Idi nazad   Croportal Forum > Sport > Nogomet
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Nogomet Raspravljate o temi Novosti iz Hajduka u Sport forumu; Citat: Pravi autor: kreky87 Uprava odlazi!! Po koji put? Neće oni tako lako otići i ostavit svu tu silnu laganu ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 21-02-06, 10:20   #41 (permalink)
Kif
Starter

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 32
Kif se izdvaja iz mase
Re: Novosti iz Hajduka

Citat:
Pravi autor: kreky87
Uprava odlazi!!
Po koji put?

Neće oni tako lako otići i ostavit svu tu silnu laganu zaradu.
Kif je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-02-06, 10:20   #42 (permalink)
Starter

Datum registracije: 19-02-06
Godina: 26
Poruka: 37
bajdo se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Kif
Što je najtužnije od svege, to je "potez, dva.." više od svih ostalih Hajdukovih igrača
Slažem se definitivno. Njemu treba dobar klub i da ga se stisne
bajdo je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-02-06, 15:41   #43 (permalink)
glup & gluplji

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,908
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Choky-Zg
Sad ce moci platiti cistacice na Poljudu!!!

A ko zna mozda ostane nesto pa kupe i Ligu za prvaka!!!!: :

A moj bože, baš me čudi odakle takvi komentari dolaze?! Naša se navijač Dinama govorit o kupovanju?! Kupovanju čega - utakmica ili igrača?! Pa Dinamo je najjači u državi u obe kategorije. I nije sramota nemat love. Sramota je imat love i kupovat sve šta može trčat sa svih pet kontinenata, i onda opet igrat ka škovaca. Za Hajduka se bar zna da nemaju love. A neki drugi već sezonama lovu troše, igrače kupuju i nikako da presuše. Majke ti mile, pa to su neki turbo-moćni sponzori. Ili je naša država možda financijski jaka ka Švicarska, pa ne zna di će sa parama pa daje "najdražem klubu"?

Šta se tiče Kranjčara - mislin da je njegov problem šta nema s kime igrat. Čovik je kvalitetan igrač i znalac, ali mentalno nije tip vođe, onoga koji može iz prosječne momčadi izvuć ono natprosječno. Zato se i on gubi u društvu onakvih suigrača. Kad bi ima samo dva pristojna suigrača sa složit sedan-osan akcija po utakmici, mislin da bi se i njegova igra drastično poboljšala i igra cile momčadi izgledala bi puno bolje, baren u napadačkon smislu. Ali, to je greška klupske politike, a ne Nike Kranjčara.
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-02-06, 15:59   #44 (permalink)
Ministar Obrane Foruma

Datum registracije: 15-09-05
Godina: 36
Poruka: 1,280
CroSoldier se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku CroSoldier

Citat:
Pravi autor: damfisk
Šta se tiče Kranjčara - mislin da je njegov problem šta nema s kime igrat. Čovik je kvalitetan igrač i znalac, ali mentalno nije tip vođe, onoga koji može iz prosječne momčadi izvuć ono natprosječno.
vjerovatno zato jer se ne osjeća kao doma... žao mi je kaj je ta saga o Kranjčaru krenula tim putem.... moglo je to i puno bolje proči... al' jbg... to je sve "politika" menađera, oca mu i inih stvari o kojima mi obični smrtnici nemamo pojma....
... tako je, kako je
Odgovori sa citatom
Star 21-02-06, 16:15   #45 (permalink)
glup & gluplji

damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: CroSoldier
vjerovatno zato jer se ne osjeća kao doma...
Pa da. Zato sam ja i bio protiv toga da mali debeli dođe ovde kod nas (doduše, ko' mene šta pita - ja sam samo navijač). Nikad on neće moć igrat za drugi klub ka šta je igra za Dinamo. I to je logično, jebi ga, bija je kapetan Dinama i nigdi drugo neće nać toliko iskrenu motivaciju nego samo u Dinamu.

