Idi nazad   Croportal Forum > Sport > Nogomet
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Nogomet Raspravljate o temi Novosti iz Hajduka u Sport forumu; Citat: Pravi autor: damfisk Sorry, ali jesam. Naravno da navijač Dinama to ne vidi , odnosno, ako i vidi, neće to ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 04-05-08, 18:45   #3841 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika ponosnipurger

Datum registracije: 31-07-07
Godina: 3
Poruka: 6,065
ponosnipurger će uskoro biti poznatponosnipurger će uskoro biti poznatponosnipurger će uskoro biti poznatponosnipurger će uskoro biti poznatponosnipurger će uskoro biti poznatponosnipurger će uskoro biti poznatponosnipurger će uskoro biti poznatponosnipurger će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ponosnipurger
Re: Novosti iz Hajduka

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
Sorry, ali jesam.

Naravno da navijač Dinama to ne vidi, odnosno, ako i vidi, neće to priznat.
a Hajdkov navijac sve vidi i ono kaj ne treba... da se razmisljanja Dinamovca i Hajdukovca, i da to spojis u jedno tek bi onda dobio pravu sliku...
jer, ni ja ni ti ne razmisljamo objektivno...
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-05-08, 20:41   #3842 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-02-08
Godina: 17
Poruka: 2,920
Dunga_burek je zabranio reputaciju

Citat:
Pravi autor: Splitskadica Pogledaj Poruke
Ma nisu bitni bodovi, bitno je to da je Dinamo od strane sudaca zasticeniji nego iti jedna druga momcad i to je cinjenica, naravno da to nema veze sa losom igrom Hajduka vec 3 sezone, al da je sudac svira korektno i jednako jednima i drugima, Cernat se nebi ozljedia i ko zna koliko bi vam jos golova utrpali .Vidis sad rezultat suđenja, Cernata nema u finalu Kupa, a Vukojevic nije dobia ni opomenu cilu utakmicu.Pa ko je tu lud
Dinamu ne sudi penal jednom u sezoni odma su suci kontra Dinama - ne seri!
šta hoćeš da ti počnem nabrajat gdje smo bili jako oštećeni...ajde kad već hoćeš

Međimurje-Dinamo....završilo 1-1, u 85. min. nije dosuđen čisti penal na ETTOU-potvrđeno od Beusana koji pogle čuda-je DALMATINAC

Slaven Belupo-Dinamo.
...crveni karton koji smao budala može dat, opet ettou...kod rezultata 1-0

Dinamo-Varteks....kod 0-0(završilo 1-2) dosuđen ofsajd kod prilike 3 igrača na 1 golmana...povrđeno od beusana(koji očito nije pristran)

Dinamo-Osijek(završilo 1-0)-katastrofalno suđenje Trivkovića koji je doslovno dopuštao Osječanima da nekoga ozljede....a Vida malo đubre trebo je dobit 2 crvena (nije ni jedan)

a od pogreška na stranu ću ti smao spomenut činjenice da je sudac pogriješio sa Zadrom i Šibenikom kad smo igrali u gostima....stvarno tu nije trebala pomoć jer je prednost već tada bila ogromna.....uvjeren sam da bi zadar ionako pobjedili jer bi penal bio u 4. min., a oni bi se povukli, baš kao šta jesu kad su poslije poveli.

ali poslije ovakve utakmice se žalit na suđenje je jadno.đ

PA ZATO TI NE SERI
Dunga_burek je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-05-08, 20:55   #3843 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 04-04-07
Godina: 29
Poruka: 984
jUST_uSER se izdvaja iz masejUST_uSER se izdvaja iz masejUST_uSER se izdvaja iz masejUST_uSER se izdvaja iz mase

... klasika... opet je "Zagreb" kriv za Hajdukovu nesposobnost, jad i bijedu...
Odgovori sa citatom
Star 04-05-08, 21:27   #3844 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika ponosnipurger

Datum registracije: 31-07-07
Godina: 3
Poruka: 6,065
ponosnipurger će uskoro biti poznatponosnipurger će uskoro biti poznatponosnipurger će uskoro biti poznatponosnipurger će uskoro biti poznatponosnipurger će uskoro biti poznatponosnipurger će uskoro biti poznatponosnipurger će uskoro biti poznatponosnipurger će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ponosnipurger

ma pustite ih... nek se zale, kad nemaju za kog navijat... nek uzivaju u svadi s nama jer su nam ocito zavidni i ne mogu prihvatit cinjenice... Dinamu svi pomazu i to je to... Dinamo igra sam u ligi, a ostali su zapravo samo turisti... Modrica uopce ne treba stitit nek zavrsi ko Dudu, ili Pelajic, nek mu neki Jacktrgonogac() slobi nogu na 4 mjesta i nek mu propadne prilika da si osigura zivot, sebi i obitelji... Tako je... Igra u Dinamu, pa nema veze... to je ionako Zagrebacki nogometni savez, a svi oni igraju za Zagrebacku nogometnu reprezentaciju...
Odgovori sa citatom
Star 04-05-08, 23:54   #3845 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika Splitskadica

Datum registracije: 10-10-07
Poruka: 1,028
Splitskadica se izdvaja iz mase

Govorite da se mi zalimo na suđenje, a vidi ovoga nabraja situacije, odakle ih vadis?Bice zapisujes u biljeznicu i vodis statistiku ko je vise pokraden...bravo samo tako nastavi
Odgovori sa citatom
Star 05-05-08, 00:28   #3846 (permalink)
dr.sc. Foruma

Citat:
Govorite da se mi zalimo na suđenje, a vidi ovoga nabraja situacije, odakle ih vadis?Bice zapisujes u biljeznicu i vodis statistiku ko je vise pokraden...bravo samo tako nastavi
ne nego za razliku od nekih ja pratim svoj klub
ako te baš zanima, da sjećam se više-manje svake tekme na kojoj sma bio ili gledo na telki.
Dunga_burek je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-05-08, 00:57   #3847 (permalink)
prof. Foruma

Citat:
Pravi autor: Dunga_burek Pogledaj Poruke
ne nego za razliku od nekih ja pratim svoj klub
ako te baš zanima, da sjećam se više-manje svake tekme na kojoj sma bio ili gledo na telki.
ili si gleda malo utakmica ili imas mozak od po tone
Odgovori sa citatom
Star 05-05-08, 11:36   #3848 (permalink)
dr.sc. Foruma

Citat:
ili si gleda malo utakmica ili imas mozak od po tone
pa je gledo sam malo...možda bi nabrojao više utakmica gdje smo oštećeni da su sve bile na TV-u
SVE šta sam nabrojao je potvrđeno na onom oku SOkolovu

jedina je razlika šta kad dinamo se ošteti, nema sranja niakkavih...a kad se "jadan" Zadar ili Šibenik oštete.
priča se o tome tjednima(činjenica)
Dunga_burek je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-05-08, 14:37   #3849 (permalink)
prof. Foruma

Citat:
Pravi autor: Dunga_burek Pogledaj Poruke
pa je gledo sam malo...možda bi nabrojao više utakmica gdje smo oštećeni da su sve bile na TV-u
SVE šta sam nabrojao je potvrđeno na onom oku SOkolovu

jedina je razlika šta kad dinamo se ošteti, nema sranja niakkavih...a kad se "jadan" Zadar ili Šibenik oštete.
priča se o tome tjednima(činjenica)
a di su one utakmice dinamove sta nisu na tv-u, ja mislim da se tu pokrade i boga za dinamo, npr. Cibalia...
Odgovori sa citatom
Star 05-05-08, 15:14   #3850 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 26-09-07
Poruka: 1,140
terri se izdvaja iz maseterri se izdvaja iz maseterri se izdvaja iz mase

glupe rasprave...samo jedno ću reć....vidimo se u srijedu....

"za te dat ćemo svoje krvi,nema veze,zadnji il prvi..."
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: hajduk

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Novosti iz Dinama Johnie-Bravo Nogomet 6639 Jučer 22:02
Instalacija web servera (Apache), baze podataka (MySQL) i PHP-a Kristijan Tutoriali i Trikovi 7 30-09-06 12:33
Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 7 16-08-06 05:09

Trenutno vrijeme na forumu: 10:27.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114