim da je Rudar imao dosta sreće jer su za protivnika dobili ciparsku Omoniju pa od njih očekujemo siguran prolaz u idući krug natjecanja. Za mene osobno je velika nepoznanica protivnik Zete, litvanski Kaunas. Sigurno će biti zanimljivo, očekuje nas vrlo uzbudljiv drugi dio srpnja. Igrat će se dosta utakmica na međunarodnoj sceni, kako klupskih tako i reprezentativnih što je izvrsno zagrijavanje za iduće prvenstvo Crne Gore koje počinje 11. kolovoza", zaključio je Momir Đurđevac u svom razgovoru za Index.
Odgovori sa citatom
Star 30-06-07, 18:28   #1014 (permalink)
dr.sc. Foruma

Ramon Calderon: Bit će nam drago sudjelovati na proslavi Hajdukove stogodišnjice

PREDSJEDNIK sportskog društva Real Madrid stigao je u Split kao posebni gost večerašnjeg košarkaškog spektakla na Gripama, utakmice veterana Jugoplastike i veterana Real Madrida.

Don Calderon se jutros u splitskom hotelu Lav susreo s hrvatskim predstavnicima sedme sile, a društvo su mu pravili njegov dopredsjednik i Žan Tabak koji je ovom prilikom poslužio i kao prevoditelj.

"Vrlo sam zahvalan što ste me pozvali u Split, zahvaljujem se u ime Madrida i cijele organizacije. Nisam imao puno vremena razgledati Split, ali ono što sam vidio je prekrasno, nadam se da ću se uskoro vratiti u Hrvatsku kako bih je razgledao kao turist", počeo je svoje izlaganje predsjednik madridskog Reala.
Calderon je svoju vladavinu otpočeo vrlo uspješno, prva godina donijela je dva naslova prvaka, nogometni i košarkaški. "Bila je ovo teška godina, ali vrlo sam zadovoljan ishodom. Igrači, treneri i cijelo osoblje obavili su izvrstan posao. Ovakav uspjeh nitko nije očekivao, prošlo je više od 20 godina otkad je Real Madrid osvojio nogometno i košarkaško prvenstvo.

2. srpnja obilježit će se točno godinu dana otkad je Ramon Calderon preuzeo kormilo Reala. Hoće li u Madridu biti neka posebna proslava? "Znamo da je taj datum važan, ali slavit ćemo ga bez ikakvog posebnog obilježja. Sad se počinju formirati i nogometna i košarkaška ekipa. čeka nas jako puno posla s dovođenjem novih igrača. Čekaju me još tri godine kao predsjednika. Sigurno će biti teško, očekivanja su velika, ali spremni smo na to. Real Madrid uvijek mora sastavljati momčad koja će nešto osvojiti", podvukao je Calderon.

Ali, čak ni to ponekad nije dovoljno, što je na svojoj koži najbolje iskusio Fabio Capello. "Real Madrid je klub u kojem nije dovoljno samo osvojiti naslov, treba i zadovoljiti publiku, koja traži drukčiju igru. Jako smo zahvalni Capellu za sve što je učinio, ali Mijatović je procijenio kako publika nije zadovoljna, te ćemo sad potražiti trenera koji će igrati atraktivniji nogomet".

Rješenje se ukazalo u liku njemačkog stratega Bernda Schustera. "Schuster je jedna od tri ili četiri opcije o kojim razmišljamo. On je trener koji bi mogao zadovoljiti standarde Reala, ali dok god ima ugovor s Getafeom mi tu ništa ne možemo", istaknuo je Calderon.

Nakon osvajanja naslova klub je napustio jedan od najboljih igrača. David Beckham karijeru će nastaviti u SAD-u. "Nismo zadovoljni Beckhamovim odlaskom. Vrlo nam je žao, to je igrač kojeg su ljudi voljeli i koji je ostavio velik pečat na klubu. Dali smo sve od sebe da ga zadržimo u klubu, ali nije nam uspjelo. Želim mu puno sreće i siguran sam da će se u Americi lako snaći jer je veliki profesionalac i sjajan igrač."

