| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Novosti iz Hajduka u Sport forumu; sve nešto tu meni čudno,al dobro bitno je da se sastajete prije finala što je mene kao navijača ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #451 (permalink) |
| sarcasm, just one more service that i offer Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 99
Poruka: 4,731
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Novosti iz Hajduka sve nešto tu meni čudno,al dobro bitno je da se sastajete prije finala što je mene kao navijača Rijeke ugodno iznenadilo, da ne upotrijebim riječ šokiralo ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #453 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Novosti iz Hajduka Lako li se kurčit sa tuđin parama...
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #454 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-12-06 Lokacija: VUKOVAR Godina: 25
Poruka: 7
![]() | Re: Novosti iz Hajduka a ta dva varazdinca (sto je objavio jutarnji) ce malo sutra igrat u dinamu! Klupa ce se usijat!!!!! HA-HA-HA...
__________________ Bila boja je na spomen, Jednoj vječnoj ljubavi |
| | |
| | #456 (permalink) |
| Frajer | Re: Novosti iz Hajduka Neke popularne teme malo zaostale, još od prošle godine ![]() Ovako, danas otišao na kavu - čitam 24 sata, glavna sportska vijest, "Skauti Lyona u subotu dolaze po Rukavinu?" i ponuditi će nemoralnu ponudu od 12 milijuna eura. Volio bi da je to istina, jer neće samo Dinamo imati para, ovim slučajem dobiva i Hajduk i Šibenik ... ali čisto sumnjam! Možda će doći gledati neki skauti, no da ponude toliku ponudu nevjerujem, zanimljiv je od Rukavine menađer koji je rekao da ima dogovor sa Lyon-om od 10 milja € ali neće to reći u javnost (to je izjavi na TV) ![]() Ako to bude istina, sve forumaše koji budu napisali makar jedan post ovdje častim piće. ![]()
__________________ Inati se SLAVONIJO |
| | |
| | #457 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Novosti iz Hajduka Čisto sumnjam... A ako se to i dogodi, u što - ponavljam - čisto sumnjam, oept će najveći dio te love otić u džep "menadžerima", "posrednicima" i sličnim lešinarima, a Hajduk, Šibenik i pogotovo mali Rukavina neće dobit ni deseti dio love. Ali opet kažem - čisto sumnjam... tolika lova za momka koji je odigrao jednu polusezonu u jadnoj i nikakvoj hrvatskoj ligi... Uostalom - "24 sata" teško da se mogu nazvat pouzdanim izvorom, zar ne? ![]()
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #458 (permalink) |
| Frajer | Re: Novosti iz Hajduka Da to sam zaboravio napisati "ipak je to samo 24h" ![]() - no sada sam pregledao i Večernji i Jutarnji oni isto imaju to napisano, no kao što znamo, danas svatko od svakoga prepisuje, samo da ima što više sadržaja.
__________________ Inati se SLAVONIJO |
| | |
| | #459 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-01-07 Lokacija: East End
Poruka: 11
![]() | Re: Hajduk Hajduk je sad izgubio od pule koja nije dala gol u zadnjih 5 utakmica!! Već vidim kak ce počet stvarat novu momčad na ljeto s novim trenerom tako da će dovodit igrače za nula para a očekivat će nešto veliko. ![]()
__________________ Gonna be a blackout tonight! |
| | |
![]() |
| Tagovi: hajduk |
« NK Zagreb
|
Novosti iz Dinama »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 2 (1 članova i 1 gosta) | |
| draž |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Novosti iz Dinama | Johnie-Bravo | Nogomet | 6639 | Jučer 22:02 |
| Instalacija web servera (Apache), baze podataka (MySQL) i PHP-a | Kristijan | Tutoriali i Trikovi | 7 | 30-09-06 12:33 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 05:09 |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:35.