Ali, jednu stvar treba priznat. Mali je pravi pravcati profesionalac. Svaku utakmicu odradi korektno, trči koliko može, zalaže se... Svaka mu čast. I uvik ima lipu rič za Split i Hajduka, a istovremeno nikad ništa oštro prema bivšemu klubu, i uvik ponavlja kako je on dite Dinama i kako će Zagreb uvik bit njegov grad - i niko mu to ovde ne zamjera. Stvarno, po tome ljudskom pitanju Niko se pokaza odličan.

Zato mu i želin da se skući u nekon pravom europskon klubu.
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-02-06, 16:47   #46 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-02-06
Poruka: 165
Raich se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Raich

Citat:
Za Hajduka se bar zna da nemaju love. A neki drugi već sezonama lovu troše, igrače kupuju i nikako da presuše. Majke ti mile, pa to su neki turbo-moćni sponzori. Ili je naša država možda financijski jaka ka Švicarska, pa ne zna di će sa parama pa daje "najdražem klubu"?
Nije sve u novcu...

Pogledaj samo ekipe koje su ispred Hajduka: Cibalia, Zagreb, Kamen, Osijek.
Misliš da su oni u boljoj financijskoj situaciji od Hajduka?
Čisto sumnjam. Problem je u nečem drugom?

A što se Nike tiće... Ja sam Dinamovac i nisam imao ništa protiv kad je otišao u Hajduk, bolje i to nego u neke obečane nogometne zemlje kao što su Rusije i Ukrajina.

A da nema s kime igrat u Hajduku to stoji.
Najbolje bio bilo da sam igra, i obranu i vezu i napad!
Raich je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-02-06, 16:55   #47 (permalink)
glup & gluplji

Pa da, slažem se. Nije sve u lovi. Ima Hajduk puno većih problema, nije samo besparice. Ali stvarno mi ide na kurac kad se navijači Dinama jave i počnu spominjat kupovanje utakmica. Jebate led, meni ka hajdukovcu je neugodno koliko se za Hajduka namistilo utakmica, a za Dinamo (odn. Croatiju, HAŠK-Građanski i bog te dragi pita kako su se sve zvali) se namistilo toliko utakmica da je to milina. Alergičan san na one koji iz pozicije Dinama govore o namištanju i kupovanju.

A kad se javi neki biser pa počne pizdit kako Hajduk nema love. Pa šta onda?! Kakve to ima veze? Sad ćemo počet srat klubove koji su loše poslovali i sad su u financijskin govnima. Pa jebate led, i Dinamo (a i Hajduk, da se razumimo) nije platija porez još od postanka svemira, dakle nijedan nema čist račun. Sad se ovi mafijaš Mamić razbaca sa lovon pa je Dinamo, ka ono, financijski solidan. Ma daj molin te! Svaka imalo ozbiljnija financijska inspekcija našla bi dugova i dugova.
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-02-06, 17:13   #48 (permalink)
Starter

Datum registracije: 19-02-06
Godina: 26
Poruka: 37
bajdo se izdvaja iz mase

Citat:
Pa da, slažem se. Nije sve u lovi. Ima Hajduk puno većih problema, nije samo besparice. Ali stvarno mi ide na kurac kad se navijači Dinama jave i počnu spominjat kupovanje utakmica. Jebate led, meni ka hajdukovcu je neugodno koliko se za Hajduka namistilo utakmica, a za Dinamo (odn. Croatiju, HAŠK-Građanski i bog te dragi pita kako su se sve zvali) se namistilo toliko utakmica da je to milina. Alergičan san na one koji iz pozicije Dinama govore o namištanju i kupovanju.