Nije se moralo dugo čekati da iskoči pitanje koje je svim navijačima Hajduka na pameti. Postoji li mogućnost da Real Madrid bude gost Bilih na Poljudu povodom proslave stogodišnjice kluba? "Hajduk je velik klub s dugom i slavnom poviješću koji se često susretao s španjolskim ekipama. Ako nam kalendar to dozvoli bit će nam jako drago odazvati se na proslavu njihove stogodišnjice", tvrdi Calderon.

Okupljene novinare zanimalo je i kojih se hrvatskih igrača Calderon najbolje sjeća i misli li da bi neko od naših sadašnjih nogometaša mogao pronaći mjesto u svlačionici Kraljevskog kluba. "Jarni i Šuker su bili dva igrača koji su ostavili jak pečat u Real Madridu. Šuker me je više puta pozvao da dođem u Hrvatsku, ali nažalost, dosad se nisam stigao odazvati. Siguran sam da ima hrvatskih igrača koji bi našli mjesto u momčadi Reala, ali ja se ne miješam u odluke svog trenerskog i menadžerskog osoblja."

Koliko je zahtjevan posao predsjednika Real Madrida? "Posao predsjednika kluba dvostruko je teži nego odvjetnika (što je Calderonova struka op.a.) jer traži 24-satni angažman, ali ja sam sretan što ga imam priliku obavljati. Za svakoga navijača s članskom iskaznicom Real Madrida najveći mogući ponos biti predsjednik kluba. Ima teških dana, ali i onih lijepih kao što smo na kraju godine iskusili s košarkom i nogometom. Ja ću taj posao nastaviti raditi sa zadovoljstvom. Član sam Real Madrida od 1978. godine.

Kako je Calderon ipak tu kao gost košarkaškog spektakla na Gripama, red je bio da se malo popriča i o košarkaškom dijelu madridskog kluba. "Nikad u povijesti Reala nismo imali ovako vrhunski spoj navijača i košarkaša. Vidjelo se to na terenu, osvajanje prvenstva je fantastičan uspjeh."

Na hrvatsku košarku prva asocijacija uvijek je Dražen Petrović. "Ja sam veliki košarkaški navijač, a igrač koji me je najviše dirnuo bio je Dražen Petrović. Njegova godina u Madridu bila je nešto neviđeno, ljudi ga i danas ne mogu zaboraviti. Jugoplastika je ime koje nosi veliku težinu među košarkaškim navijačima u Španjolskoj i koje se izgovara s divljenjem. Drago mi je što sam ovdje, što su me pozvali i što imam priliku vidjeti Hrvatsku", zaključio je Calderon.

Nakon konferencije za novinare Calderon se uputio na Poljud gdje ga je ugostilo kompletno vodstvo kluba. Bio je tu Branko Grgić, Fredi Fiorentini, Alen Bokšić, a predsjednika svog bivšeg kluba došao je pozdraviti i Robert Jarni. Nakon što mu je Grgić uručio nekoliko prigodnih poklona uslijedio je obilazak Poljuda. Hajdukovci su se Calderonu pohvalili osvojenim trofejima, a predsjedniku Reala posebno se svidio trofej koji su Splićani dobili od Manchester Uniteda nakon što su tukli Crvenu Armiju rezultatom 6-0. I danas u prostorijama Manchestera stoji mramorna spomen ploča na taj, njihov najveći poraz izvan Engleske.

Foto galeriju s Calderonove posjete Poljudu pogledajte u gornjem desnom kutu ekrana.
Odgovori sa citatom
Star 30-06-07, 18:59   #1015 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 13,227
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan

Citat:
Pravi autor: hajduk1991 Pogledaj Poruke
Foto galeriju s Calderonove posjete Poljudu pogledajte u gornjem desnom kutu ekrana.

Btw,

A classic in Split

Zadnji Uredio slay : 30-06-07 u 19:05.
slay je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-07-07, 13:07   #1016 (permalink)
Trenutno u mirovini

Datum registracije: 27-11-05
Poruka: 4,364
Hagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavan

a mogo bi Calderon malo posudit ove sta griju klupu Reala... ne bi se mi bunili
Odgovori sa citatom
Star 01-07-07, 20:59   #1017 (permalink)
Akademik Foruma

berto11 će uskoro biti poznatberto11 će uskoro biti poznatberto11 će uskoro biti poznatberto11 će uskoro biti poznatberto11 će uskoro biti poznatberto11 će uskoro biti poznatberto11 će uskoro biti poznat

Hajduk odigrao 0:0 s njemačkim trećeligašem

Nogometaši Hajduka odigrali su utakmicu bez golova s njemačkim Hessen Kasselom.

Iako su bili osjetno bolji od njemačkog trećeligaša, Splićani pred 1500 gledatelja nisu uspjeli doći do pobjede.

Momčadi Ivana Pudara nedostajala je efikasnija završnica, a uz konstantan pritisak, Ante Rukavina i Nikola Kalinić našli su se u nekoliko izglednih prigoda. Nikoli Kaliniću je tako zbog zaleđa i poništen pogodak.

Igor Tudor i Krisztian Lisztes nisu igrali, a zbog bolova u koljenu u hotelu u Marburgu ostao je i Mladen Bartolović.
Odgovori sa citatom
Star 01-07-07, 21:47   #1018 (permalink)
dr.sc. Foruma

Grgić: Ove godine naslov prvaka, a onda se povlačim iz Hajduka

Ne želim govoriti o novcu. Naš se budžet vrti oko četiri-pet milijuna eura. No pojačanja smo doveli zahvaljujući modelu javno-privatnog partnerstva, rekao je prvi čovjek Splićana

TISNO - S Brankom Grgićem razgovarali smo ovog vikenda u njegovoj ljetnoj rezidenciji u Tisnom na otoku Murteru.

Hajdukov predsjednik upravo se spremao otići u Vodice da bi se našao s Marisom Verpakovskisom kojeg želi dovesti u Poljud. Između pregovora sa Verpakovskisom i Tonijem Popovićem, 34-godišnjim Australcem hrvatskih korijena, najnovijom Hajdukovom akvizicijom, Grgić je uspio ugurati i susret s Ramonom Calderonom, predsjednikom Reala od kojeg je tražio da kraljevski klub bude gost na proslavi 100-godišnjice splitskog kluba.

Ako se ostvare želje, te 2011. Grgić će utakmicu Hajduka i Reala na Poljudu gledati kao “običan navijač” jer otkrio nam je da na čelu Hajduka namjerava ostati još najdulje godinu dana. Grgić posao nosi u vikendicu odakle koordinira rad splitske Lučke uprave te finišira poslove oko igračkih transfera u Hajduku.

Oba posla iziskuju maksimalan angažman pa u čitavoj priči deblji kraj obično izvlači obitelj, supruga Anita i sin Marko te su večeri sami otišli u promenadu. Branko se odužio večerom, spremio je škampe na žaru, i to je bila prvorazredna poslastica. Propadne li kao menadžer, ne mora strahovati da će biti bez posla...

O ponudi na nogometnom meniju Grgić nam je rekao:

- Dovodimo Verpakovskisa i Popovića. Ove sezone ništa ne želimo prepustiti slučaju. Stvaramo superjaku momčad, usudio bih se reći najjaču od 2001. godine! Cernat se pokazao kao pun pogodak. Svi me uvjeravaju da takvog igrača još nismo imali. Uz Rumunja će proigrati naši dragulji Rukavina i Kalinić.

• S Verpakovskisom ste razgovarali u društvu Ivice Šurjaka, na transferu Nike Kovača najviše se angažirao Alen Bokšić, dovođenje pojačanja je domena posla Tome Ercega. Kako funkcionira taj kvartet?

- Zasad funkcionira perfektno. Dogovaramo se oko transfera. Svatko ima pravo ponuditi rješenje, ali mora postojati konsenzus. Rezultati se vide. Uspjeli smo dovesti etablirana imena.

• Ipak, Niko Kovač vas je odbio?

- Dugo smo razgovarali s Nikom i, iako je odgovor negativan, ne bih definitivno zatvorio vrata tog transfera. Smatram da smo svoj dio posla korektno obavili, zapelo je na liniji Salzburg-Kovač...

• Imate velika očekivanja od ove sezone.

- Prolazak u drugo pretkolo lige Uefa je prvi cilj koji smo postavili. Hajduku je to imperativ. Vidjeli ste da smo promijenili filozofiju poslovanja. Više ne štedimo da bismo preživjeli nego trošimo da bismo zaradili. Uz pojačanja koja smo osigurali, od Tudora, Cernata, Lisztesa, Andrića, Tomića... te sutra Verpakovskisa i Popovića, kojima se nadamo, realno je očekivati da napravimo iskorak u Europi. Realan bi cilj bio ulazak u Ligu Uefa. Treneru Pudaru smo postavili imperativ da se mora s Dinamom boriti za prvo mjesto. Ne želim više dopustiti da nam Zagrepčani pobjegnu 20 bodova.

