Idi nazad   Croportal Forum > Sport > Nogomet
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Nogomet Raspravljate o temi Novosti iz Hajduka u Sport forumu; A, zaslužilil ili ne zaslužili, broje se bodovi a ne zasluge za narod. Srića naša da smo ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 05-03-06, 15:29   #111 (permalink)
doctor queñones

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 14,103
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima
Re: Novosti iz Hajduka

A, zaslužilil ili ne zaslužili, broje se bodovi a ne zasluge za narod.

Srića naša da smo imali Stipu na golu, inače bi bilo svega. Opet su u drugon poluvrimenu pali, umorili se. Izgube forcu u 60. minuti , budu ka ispuvani balun. Vidi se da se sa ranijin trenerima nije apsolutno ništa radilo.

Moran napomenit da je mali debeli solidno odigra utakmicu. Ništa spektakularno, ali isto tako nije bilo ništa za kritizirat.

Nema veze, sad protiv Slavena doma po pobjedu i idemo u ligu 6. Očekujen pristojno ispunjen Poljud (mogli bi se nacrtat i ovi šta dolaze samo kad se pobjeđuje) i pun sjever.

ALE FORZA HAJDUČE !!!
damfisk je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-03-06, 00:52   #112 (permalink)
Starter

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 13
skovaca je zabranio reputaciju

Ma po cemu to nismo zasluzili? Zato sta je Dinamo bolji od nas? Ili zato sta ih ima SEST boljih od nas? Medjimurje, Cakovec, Krapina, TSK, Slaven Belupo, Kidderminster?
skovaca je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-03-06, 13:49   #113 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 22-02-06
Poruka: 303
fred se izdvaja iz mase

zato sta imamo 5 pobjeda
fred je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-04-06, 16:04   #114 (permalink)
doctor queñones

damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Eto, svašta se izdogađalo otkako je forum bija na "popravku".

Borimo se za finale kupa, ušli smo u Ligu za prvaka i tamo igramo ovako kako igramo...

Eto, čak se i meni probudija tračak nade, ali nakon one katastrofe i blamaže protiv Varteksa, opet mi se srce slomilo. Pa se pitan zašto san uopće iša na utakmicu?? Šta to meni triba, kad ću više naučit?

Eto, danas popodne igramo protiv Rijeke u Rijeci, a ja ne znan šta reć? Mislin, nada umire zadnja, ali ja još sebe ne mogu natirat da pogledan tu utakmicu. Možda ću poslušat radio-prijenos...

Ali, nek' bude kako bude - FORZA HAJDUK!!!
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-04-06, 01:58   #115 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 06-04-06
Poruka: 307
Phoenix se izdvaja iz mase

Evo jedna najnovija vijest. Rijeka je prošla u finale kupa. Nakon neodlučenog u uzvratu je pobijedila 1-0
Phoenix je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-04-06, 10:09   #116 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 18-05-05
Poruka: 128
misc se izdvaja iz mase

Ma ljudi, vama treba biti jasna jedna stvar. Ne igra Hajduk loše s obzirom na igrače koje ima. To je jednostavno realnost i njihov limit. Za ovu sezonu je kriv Ćiro koji je cielo vrime govorija da ne tribaju Hajduku nikakva pojačanja, da je on dovoljan. Dovoljan je on my ass... Navedite mi jednog igrača koji trenutno može igrati u nekoj jačoj ligi (ne mora čak biti ni liga petice)osim eventualno, ali ponavljam eventualno Kranjčara!?
misc je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-04-06, 11:43   #117 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,470
eowyn je zabranio reputaciju

A čitam baš jučer kako su u Splitu nekog Hajdukovog igrača napićkali ljudi van iz kladionice...što vi mislite o tome? Kod mene su mišljenja podvojena...da su i dobro napravili(razum) i da nisu dobro napravili(moj sentimentalni dio )
eowyn je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-04-06, 14:33   #118 (permalink)
doctor queñones

Citat:
Pravi autor: eowyn
A čitam baš jučer kako su u Splitu nekog Hajdukovog igrača napićkali ljudi van iz kladionice...što vi mislite o tome? Kod mene su mišljenja podvojena...da su i dobro napravili(razum) i da nisu dobro napravili(moj sentimentalni dio )
Valjda misliš "da su napravili dobro (sentimentalno) i da nisu napravili dobro (razum)"?

Ma da se mi razumimo - trebalo bi svih njih dobro namlatit po guzici. To su razmaženi umišljeni pizduni koji nemaju ni trunke poštovanja ni ljubavi prema klubu za koji igraju, prema gradu koji predstavljaju, prema navijačima kojim im (danas vrlo rijetko) plješću i prema sponzorima koji ih plaćaju. Gledam njih i srce mi se cipa - niti je to Hajduk, niti su to igrači, niti je to igra. Ako se mene pita, ove godine se ne treba dodijeljivat trofej "Hajdučko srce" (za mene najveća i najcjenjenija nagrada koju može dobit igrač Hajduka) jer ga nitko nije zaslužija. Apsolutno nitko!

Ali, to je ipak nogomet, i mislim da nema nikakve veze s mozgom onaj koji ide mlatit igrača zato šta je Hajduk izgubija. Oni koji idu tuć igrače, to rade jer su izgubili lovu na kladioni, a ne zato šta su ogorčeni lošon Hajdukovon igron. Zašto onda en idu tuć igrače Juventusa, ili Chelsea ili PSV-a ili nekog drugog kluba koji je kiksa? Kreteni.