A kad se javi neki biser pa počne pizdit kako Hajduk nema love. Pa šta onda?! Kakve to ima veze? Sad ćemo počet srat klubove koji su loše poslovali i sad su u financijskin govnima. Pa jebate led, i Dinamo (a i Hajduk, da se razumimo) nije platija porez još od postanka svemira, dakle nijedan nema čist račun. Sad se ovi mafijaš Mamić razbaca sa lovon pa je Dinamo, ka ono, financijski solidan. Ma daj molin te! Svaka imalo ozbiljnija financijska inspekcija našla bi dugova i dugova.
Potpisujem. Svaka čast na objektivnosti
bajdo je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-02-06, 17:18   #49 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 26-07-05
Godina: 35
Poruka: 195
Choky-Zg se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Choky-Zg

Citat:
Ili je naša država možda financijski jaka ka Švicarska, pa ne zna di će sa parama pa daje "najdražem klubu"?

Šta se tiče Kranjčara - mislin da je njegov problem šta nema s kime igrat. Čovik je kvalitetan igrač i znalac, ali mentalno nije tip vođe, onoga koji može iz prosječne momčadi izvuć ono natprosječno. Zato se i on gubi u društvu onakvih suigrača. Kad bi ima samo dva pristojna suigrača sa složit sedan-osan akcija po utakmici, mislin da bi se i njegova igra drastično poboljšala i igra cile momčadi izgledala bi puno bolje, baren u napadačkon smislu. Ali, to je greška klupske politike, a ne Nike Kranjčara.
A sta si se napalio odmah!!!: Meni je zalosno sta se kod nas uopce mora o tome razgovarati,jer samo budale misle da je sve cisto u nasem nogometu i da nema kupovanja odnosno prodaje utakmica!!!A sem toga smijesno je koliko oni zaradjuju,s obzirom koliko daju na terenu,odnosno koliko stvarno vrijede!!!(Cast iznimkama!!)Jos se sijecam onih Mikulenasa i njima slicnih...Uopce sve je to nevjerojatno,od kuda novci,ako cemo gledati situaciju u gospodarstvu drage nam Domovine,zanimanju sponzora za HNL,kao i same posjecenosti nogometnim utakmicama od strane navijaca tih istih klubova!!!A neki zive jako,jako dobro....
A sto se tice Kranjcara juniora,definitivno u nogometu treba i trčati,a reci cu da definitivno poslije one analize studenata kineziologije na derbiju,usporedbe njega i Bosnjaka,postaje jasno zasto se ta testiranja ne provode u nasim klubovima,odnosno zasto se ne prikazuju ako se provode,kao i sami rezultati koje oni postizu u UEFA natjecanjima!!!Tako da jedan tatin sincic i vrijedi tocno toliko koliko pokazuju rezultati tog testiranja,a ne onoliko koliko ga potkupljeni novinar instruiran od onih koji su popusili pa su ga kupili ili kucni prijatelj obitelji,odnosno tatin kolega sa šanka,proglasi da vrijedi....(Sami rezultati to pokazuju prije u Dinamu i sada u Hajduku!!!)
I vjeruj mi,jadni mi ako cemo na njemu morati graditi igru na Svijetskom,jer necemo proci ni skupinu a kamoli nesto vise!!!

P.S.Zaboravio sam Te pitati gdje Grgic skuplja lovu za Hajduk,bar kako je on izjavio,odnosno ko je sada "najdraži klub" i čiji???
Choky-Zg je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-02-06, 17:24   #50 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 26-07-05
Godina: 35
Poruka: 195
Choky-Zg se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Choky-Zg

Citat:
Ma daj molin te! Svaka imalo ozbiljnija financijska inspekcija našla bi dugova i dugova.
Moram te podsjetiti da je ta ista komisija koja je bila u Hajduku bila i u Dinamu,a Dinamo i dalje posluje preko istog računa,za razliku od velikog Hajduka koji posluje preko neke sestrinske firme
Znaci da ipak nesto ne stima ili ste vi misljenja da opet netko podmece 'Ajduku??
Choky-Zg je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: hajduk

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Novosti iz Dinama Johnie-Bravo Nogomet 5445 Jučer 16:41
Instalacija web servera (Apache), baze podataka (MySQL) i PHP-a Kristijan Tutoriali i Trikovi 7 30-09-06 11:33
Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 7 16-08-06 04:09

Trenutno vrijeme na forumu: 05:37.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114