| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Novosti iz Hajduka u Sport forumu; Citat: Pravi autor: kreky87 Uprava odlazi!! Po koji put? Neće oni tako lako otići i ostavit svu tu silnu laganu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #43 (permalink) | |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,908
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Novosti iz Hajduka Citat:
A moj bože, baš me čudi odakle takvi komentari dolaze?! Naša se navijač Dinama govorit o kupovanju?! Kupovanju čega - utakmica ili igrača?! Pa Dinamo je najjači u državi u obe kategorije. I nije sramota nemat love. Sramota je imat love i kupovat sve šta može trčat sa svih pet kontinenata, i onda opet igrat ka škovaca. Za Hajduka se bar zna da nemaju love. A neki drugi već sezonama lovu troše, igrače kupuju i nikako da presuše. Majke ti mile, pa to su neki turbo-moćni sponzori. Ili je naša država možda financijski jaka ka Švicarska, pa ne zna di će sa parama pa daje "najdražem klubu"? Šta se tiče Kranjčara - mislin da je njegov problem šta nema s kime igrat. Čovik je kvalitetan igrač i znalac, ali mentalno nije tip vođe, onoga koji može iz prosječne momčadi izvuć ono natprosječno. Zato se i on gubi u društvu onakvih suigrača. Kad bi ima samo dva pristojna suigrača sa složit sedan-osan akcija po utakmici, mislin da bi se i njegova igra drastično poboljšala i igra cile momčadi izgledala bi puno bolje, baren u napadačkon smislu. Ali, to je greška klupske politike, a ne Nike Kranjčara. | |
| | |
| | #44 (permalink) | |
| Ministar Obrane Foruma | Re: Novosti iz Hajduka Citat:
... tako je, kako je ![]()
__________________ > next level < | |
| | |
| | #45 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Novosti iz Hajduka Citat:
Ali, jednu stvar treba priznat. Mali je pravi pravcati profesionalac. Svaku utakmicu odradi korektno, trči koliko može, zalaže se... Svaka mu čast. I uvik ima lipu rič za Split i Hajduka, a istovremeno nikad ništa oštro prema bivšemu klubu, i uvik ponavlja kako je on dite Dinama i kako će Zagreb uvik bit njegov grad - i niko mu to ovde ne zamjera. Stvarno, po tome ljudskom pitanju Niko se pokaza odličan. Zato mu i želin da se skući u nekon pravom europskon klubu. | |
| | |
| | #46 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Novosti iz Hajduka Citat:
Pogledaj samo ekipe koje su ispred Hajduka: Cibalia, Zagreb, Kamen, Osijek. Misliš da su oni u boljoj financijskoj situaciji od Hajduka? Čisto sumnjam. Problem je u nečem drugom? A što se Nike tiće... Ja sam Dinamovac i nisam imao ništa protiv kad je otišao u Hajduk, bolje i to nego u neke obečane nogometne zemlje kao što su Rusije i Ukrajina. A da nema s kime igrat u Hajduku to stoji. Najbolje bio bilo da sam igra, i obranu i vezu i napad! | |
| | |
| | #47 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Novosti iz Hajduka Pa da, slažem se. Nije sve u lovi. Ima Hajduk puno većih problema, nije samo besparice. Ali stvarno mi ide na kurac kad se navijači Dinama jave i počnu spominjat kupovanje utakmica. Jebate led, meni ka hajdukovcu je neugodno koliko se za Hajduka namistilo utakmica, a za Dinamo (odn. Croatiju, HAŠK-Građanski i bog te dragi pita kako su se sve zvali) se namistilo toliko utakmica da je to milina. Alergičan san na one koji iz pozicije Dinama govore o namištanju i kupovanju. A kad se javi neki biser pa počne pizdit kako Hajduk nema love. Pa šta onda?! Kakve to ima veze? Sad ćemo počet srat klubove koji su loše poslovali i sad su u financijskin govnima. Pa jebate led, i Dinamo (a i Hajduk, da se razumimo) nije platija porez još od postanka svemira, dakle nijedan nema čist račun. Sad se ovi mafijaš Mamić razbaca sa lovon pa je Dinamo, ka ono, financijski solidan. Ma daj molin te! Svaka imalo ozbiljnija financijska inspekcija našla bi dugova i dugova. |
| | |
| | #48 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 19-02-06 Godina: 26
Poruka: 37
![]() | Re: Novosti iz Hajduka Citat:
| |
| | |
| | #49 (permalink) | |
: Meni je zalosno sta se kod nas uopce mora o tome razgovarati,jer samo budale misle da je sve cisto u nasem nogometu i da nema kupovanja odnosno prodaje utakmica!!!A sem toga smijesno je koliko oni zaradjuju,s obzirom koliko daju na terenu,odnosno koliko stvarno vrijede!!!(Cast iznimkama!!)Jos se sijecam onih Mikulenasa i njima slicnih...Uopce sve je to nevjerojatno,od kuda novci,ako cemo gledati situaciju u gospodarstvu drage nam Domovine,zanimanju sponzora za HNL,kao i same posjecenosti nogometnim utakmicama od strane navijaca tih istih klubova!!!A neki zive jako,jako dobro....A sto se tice Kranjcara juniora,definitivno u nogometu treba i trčati,a reci cu da definitivno poslije one analize studenata kineziologije na derbiju,usporedbe njega i Bosnjaka,postaje jasno zasto se ta testiranja ne provode u nasim klubovima,odnosno zasto se ne prikazuju ako se provode,kao i sami rezultati koje oni postizu u UEFA natjecanjima!!!Tako da jedan tatin sincic i vrijedi tocno toliko koliko pokazuju rezultati tog testiranja,a ne onoliko koliko ga potkupljeni novinar instruiran od onih koji su popusili pa su ga kupili ili kucni prijatelj obitelji,odnosno tatin kolega sa šanka,proglasi da vrijedi....(Sami rezultati to pokazuju prije u Dinamu i sada u Hajduku!!!) I vjeruj mi,jadni mi ako cemo na njemu morati graditi igru na Svijetskom,jer necemo proci ni skupinu a kamoli nesto vise!!! P.S.Zaboravio sam Te pitati gdje Grgic skuplja lovu za Hajduk,bar kako je on izjavio,odnosno ko je sada "najdraži klub" i čiji??? | |
| | |
| | #50 (permalink) | |
Znaci da ipak nesto ne stima ili ste vi misljenja da opet netko podmece 'Ajduku?? ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: hajduk |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Novosti iz Dinama | Johnie-Bravo | Nogomet | 5445 | Jučer 16:41 |
| Instalacija web servera (Apache), baze podataka (MySQL) i PHP-a | Kristijan | Tutoriali i Trikovi | 7 | 30-09-06 11:33 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:37.

: