| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Novosti iz Hajduka u Sport forumu; Citat: Pravi autor: Bahamut Nadam se puno više nego s Vulićem...valjda će dati više šanse mlađim igračima ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #471 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Hajduk sa Pudarom Citat:
19. kolo: Hajduk - Osijek 3:0 (Bartolović i Bušić 2x) Rukavina od 45' - 90'.min 20. kolo: Dinamo - Hajduk 2:1 (Bartolović) Rukavina od početka do 70'.min 21. kolo: Hajduk - Šibenik 3:0 (Musa, Bartolović, Bušić) Rukavina do 45'.min 22. kolo: Pula - Hajduk 0:0 Rukavina do 62'.min polufinale kupa: Dinamo - Hajduk 1:0 Rukavina do 84. min 23. kolo: Hajduk - Varteks 2:0 (Bušić, D. Gabrić) Rukavina od 54'.min do kraja 24. kolo: Osijek - Hajduk 1:2 (Jelavić, Musa) Rukavina od početka do 55'.min polufinale kupa: Hajduk - Dinamo 2:2 (Damjanović, Bartolović) Rukavina od početka do 72'.min 25. kolo: Hajduk - Pula 0:1 Rukavina od početka do 82'.min U svakoj utakmici je igrao, i nije dao niti jednog jedinog gola! To što je mjenjan 10-20-30 minuta prije kraja, govori vjerojatno o njegovoj tjelesnoj spremi. Osobno bi mi igrali u napadu Bartolović i Bušić, a treći napadač bi bio Jelavić. Zanimljiv je i ovaj podatak, kada se zbroje svi ovi golovi, od ukupno 13 golova koliko je Hajduk postigao na proljeće, 12 golova su dali igrači iz Bosne i Hercegovine, a jedini Dalmatinac koji je dao gol za Hajduk je Drago Gabrić. 4 gola Bartolović i Bušić, 2 gola Musa i po 1 gol Jelavić, Damjanović i D. Gabrić | |
| | |
| | #472 (permalink) | |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hajduk sa Pudarom Citat:
Na ovo ja tebe mogu upitat samo jednu stvar - DA LI TI ZAISTA MISLIŠ DA JE HAJDUK POD Z. VULIĆEM (a.k.a. Hitler) DOBRO IGRAO?
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane | |
| | |
| | #473 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: DINAMO - HAJDUK (Vječni Derbi) Vulić je uspješan trener - ajde, recimo da je... Pa šta onda? I Cappelo je uspješan trener, i i Marcelo Lippi je uspješan trener, i Gerrard Houlier je uspješan trener... pa svi dobiju otkaz. NEMA IGRU. NEMA IGRU. NEMA IGRU. NEMA IGRU. NEMA IGRU. NEMA IGRU. NEMA IGRU. NEMA IGRU. NEMA IGRU. NEMA IGRU. NEMA IGRU. NEMA IGRU. NEMA IGRU. NEMA IGRU. NEMA IGRU. NEMA IGRU. NEMA IGRU. NEMA IGRU. NEMA IGRU. NEMA IGRU. NEMA IGRU. NEMA IGRU. NEMA IGRU. NEMA IGRU. NEMA IGRU. NEMA IGRU. NEMA IGRU. NEMA IGRU. NEMA IGRU. NEMA IGRU. NEMA IGRU. NEMA IGRU. NEMA IGRU. NEMA IGRU... Koliko puta to treba ponovit? Carević, Žilić, Jelavić, Živković.. UŽAAAAAAS!!!!!!!!! Pobijedio je je Slaven Belupo? Moš' mislit.. uspjeh u tri pizde materine!! U svakoj utakmici protiv Dinama se OSRAMOTIO!!!!! OSRAMOTIO!!!!! OSRAMOTIO!!!!! Jedina ozbiljna konkurencija... a on se osramoti. Protiv Pule u 2 utakmice gol-razlika 0:1 i 1 osvojeni bod.. a Pula ispada iz lige Rukavina - nije ga uklopio u momčad (u Šibeniku momak rastura, u Hajduku ajme majko)... Gabrić - uopće ga ne uvodi u momčad... Gal, Buljat, onaj mali Pandža...uopće ne igraju Igra mu se svodi na najbijanje i nabacivanje... ma daj molim te... LOŠA IGRA. I točka.
