Idi nazad   Croportal Forum > Sport > Nogomet
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Nogomet Raspravljate o temi Novosti iz Hajduka u Sport forumu; Citat: Pravi autor: Bahamut Nadam se puno više nego s Vulićem...valjda će dati više šanse mlađim igračima ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 11-04-07, 21:39   #471 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 12-10-06
Godina: 28
Poruka: 1,388
zeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku zeljonar
Re: Hajduk sa Pudarom

Citat:
Pravi autor: Bahamut Pogledaj Poruke
Nadam se puno više nego s Vulićem...valjda će dati više šanse mlađim igračima poput Rukavine da igraju.
Pa šta želiš reći, da Vulić nije dao Rukavini igrati:

19. kolo: Hajduk - Osijek 3:0 (Bartolović i Bušić 2x)

Rukavina od 45' - 90'.min

20. kolo: Dinamo - Hajduk 2:1 (Bartolović)

Rukavina od početka do 70'.min

21. kolo: Hajduk - Šibenik 3:0 (Musa, Bartolović, Bušić)

Rukavina do 45'.min

22. kolo: Pula - Hajduk 0:0

Rukavina do 62'.min

polufinale kupa: Dinamo - Hajduk 1:0

Rukavina do 84. min

23. kolo: Hajduk - Varteks 2:0 (Bušić, D. Gabrić)

Rukavina od 54'.min do kraja

24. kolo: Osijek - Hajduk 1:2 (Jelavić, Musa)

Rukavina od početka do 55'.min

polufinale kupa: Hajduk - Dinamo 2:2 (Damjanović, Bartolović)

Rukavina od početka do 72'.min

25. kolo: Hajduk - Pula 0:1

Rukavina od početka do 82'.min

U svakoj utakmici je igrao, i nije dao niti jednog jedinog gola! To što je mjenjan 10-20-30 minuta prije kraja, govori vjerojatno o njegovoj tjelesnoj spremi. Osobno bi mi igrali u napadu Bartolović i Bušić, a treći napadač bi bio Jelavić.

Zanimljiv je i ovaj podatak, kada se zbroje svi ovi golovi, od ukupno 13 golova koliko je Hajduk postigao na proljeće, 12 golova su dali igrači iz Bosne i Hercegovine, a jedini Dalmatinac koji je dao gol za Hajduk je Drago Gabrić.

4 gola Bartolović i Bušić, 2 gola Musa i po 1 gol Jelavić, Damjanović i D. Gabrić

Tema od 10000 poruka
zeljonar je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-04-07, 15:37   #472 (permalink)
doctor queñones

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 14,103
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima
Re: Hajduk sa Pudarom

Citat:
Pravi autor: zeljonar Pogledaj Poruke
Pa šta želiš reći, da Vulić nije dao Rukavini igrati:

19. kolo: Hajduk - Osijek 3:0 (Bartolović i Bušić 2x)

Rukavina od 45' - 90'.min

20. kolo: Dinamo - Hajduk 2:1 (Bartolović)

Rukavina od početka do 70'.min

21. kolo: Hajduk - Šibenik 3:0 (Musa, Bartolović, Bušić)

Rukavina do 45'.min

22. kolo: Pula - Hajduk 0:0

Rukavina do 62'.min

polufinale kupa: Dinamo - Hajduk 1:0

Rukavina do 84. min

23. kolo: Hajduk - Varteks 2:0 (Bušić, D. Gabrić)

Rukavina od 54'.min do kraja

24. kolo: Osijek - Hajduk 1:2 (Jelavić, Musa)

Rukavina od početka do 55'.min

polufinale kupa: Hajduk - Dinamo 2:2 (Damjanović, Bartolović)

Rukavina od početka do 72'.min

25. kolo: Hajduk - Pula 0:1

Rukavina od početka do 82'.min

U svakoj utakmici je igrao, i nije dao niti jednog jedinog gola! To što je mjenjan 10-20-30 minuta prije kraja, govori vjerojatno o njegovoj tjelesnoj spremi. Osobno bi mi igrali u napadu Bartolović i Bušić, a treći napadač bi bio Jelavić.

Zanimljiv je i ovaj podatak, kada se zbroje svi ovi golovi, od ukupno 13 golova koliko je Hajduk postigao na proljeće, 12 golova su dali igrači iz Bosne i Hercegovine, a jedini Dalmatinac koji je dao gol za Hajduk je Drago Gabrić.

4 gola Bartolović i Bušić, 2 gola Musa i po 1 gol Jelavić, Damjanović i D. Gabrić

Na ovo ja tebe mogu upitat samo jednu stvar -

DA LI TI ZAISTA MISLIŠ DA JE HAJDUK POD Z. VULIĆEM (a.k.a. Hitler) DOBRO IGRAO?
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-04-07, 15:43   #473 (permalink)
doctor queñones

damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima
Re: DINAMO - HAJDUK (Vječni Derbi)

Vulić je uspješan trener - ajde, recimo da je...

Pa šta onda? I Cappelo je uspješan trener, i i Marcelo Lippi je uspješan trener, i Gerrard Houlier je uspješan trener... pa svi dobiju otkaz.

NEMA IGRU. NEMA IGRU. NEMA IGRU. NEMA IGRU. NEMA IGRU. NEMA IGRU. NEMA IGRU. NEMA IGRU. NEMA IGRU. NEMA IGRU. NEMA IGRU. NEMA IGRU. NEMA IGRU. NEMA IGRU. NEMA IGRU. NEMA IGRU. NEMA IGRU. NEMA IGRU. NEMA IGRU. NEMA IGRU. NEMA IGRU. NEMA IGRU. NEMA IGRU. NEMA IGRU. NEMA IGRU. NEMA IGRU. NEMA IGRU. NEMA IGRU. NEMA IGRU. NEMA IGRU. NEMA IGRU. NEMA IGRU. NEMA IGRU. NEMA IGRU...

Koliko puta to treba ponovit?

Carević, Žilić, Jelavić, Živković.. UŽAAAAAAS!!!!!!!!!

Pobijedio je je Slaven Belupo? Moš' mislit.. uspjeh u tri pizde materine!!

U svakoj utakmici protiv Dinama se OSRAMOTIO!!!!! OSRAMOTIO!!!!! OSRAMOTIO!!!!!

Jedina ozbiljna konkurencija... a on se osramoti.

Protiv Pule u 2 utakmice gol-razlika 0:1 i 1 osvojeni bod.. a Pula ispada iz lige

Rukavina - nije ga uklopio u momčad (u Šibeniku momak rastura, u Hajduku ajme majko)... Gabrić - uopće ga ne uvodi u momčad... Gal, Buljat, onaj mali Pandža...uopće ne igraju

Igra mu se svodi na najbijanje i nabacivanje...

ma daj molim te... LOŠA IGRA. I točka.
Odgovori sa citatom
Star 12-04-07, 16:46   #474 (permalink)
Banned

Datum registracije: 15-02-07
Godina: 25
Poruka: 688
macic se izdvaja iz masemacic se izdvaja iz mase
Re: Novosti iz Hajduka

Nadam se da će se fokusirat na mlade igrače, jer oni fizički mogu više, a i više će se trudit da se dokažu!
A što se tiče Rukavine, puno se prašine diglo oko njega pa se umislia i sad su mu sigurno bitnije curice od nogometa.
Doć će on sebi i zabijat će on, momak krije ogroman potencijal, treba ga malo čekat a kad krene svi će imat drukčije mišljenje o njemu!
macic je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-04-07, 01:56   #475 (permalink)
prof. Foruma

zeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobar
Re: DINAMO - HAJDUK (Vječni Derbi)

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke

Carević, Žilić, Jelavić, Živković.. UŽAAAAAAS!!!!!!!!!
...................................

Rukavina - nije ga uklopio u momčad (u Šibeniku momak rastura, u Hajduku ajme majko)... Gabrić - uopće ga ne uvodi u momčad... Gal, Buljat, onaj mali Pandža...uopće ne igraju
Ja ti pratim Hajduka, a još više sam ga pratio dok sam bio u prilici kao malo tko. Ne znam koliko si puta došao gledati juniore, njihove treninge, i utakmice?
Ako si bio čest, onda smo se sigurno vidili, jer nas je nakada bilo samo par na "tribinama". A zašto sve ovo govorim, ja sam pratio sve te mlade Hajdukove dječake, i moram te ispraviti. Jelavić je fantastičan igrač, ala Bokšić, ali momak zbilja nije imao sreće s ozljedama, zbog tog koljena mu je prijetio kraj karijere. Ostalu trojicu neću pravdati, a za Rukavinu sam ti već napisao ... momak je jednostavno utučen medijskim pritiskom i nije mu Vulić kriv što on nije bio u stanju dati ni jedan gol, a pošto spominješ ovu četvorku, samo Živković od njega ima veću minutažu. Pomno sve pratim, a ima nas par koji smo stvarno zaljubljenici u to. Evo ovo je blog mog prijatelja:
HAJDUK SPLIT (Sa strane imaš linkove o svim sezonama, a slijede valjda uskoro i ove novije) . Zato molim te, nemoj ništa govoriti o Jelaviću, jer zbilja momak to ne zaslužuje, iako nije pokazao u prvom sastavu što se od njega očekivalo. Tako ti je to u životu, poklopi te nesreća neka i ode sve k vragu. Ali uporan je on, i mislim da će uspijeti.
Isto tako, volio bi kada bi mogao upozoriti upravu Hajduka na još jednog momka koji je iz istog mjesta, kao ja i Jelavić, a to je Zdravko Popović, igrač Croatia Sesveta, prvi strijelac 2. HNL sa 20 pogodaka do sada, mislim da se nema što čekati, taj se mora dovesti u Hajduk.

E da, znam i Pandžu, ali neću puno pametovati ...

Tema od 10000 poruka

Zadnji Uredio zeljonar : 13-04-07 u 01:59.
zeljonar je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-04-07, 02:06   #476 (permalink)
prof. Foruma

Evo pošto pratim Hajduka neprestano, usporedit ću malo zadnje 4 sezone s akcentom na 24. kolu, jer 25. još nije izanalizirano.

2003/04 - trener Zoran Vulić - 1. Hajduk 24 19 2 3 51:19 59
2004/05 - Slišković-Štimac - 1. Hajduk 24 13 4 7 40:25 43
2005/06 - Ćiro - Gudelj - Bonačić 5. Hajduk 24 8 9 7 32:22 33
2006/07 - Zoran Vulić - 2. Hajduk 24 18 3 3 43: 13 57

Ja bi uvijek rađe potpisao ove dvije sezone s vanjske strane, nego ove dvije u sredini. Znači ove sa Zoranom Vulićem, pogledajte malo bodove, koliko je s Vulićem osvajano, a koliko s ostalima?
Zoran je samozatajan, pošten i prepošten čovijek koji voli Hajduka, nije bahat poput Bonačića ili Pudara, koji daju bombastične izjave za novine. Mislim da Pudar nije trener za Hajduka. Više bi volio da je doveden Zlatko Cico Kranjčar npr . kada odlazi moj najdraži trener Hajduka. Cico ima motiva i znanja da se upusti u borbu sa "svojima"
U prethodnom postu sam samo htio pokazati koliko je još nezreo mali Rukavina da bi nosio breme prvog napadača, njemu treba dati priliku, ali kao zamjena za Bartolovića i Bušića, ali i Jelavića.
Mišljenja sam da ga je do kraja sezone trebalo ostaviti Šibeniku da se kali još ...

Tema od 10000 poruka

Zadnji Uredio zeljonar : 13-04-07 u 02:08.
zeljonar je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-04-07, 02:48   #477 (permalink)
Banned

Datum registracije: 15-02-07
Godina: 25
Poruka: 688
macic se izdvaja iz masemacic se izdvaja iz mase

Stari u pravu si, ali vulić nije dava mladima priliku
malog Gabrića stavi 10.20 ili 30 min, a najbolji mu je igrač kojeg ima, bar se tako pokazalo na terenu.
Protiv dinama radi zamjenu u 85 i 89 min. a u 70-oj več nisu mogli trčat. Jer tebi to normalno?
Mislim da Pudaru treba dat priliku, pa mu tek onda sudit,
možda i napravi šta!
macic je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-04-07, 04:05   #478 (permalink)
prof. Foruma

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
Najavljeni sastav Hajduka za večerašnju utakmicu protiv Rijeke u formaciji 4-4-1-1:
Pletikosa - Miladin, Žilić, Gal, Đolonga - Režić, Damjanović, Grgurović, Hrgović - Kranjčar - Kalinić.
Tomo Erceg je ozlijeđen, ali ući će sa klupe.

I samo još nešto, ako mi admin i mod dozvole, a valjda hoće jer ovo je ipak topic o Hajduku. Dakle, Ćićo Senjanović (splitski novinar, piše u zajebantsko-romantičnom stilu Miljenka Smoje) danas u Slobodnoj Dalmaciji u svojoj stalnoj rubrici "Teletina" kaže:

»Hajduk je učinija feštu za rođendan a na tu feštu je bija i Sanader. I, šta će, čovik je za tu feštu iša učinit lipu gestu i predložija je da jedna ulica u Split dobije Hajdukovo ime. Znan da je on to učinija u dobroj namjeri, ali mislin da je falija. Zato šta je Hajduk veći od ulice. Hajduku bi u tu ulicu bilo tisno. Hajduk već ima spomenike. To su Stari plac i stadion na Poljud. Posebno Stari plac. Kad god onde prođen, cili se naježin. Ona trava, branke, dil zapadnog gledališta, ona ograda, sve me to vrati u ono vrime, i miljun slika, igrači i imena mi prođu kroz glavu. Zato ne dirajte Stari Plac! Ostavite tu zelenu oazu. Da grad more disat i da se grad more sićat.
A ulicu Hajduku mogu dat naši iseljenici u Čile. Ili u Kaliforniju. E, to je lipa gesta i tamo je ulica Hajduku pun pogodak. Jedan klub, iz tamo neke zemlje koja se i ne vidi na kartu, dobija je ulicu u veliku Ameriku. Ili kad naš čovik iz Australije stavi na tabelu od auta Hajdukovo ime. Ili kad Stipe Božić na pincin osvojene planine zabode Hajdukovu bandiru. E, sve je to taman. E, sve je to prava mira. A ulica Hajduku u Split, to nije prava, to nije pogođena mira.
Jer cili je Split Hajduk.»

Nadan se da ovo neće bit shvaćeno kao reklama za list ili za autora. Samo san želija reć kako čovik piše ono što ja mislin i osjećan. Tako se voli Hajduk. Još samo kad bi uprava i igrači ovo pročitali, pa da zaigraju kako triba – možda bi se onda izvukli iz ovih govana u koja su upali. Ali, bojin se da oni ne čitaju ovakve stvari.

Bilo kako bilo – idemo na pobjedu.

HAJDUK ŽIVI VJEČNO!
Nešto pronađoh, dosta je staro i dugo na ovom forumu, ali zbilja me se dojmilo, i isprintat ću sebi ovaj tekst!

DAMFISK REP +, a tebi Ćićo kapa doli!

Tema od 10000 poruka
zeljonar je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-04-07, 09:58   #479 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 02-03-07
Godina: 30
Poruka: 864
mike tyson se izdvaja iz mase

jel istina da vulića zovu kralj richard?

http://www.imagesforme.com/images/7637RealShit.png
mike tyson je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-04-07, 12:11   #480 (permalink)
doctor queñones

@ zeljonar:

Sve je to divno i krasno, ali ne odgovara na moje pitanje:

Je li Hajduk pod Zoranom Vulićem ove sezone igrao dobro? Nije. E pa onda - do viđenja, pa-pa

Može Vulić bit i divan i krasan, i samozatajan i volit Hajduk i sve te divne i krasne stvari, ali to je sve nebitno. Trenerska klupa nije najtjecanje za miss simpatičnosti niti je natječaj "Tko najnajnajviše voli Hajduk"... Hajduk igra loše, Hajduk sramotno gubi od jedinog ozbiljnog konkurenta a ne može ni Pulu pobijedit...

HAJDUK IGRA LOŠE

A tko je odgovoran za lošu igru? Pa trener... i zato

A šta se tiče onog teksta:

Citat:
Još samo kad bi uprava i igrači ovo pročitali, pa da zaigraju kako triba – možda bi se onda izvukli iz ovih govana u koja su upali. Ali, bojin se da oni ne čitaju ovakve stvari.
Očito je da ni uprava ni igrači ne čitaju ovakve stvari... jer ne samo da nas nisu izvukli iz govana, nego su nas uvalili još dublje.

@ mike tyson:

Koliko ja znam, Vulića zovu Hitler (zbog brkova, naravno)

P.S. Cico Kranjčar? Ti mora da se šališ...
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: hajduk

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Novosti iz Dinama Johnie-Bravo Nogomet 6639 Jučer 22:02
Instalacija web servera (Apache), baze podataka (MySQL) i PHP-a Kristijan Tutoriali i Trikovi 7 30-09-06 12:33
Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 7 16-08-06 05:09

Trenutno vrijeme na forumu: 10:30.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114