- Igora Štimca smo kandidirali za predsjednika Udruge Prve HNL. Ne vidim u čemu je problem da Štimac preuzme tu funkciju nakon četiri godine Vrbanovićeva mandata. Legitimno je pravo svakoga da lobira, a smatram da Udruženje nije toliko ključno da bih mogao razumjeti Mamićevu nervozu. Kod njega se uvijek javlja nervoza prema Hajduku kad im priđemo blizu. Ako zaostajemo 20 bodova, onda teče med i mlijeko. Čim im se približimo, odmah se javlja nervoza.

• Ždrijeb 1. pretkola namjerio je Hajduku za protivnika Budućnost iz Podgorice.

- S ovim igračkim kadrom dužni smo proći Budućnost.

• Jeste li riješili “nesporazum” s trenerom Ivanom Pudarom?

- Nikakvih problema s Pudarom nemamo. Sve polemike želimo zadržati unutar kluba. Trener je rekao što je rekao, i ja mu mogu priznati da je bio u pravu, ali nije bilo ni mjesto ni vrijeme za takve izjave. Dogodilo se to u trenutku kad smo upravo finiširali nekoliko velikih transfera. Sad je ova momčad puno bolja nego lani, a držim da je uprava svoj dio posla odradila više nego korektno. Sada je na Pudaru da pripremi momčad koja bi trebala ostvariti ambicije.

• Koliko će koštati Hajduk u novoj sezoni?

- Brojke vam ne želim otkrivati jer su poslovna tajna. Naš se godišnji budžet vrti oko 4-5 milijuna eura, ali smo pojačanja uspjeli osigurati kroz model javno-privatnog partnerstva. Sve što ulažemo u igrače, očekujemo da će nam se vratiti. Računamo da ćemo vratiti uloženo prodajom samo jednog od mladih igrača kao što su Kalinić, Rukavina, Ljubičić ili Gabrić.

• S poduzetnikom Franom Pašalićem i Igorom Štimcem otvorili ste model javno-privatnog partnerstva u transferu Nike Kranjčara. Tko su poduzetnici koji danas ulažu novac u igrače?

- Postoje ljudi koji se žele eksponirati, kao što su to bili Pašalić i Štimac, ali i oni koji to ne žele. Radimo s biznismenima koji ne traže reklamu nego ih zanima kako oploditi uloženi novac. Najvažnije je da ti ljudi ne participiraju u radu kluba, a to može biti samo prednost jer se tako sprječava sukob interesa.

• Zlobnici će reći da je premijer Ivo Sanader “najizdašniji sponzor” Hajduka?

- Sanader je spasitelj hrvatskog sporta pa tako i nogometa. Njegova politika prema sportu je ispravna, za razliku od drugih koji traže amaterizaciju sporta. Nije ni čudno da toliki sportaši podržavaju njegov program. Premijer Sanader ne krije da je hajdukovac, ali Hajduku pomaže jednako koliko i drugim klubovima. Hajduk nije privilegiran, jer ima iste sponzore kao Dinamo.

• Je li istina da će vas Cernat stajati milijun dolara?

- Rumunja sigurno nećemo platiti milijun dolara, pa ni pola od toga. On će imati odlične uvjete u Hajduku, tako da će mu se i s financijske strane isplatiti boravak u Poljudu. Istina je da smo doveli igrače koje ćemo, objektivno, teško prodati, ali želimo da uz njih stasaju naši mladi igrači, da steknu iskustvo i da naprave rezultat.

• Jeste li se u ovom prijelaznom roku približili Dinamu po snazi momčadi?

- Mislim da smo blizu Dinama, ali bili smo to i lani. Sjetit ćete se da smo na polusezoni imali tri boda zaostatka i dobru atmosferu, a onda je sve otišlo naopako. Ove sezone borit ćemo se do zadnjeg kola.

• Najavili ste da ćete dovesti Hajduk do pretvorbe. Imate li ambiciju i nakon toga voditi klub?

