| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Novosti iz Hajduka u Sport forumu; Citat: Pravi autor: Hagan_Bajan a mogo bi Calderon malo posudit ove sta griju klupu Reala... ne bi se mi bunili ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1023 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 06-05-07 Lokacija: Split Godina: 30
Poruka: 2,707
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Novosti iz Hajduka Vidiš da su ludi! Legendo! rep+
__________________ Pogledajte ovu ženu, po meni najveća sex bomba ovih prostora! Preko 500 slika o njoj uživajte!Tina Ivanković |
| | |
| | #1024 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 4,233
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Novosti iz Hajduka Bijeli" slave odlazak Dudua S oduševljenjem je u Marburgu dočekana vijest da je najbolji strijelac lanjskog HNL-a, Eduardo Da Silva, prodan u Arsenal. Nisu se u marburškom hotelu Rosenpart - Vila Vita - otvarali šampanjci, no kao da jesu... - Svaka čast Dinamu, ali im i veliko hvala - kazao je nasmijani sportski direktor Hajduka Tomislav Erceg nakon što je čuo vijest iz Maksimira. - Sad su nam šanse veće... - nije se dvoumio i ovo izustiti Erceg, rekavši kako je odlaskom Eduarda iz Dinama učinjena i velika usluga Hajduku. - Za nas je to dobra stvar, jer Eduardo je bio igrač koji je puno toga odlučivao sam. Dinamo je sada puno slabiji. Iz trenera Ivana Pudara nismo uspjeli izvući ovakve riječi, no raspoloženje koje od jutros vlada splitskim taborom jasno odražava njihovo trenutačno mišljenje. Eduardo je redovito bio najopasniji dinamovac po "bijele", prisjetimo se samo posljednje utakmice kada je u Maksimiru hajdukovcima zabio "hat-trick"...
__________________ Hristo Stoichkov: "I will always hate Real Madrid. There is just something about them that gets up my nose. In fact, I do not like speaking about them because it makes me want to vomit." |
| | |
| | #1025 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,364
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Novosti iz Hajduka nemaju sta slavit jer ako ne dođe 1 ili 2 napadaca, nece imat ko zabit gol... Protiv onog treceligasa Rukavina i Kalinic ispromasivali su i nemoguce... sad kad imaju od kog dobivat lopte na pladnju ( Cernat) ni sad ne mogu zabit!! jadno.. ![]()
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
| | #1026 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,617
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Novosti iz Hajduka Koja je to glupost - oni slave odlazak Dudua! Znači njima nije cilj da Hajduk bude jak, nego da Dinamo bude slab! Pa onda idemo govorit o "kvaliteti" hrvatskog nogometa (HNL).
__________________ Ako se tebi neda čitati, zašto misliš da se nama da pisati (rommel)? |
| | |
| | #1027 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,364
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Novosti iz Hajduka pa da,tako je to... veselis se tuđoj nevolji... iako mislim da ce za tu lovu Dinamo nac jos dobrih pojacanja tak da nece bit nista slabiji nego prosle sezone
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
| | #1028 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,617
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Novosti iz Hajduka Ja ipak mislim da će od te love jedino Mamić kupi neku vilu u Italiji, Dinamo neće puno od toga vidjet.
__________________ Ako se tebi neda čitati, zašto misliš da se nama da pisati (rommel)? |
| | |
| | #1029 (permalink) | |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Novosti iz Hajduka Citat:
A šta bi trebali - tugovat i ronit suze što im Da Silva više neće zabijat golove? ![]() Ne razumijem, majke mi... Da Silva - hrv. reprezentativac - odlazi u jaku ligu, i time hrv. reprezentacija može samo napredovat. Da Silva će time dobit dosta novaca, tako da je i on kao osoba, i njegova obitelj zbrinuta. Jedini koji tu gubi je momčad Dinama - Hajdukovog konkurenta - i sada se Hajduk tome ne bi trebao veselit!!!! O MAJKO MOJA MILA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ajde molim te, obijasni ti meni zašto bi Hajduk trebao tugovat jer je Dinamo ostao bez najboljeg strijelca? ZAŠTO???
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane | |
| | |
![]() |
| Tagovi: hajduk |
« NK Zagreb
|
Novosti iz Dinama »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 2 (1 članova i 1 gosta) | |
| draž |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Novosti iz Dinama | Johnie-Bravo | Nogomet | 6639 | Jučer 22:02 |
| Instalacija web servera (Apache), baze podataka (MySQL) i PHP-a | Kristijan | Tutoriali i Trikovi | 7 | 30-09-06 12:33 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 05:09 |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:35.

pametni znaju