| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Novosti iz Hajduka u Sport forumu; Ma ostat će. Nema straja. Na ovaj ili na onaj način, ali ostat će. Bilo je i puno lošijih ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,918
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Novosti iz Hajduka Ma ostat će. Nema straja. Na ovaj ili na onaj način, ali ostat će. Bilo je i puno lošijih ekipa koje nisu ispadale iz lige. Sad svi guštaju kad vide Hajduka u govnima, ali nema veze, vratiće se Hajduk tamo di mu je misto - na vrh, da mu svi gledaju u leđa. Samo da se riješimo ovih škovaca po klubu i na terenu, i sve će sist na svoje misto. |
| | |
| | #22 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-12-05
Poruka: 1,532
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Novosti iz Hajduka Citat:
, nego šta ŽIVI BILI PA VIDILI!!!![]()
__________________ Ferrari no.1 | |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Frajer | Re: Novosti iz Hajduka NEvjerujem da će Hajduk ostati, po meni koliko znam, prošle godine su svi Hajdukovci koje poznam, sprdali Dinamo zbog toga (kao što glasi Edina pjesma "Sve se vraća sve se plaća ...") Grgić u suzama tješio uplakana sina, besciljno je lutao gore-dolje. Mobitel na uhu i suze u očima. Tješim sina Marka, roni suze - objasnio je Hajdukov predsjednik Branko Grgić s kim razgovara. Djelovao je pokislo. A taj dojam nije bio zbog kiše. Nemojte misliti da imam nešta protiv Hajduka sretno im bilo, kao što je grgić rekao: Što sam im mogao reći. Glavu gore, bit će bolje. Samo da izbjegnemo borbu za ostanak u ligi. U tri kola trebaju nam tri pobjede i vjerujem da ih možemo izboriti - zaključio je Grgić.
__________________ Inati se SLAVONIJO |
| | |
| | #25 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,918
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Novosti iz Hajduka Ne viruješ da će Hajduk ostat gdje? U ligu za prvaka nema šanse da uđe. A oće li na kraju sezone ostat u prvoj ligi - pa ja mislin da oće. To je navijačko i objektivno mišljenje. Prošle godine smo guštali jer je Dinamo bija u govnima, a sad oni guštaju jer smo mi u govnima. Takav je život, jeben. A to šta Grgić plače - pitan se ja plače li on zbog Hajduka ili zbog svoje guzice? Doduše, Grgić mi od početka nije jasan, nekako mi se čini pošten, a s druge strane surađuje sa lupežima iz Štimčeve ekipe. Ne znan. Ako plače zbog poraza, drago mi je da ovo pogađa i nekog u upravi, a ne samo nas navijače. |
| | |
| | #26 (permalink) | |
| Ministar Obrane Foruma | Re: Novosti iz Hajduka Citat:
__________________ > next level < | |
| | |
| | #27 (permalink) | |
| Frajer | Re: Novosti iz Hajduka Citat:
sorry izgleda da nisam baš ok pratio temu ja sam mislio da mislite hoće li ostati među prvih 6, a ono hoće li ostati u 1. ligi, na hoće. ![]()
__________________ Inati se SLAVONIJO | |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Ministar Obrane Foruma | Re: Novosti iz Hajduka hoće ako počnu pobjeđivat... u protivnom odoše u 2. ligu... jbg ![]()
__________________ > next level < |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Ministar Obrane Foruma | Re: Novosti iz Hajduka ako ne počnu davat golove i pobjeđivat... pa jasno ti je kamo to vodi, frende.... osobno ne bi to želio, a i glupo je govorit da nema šanse... s igrom koju pokazuju mislim da se trebaju zabrinut... ili kako sam rekao počet nizat pobjede...
__________________ > next level < |
| | |
![]() |
| Tagovi: hajduk |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Novosti iz Dinama | Johnie-Bravo | Nogomet | 5445 | Jučer 16:41 |
| Instalacija web servera (Apache), baze podataka (MySQL) i PHP-a | Kristijan | Tutoriali i Trikovi | 7 | 30-09-06 11:33 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:37.