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #474 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 15-02-07 Lokacija: ST Godina: 25
Poruka: 688
![]() ![]() | Re: Novosti iz Hajduka Nadam se da će se fokusirat na mlade igrače, jer oni fizički mogu više, a i više će se trudit da se dokažu! A što se tiče Rukavine, puno se prašine diglo oko njega pa se umislia i sad su mu sigurno bitnije curice od nogometa. Doć će on sebi i zabijat će on, momak krije ogroman potencijal, treba ga malo čekat a kad krene svi će imat drukčije mišljenje o njemu! |
| | |
| | #475 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: DINAMO - HAJDUK (Vječni Derbi) Citat:
Ako si bio čest, onda smo se sigurno vidili, jer nas je nakada bilo samo par na "tribinama". A zašto sve ovo govorim, ja sam pratio sve te mlade Hajdukove dječake, i moram te ispraviti. Jelavić je fantastičan igrač, ala Bokšić, ali momak zbilja nije imao sreće s ozljedama, zbog tog koljena mu je prijetio kraj karijere. Ostalu trojicu neću pravdati, a za Rukavinu sam ti već napisao ... momak je jednostavno utučen medijskim pritiskom i nije mu Vulić kriv što on nije bio u stanju dati ni jedan gol, a pošto spominješ ovu četvorku, samo Živković od njega ima veću minutažu. Pomno sve pratim, a ima nas par koji smo stvarno zaljubljenici u to. Evo ovo je blog mog prijatelja: HAJDUK SPLIT (Sa strane imaš linkove o svim sezonama, a slijede valjda uskoro i ove novije) . Zato molim te, nemoj ništa govoriti o Jelaviću, jer zbilja momak to ne zaslužuje, iako nije pokazao u prvom sastavu što se od njega očekivalo. Tako ti je to u životu, poklopi te nesreća neka i ode sve k vragu. Ali uporan je on, i mislim da će uspijeti. Isto tako, volio bi kada bi mogao upozoriti upravu Hajduka na još jednog momka koji je iz istog mjesta, kao ja i Jelavić, a to je Zdravko Popović, igrač Croatia Sesveta, prvi strijelac 2. HNL sa 20 pogodaka do sada, mislim da se nema što čekati, taj se mora dovesti u Hajduk. E da, znam i Pandžu, ali neću puno pametovati ... Zadnji Uredio zeljonar : 13-04-07 u 01:59. | |
| | |
| | #476 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Novosti iz Hajduka Evo pošto pratim Hajduka neprestano, usporedit ću malo zadnje 4 sezone s akcentom na 24. kolu, jer 25. još nije izanalizirano. 2003/04 - trener Zoran Vulić - 1. Hajduk 24 19 2 3 51:19 59 2004/05 - Slišković-Štimac - 1. Hajduk 24 13 4 7 40:25 43 2005/06 - Ćiro - Gudelj - Bonačić 5. Hajduk 24 8 9 7 32:22 33 2006/07 - Zoran Vulić - 2. Hajduk 24 18 3 3 43: 13 57 Ja bi uvijek rađe potpisao ove dvije sezone s vanjske strane, nego ove dvije u sredini. Znači ove sa Zoranom Vulićem, pogledajte malo bodove, koliko je s Vulićem osvajano, a koliko s ostalima? Zoran je samozatajan, pošten i prepošten čovijek koji voli Hajduka, nije bahat poput Bonačića ili Pudara, koji daju bombastične izjave za novine. Mislim da Pudar nije trener za Hajduka. Više bi volio da je doveden Zlatko Cico Kranjčar npr . kada odlazi moj najdraži trener Hajduka. Cico ima motiva i znanja da se upusti u borbu sa "svojima" U prethodnom postu sam samo htio pokazati koliko je još nezreo mali Rukavina da bi nosio breme prvog napadača, njemu treba dati priliku, ali kao zamjena za Bartolovića i Bušića, ali i Jelavića. Mišljenja sam da ga je do kraja sezone trebalo ostaviti Šibeniku da se kali još ... Zadnji Uredio zeljonar : 13-04-07 u 02:08. |
| | |
| | #477 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 15-02-07 Lokacija: ST Godina: 25
Poruka: 688
![]() ![]() | Re: Novosti iz Hajduka Stari u pravu si, ali vulić nije dava mladima priliku malog Gabrića stavi 10.20 ili 30 min, a najbolji mu je igrač kojeg ima, bar se tako pokazalo na terenu. Protiv dinama radi zamjenu u 85 i 89 min. a u 70-oj več nisu mogli trčat. Jer tebi to normalno? Mislim da Pudaru treba dat priliku, pa mu tek onda sudit, možda i napravi šta! |
| | |
| | #478 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Novosti iz Hajduka Citat:
DAMFISK REP +, a tebi Ćićo kapa doli! ![]() | |
| | |
| | #479 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-03-07 Godina: 30
Poruka: 864
![]() | Re: Novosti iz Hajduka jel istina da vulića zovu kralj richard?
__________________ S LIJEVOM ŠALJEM U BOLNICU A DESNOM NA GROBLJE http://www.imagesforme.com/images/7637RealShit.png |
| | |
| | #480 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Novosti iz Hajduka @ zeljonar: Sve je to divno i krasno, ali ne odgovara na moje pitanje: Je li Hajduk pod Zoranom Vulićem ove sezone igrao dobro? Nije. E pa onda - do viđenja, pa-pa Može Vulić bit i divan i krasan, i samozatajan i volit Hajduk i sve te divne i krasne stvari, ali to je sve nebitno. Trenerska klupa nije najtjecanje za miss simpatičnosti niti je natječaj "Tko najnajnajviše voli Hajduk"... Hajduk igra loše, Hajduk sramotno gubi od jedinog ozbiljnog konkurenta a ne može ni Pulu pobijedit... HAJDUK IGRA LOŠE A tko je odgovoran za lošu igru? Pa trener... i zato ![]() A šta se tiče onog teksta: Citat:
@ mike tyson: Koliko ja znam, Vulića zovu Hitler (zbog brkova, naravno) P.S. Cico Kranjčar? Ti mora da se šališ...
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane | |
| | |
![]() |
| Tagovi: hajduk |
« NK Zagreb
|
Novosti iz Dinama »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Novosti iz Dinama | Johnie-Bravo | Nogomet | 6639 | Jučer 22:02 |
| Instalacija web servera (Apache), baze podataka (MySQL) i PHP-a | Kristijan | Tutoriali i Trikovi | 7 | 30-09-06 12:33 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 05:09 |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:30.

Svi smo mi MASS SARR