- Ne. O novom predsjedniku odlučit će budući vlasnici, a to će biti Grad i Županija. Želim s Hajdukom osvojiti naslov prvaka ove sezone i nakon toga ću se povući. Ako me pitate, Alen Bokšić je sigurno osoba koja bi mogla preuzeti tu funkciju jer ima potrebne predispozicije.

Veliki promotor tradicionalne kolovoške utrke tovara u Tisnom
U Tisnome je Grgić na “ženinom teritoriju”, njegova supruga Anita, rođena Veldić, tamo ima obiteljsku kuću u kojoj ljetuju još od konca 80-tih. U Tisnom obitelj Grgić najčešće boravi tijekom ljetnih mjeseci, a otkad imaju brod, fisherman Antaras, najradije isplove prema Kornatima. Grgić nam se pohvalio da je položio sve moguće ispite za upravljanje brodicama.

- Položio sam ispit za skipera i motorista, a imam i mornarski ispit. Čak sam položio i ispit za lovca, iako ne bih mogao ubijati životinje. Više volim šetnju u prirodi. Guštam u ribolovu, a najveći sam majstor za ispeć’ ribu na gradele.

U Tisnome se Grgić angažirao i kao promotor tradicionalne utrke tovara koja se održava u kolovozu.

- Više bih voljela da je predsjednik Udruge tovara nego predsjednik Hajduka - kroz šalu će supruga Anita, a Branko u Tisnom najviše uživa u društvu supruge i sinčića Marka te prijatelja Marina Stegića, Nona i Marjana Mesara.

Inače na tom potezu srednje Dalmacije smjestili su se brojni hajdukovci, u Srimi je Slaven Bilić, Bokšiću je supruga iz Vodica, tamo je i Ivica Osim, Pero Nadoveza je u Tribunju, Ante Žaja u Šparadićima, a Dario Šimić je kupio zemlju u Tisnom... (ao)

Dinamo (K) ne želi da im se dogodi novi Srna
Zanimljiv je odjednom taj novootkriveni poslovni odnos Hajduka i kijevskog Dinama. Zašto je moćni Georgij Surkis gazda Kijevljana tako susretjiv prema Hajduku i Branku Grgiću? Otkuda toliki interes čovjeka koji je lobiranjem i vezama praktički sam donio Ukrajini i Poljskoj europsko nogometno prvenstvo 2012., nakon što su se Hrvati i Talijani već vidjeli domaćinima europske smotre?

Hajdukov predsjednik Branko Grgić odgovor na takva pitanja naći će u već otrcanoj frazi “poslovna tajna”, ali vjerojatnije je da je Surkis u Hajduku našao klub gdje može “parkirati” višak svojih igrača poput Rumunja Floriana Cernata i Latvijca Marisa Verpakovskisa, klub koji ima sasvim pristojno ime i tradiciju, a opet nije konkurencija njegovu Dinamu u europskim natjecanjima. Ali i šansu da kroz suradnju sa splitskim klubom dobije prednost u kupnji Hajdukovih talenata. Tomislava Bušića su Ukrajinci već doveli, a njegovi “jamesbondovi” već su mu podrctali imena talentiranih splitskih napadača Ante Rukavine i Nikole Kalinića.

Osim toga, umanjit će i šansu svojem najvećem rivalu u Ukrajini, Rinatu Ahmetovu, predsjedniku Šahtjora iz Donjecka da se prije njega iz Splita dokopa jednog novog Darija Srne ili Stipe Pletikose...

Ili možda postoji i nekakav financijski razlog koji odgovara svim stranama?
Odgovori sa citatom
Star 02-07-07, 00:39   #1019 (permalink)
Akademik Foruma

Bokšić dovodi Zemana, Pudar odlazi iz Hajduka?

Nogometni magazin / www.nogometni-magazin.com /

Nevjerovatne stvari se događaju, ja ću poluditi.........
Odgovori sa citatom
Star 02-07-07, 00:41   #1020 (permalink)
doctor queñones

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 14,103
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Ma svašta...
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: hajduk

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Novosti iz Dinama Johnie-Bravo Nogomet 6639 Jučer 22:02
Instalacija web servera (Apache), baze podataka (MySQL) i PHP-a Kristijan Tutoriali i Trikovi 7 30-09-06 12:33
Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 7 16-08-06 05:09

Trenutno vrijeme na forumu: 10:25.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114