E, da ne zaborivam - sve čestitke Rijeci na pobjedi i plasmanu u finale Kupa. Pošteno i zasluženo. Svaka čast, čestitam još jednom.

P.S. Kad kažeš "napićkali" je li misliš "poslali u pičku materinu" ili "namlatili"? Jer mi ovde kažemo "napičkali" ili "isprepičkali" kad netko dobije po pički (odn. kad dobije batine) a "ispičkarali" kad se nekoga pošalje "u pi... materinu"

Zadnji Uredio damfisk : 06-04-06 u 14:35.
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-04-06, 23:05   #119 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 06-04-06
Poruka: 307
Phoenix se izdvaja iz mase

Mislim da su tog igrača trebali i jače opaliti. Na njemu je da igra,a ne da se kladi. Šta mislite zašto je Inter (Zaprešić) jesensku sezonu bio tako slab - igrači su se vucarali uokolo po kladionicama i bircevima i eto pušing zadnje mjesto, tek sad su se trgnuli...
Phoenix je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-04-06, 14:45   #120 (permalink)
doctor queñones

Šta je ovo došlo, majko moja mila! Bidan Hajduk!

Evo dva dana do derbija na Poljudu, ja gledan po gradu – niko ništa ne govori, niko ništa ne spominje, pojma neman prodaju li se uopće karte, nema gužve isprid suvenirnice, nema gužve u kafiću na stadionu, u Slobodnoj jedva neki članak o derbiju...

Pa čak ni ja nisan onako nabrušen ka šta san do sada bija. Prije bi karta za utakmicu bila u džepu dva dana prije. Prije bi uvik uzima slobodan dan ili bi biža sa posla ranije, uvik san se priprema karusel po gradu, mi ekipa bi se našli na neboderu i dogovarali se kakvi ćemo novi transparent napisat, zivkali bi me ljudi izvan Splita i pitali za karte, dogovarale bi se pijačine – i to sve dan prije utakmice. A sad - ništa!

Na šta je ovi Hajduk danas doša, to je za sakrit se u mračnu prostoriju i plakat od bisa i tuge i nesriće. Ne mogu tuć nikoga ni doma ni u gostima. Šta se sve nakupilo u momčadi i oko momčadi – to je jedna neopisiva katastrofa. Stari su skupljeni sa svih strana i jebe ih se za Hajduka. Mladi nemaju ni volje, ni želje ni dišpeta ni agresije ni prčevitosti – o nogometnon znanju da i ne govorin! Upravu živo boli kurac i za klub, i za igrače, i za navijače i za grad. Torcida se uz navijanje bavi svin i svačin, a pogotovo šta žešćin vriđanjen uprave – ka da će to pomoć Hajduku. Primjećujete da o igri uopće ne govorin – to je zato šta igre nema, pa se nema o čemu niti govorit.

Ali osin toga, mene najviše boli šta je stanje u klubu i oko kluba takvo da ljudi sve više i više gube volju uopće pričat o Hajduku, a kamoli otić na utakmicu, pa makar to bija i derbi. Znan da ovaj derbi u subotu ne znači ništa, ali prije smo svi mi navijači nekako prirodno osjećali da triba otić na tu utakmicu, a sad vidin da toga osjećaja nema. Ne znan i ne mogu objasnit zašto je to. Ne znan koga bi za sve to okrivija – Štimca, Grgića, igrače, trenere, grad, bivšu upravu, buduću upravu... Stvarno ne znan. Ali mislin da sranje u klubu nikad nije bilo veće.

Mislin da je jedina šansa da se nekako Hajduk izvuče iz ovih govana u tome da se ostavi trenera da radi jednu dvi-tri godine. Može to bit i Bonačić, može bit i neko drugi, to nije toliko bitno, bitno je da to bude čovik koji razumi nogomet. U te dvi-tri godine triba forsirat mlade igrače, juniore Hajduka, a škartat sve ove kurce i stare seronje iz kojekavih liga i klubova, sve ove pizdune koji su se uhljebili u prvoj momčadi a jebe ih se za Hajduk. Ako triba koga dovest, neka to budu bivši Hajdukovi igrači tipa Neretljaka, Biliškova, Vučka... i to je to. Ja san spreman tolerirat dvi tri četri ili pet sezona bez trofeja, samo ako će se formirat jedna solidna momčad s kojon se nećemo sramotit u ligi i u Evropi. Ali, bojin se da tako neće bit.

Ma, ni sam ne znan zašto ovo pišen – valjda da mi bude lakše. A nije mi baš pomoglo.

Ali, svejedno ću otić u subotu na utakmicu, ako ništa drugo onda iz navike i ljubavi, da se pokaže da smo najvjerniji kad je najteže. Dakle, ko navija za Hajduka - u subotu da je na sjeveru!!!

FORZ HAJDUK SPLIT!

Zadnji Uredio damfisk : 13-04-06 u 14:47.
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: hajduk

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Novosti iz Dinama Johnie-Bravo Nogomet 6639 Jučer 22:02
Instalacija web servera (Apache), baze podataka (MySQL) i PHP-a Kristijan Tutoriali i Trikovi 7 30-09-06 12:33
Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 7 16-08-06 05:09

Trenutno vrijeme na forumu: 10:26.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114