| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Novosti iz Hajduka u Sport forumu; Citat: Pravi autor: damfisk EEEEEEEJJJ!!!! vas trojica!!!! Šta je ovo?!! Koji je vama kurac??? O kladionici i finalu kupa raspravljajte ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #141 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Novosti iz Hajduka Citat:
Pardonček :
__________________ Nemoj se srditi što ružin grm nosi trnje, nego se raduj što trnov grm nosi ruže. | |
| | |
| | #142 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Novosti iz Hajduka Dobro, malo ste se zapričali, ali drugi put malo pripazite. Ja se ovde raspisao o Hajduku i mojoj tuzi pregolemoj, a oni seruckaju o Varteksu, Rijeci i kladionici ![]() |
| | |
| | #144 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 12-01-06 Lokacija: Gorski kotar Godina: 25
Poruka: 283
![]() | Re: Novosti iz Hajduka Citat:
Sorry. Nisam znao da u svakom postu mora bit riječ Hajduk!! Krenuli smo sa derbijem i ne vidim problem ako se 3, 4 posta nije Hajduk spominjao...
__________________ Rabuzin, Rabuzin sunce je napravio, ono Riječko je, ono Riječko je i ove godine!! | |
| | |
| | #145 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 903
![]() | Re: Novosti iz Hajduka Bitno je da pričamo o hrvatskom nogometu, pa sad mi je svejedno dal ću o tome u topicu o Dianmu , Hajduku ili Rijeci, al imaš i pravo otvoren je topic i za Kup.. ![]()
__________________ "Ne vjeruj ženi koja laže" |
| | |
| | #146 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Novosti iz Hajduka Citat:
No dobro - možda je izgledalo preoštro, ali to je bila tek dobronamjerna napomena. Tako ti mi inače ovdje razgovaramo ![]() | |
| | |
| | #147 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Novosti iz Hajduka 1:0 Cimirotič!!!! Ozbiljno razmišljam o tome da promijenim mišljenje o Slovencima!! ZNAN DA VOLIN GA JA JER ON JE PRVAK SVITA ZNAN DA VOLIN GA JA HAJDUKA IZ SPLITA FORZA EEE FORZA OOO FORZA VOLIM SAMO HAJDUK SPALATO |
| | |
![]() |
| Tagovi: hajduk |
« NK Zagreb
|
Novosti iz Dinama »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Novosti iz Dinama | Johnie-Bravo | Nogomet | 6639 | Jučer 22:02 |
| Instalacija web servera (Apache), baze podataka (MySQL) i PHP-a | Kristijan | Tutoriali i Trikovi | 7 | 30-09-06 12:33 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 05:09 |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:31.

: