| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Novosti iz Hajduka u Sport forumu; Citat: Pravi autor: tzukius severinho Sererinho...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #5052 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Novosti iz Hajduka Samo da sad opet ne promjene trenera i pozovu Adolfa ( Vulica) opet da ih "spasi" . Vula mi je genijalac , svaki njegov intervju poslije poraza od Dinama je legendaran ![]()
__________________ Zbog Dinama nek me pljuju, zbog Dinama nek me psuju i krv moju mogu piti, al za DINAMO CU UVIJEK BITI !!! |
| | |
| | #5053 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Novosti iz Hajduka mislim da neće mjenjat trenera tako brzo(do božića)......jedino ako neće pobjedit u iduće tri ligaške tekme...
__________________ O Bože fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri Lijem krv, a suza nema, ti si boja mojih vena neka cijeli svijet sad čuje, to ja volim Dinamo |
| | |
| | #5055 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 29-04-07 Godina: 27
Poruka: 119
![]() | Re: Novosti iz Hajduka Citat:
da nije anderson costa??? u dinamu je bio katastrofa pa bi taman u hajduk dobro se uklopio. ![]() ![]() ![]() | |
| | |
| | #5057 (permalink) |
| Jebivjetar Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: West Hercegovina Godina: 29
Poruka: 5,611
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Novosti iz Hajduka Purgesrki moderator pa dopušta naslađivanje i beskrajno spamanje na ovoj temi.. ![]() Svaka mu čast, još je jednom pokazao svoje pravo lice ![]() Umjesto da se raspravlja o Hajduku on ovakve stvari dopušta... Branja, ako imaš bilo kakvih problema, obrati se moderatoru preko prvatnih poruka, a nemoj i ti SPAMAT u ovoj temi ako ti to toliko smeta. I nitko to ne dopušta, već su bili dva puta upozoravani, a ako budu i dalje pretjerivali obrisat će se svi postovi, pa svi sretni...
__________________ Sirotinji i pas kurac pokazuje. Zadnji Uredio gggiga : 11-08-08 u 14:03. |
| | |
| | #5058 (permalink) |
| Jebivjetar Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: West Hercegovina Godina: 29
Poruka: 5,611
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Novosti iz Hajduka Vučević: Kalinić mora dati puno više Razočaran prikazanom igrom svoje momčadi trener Hajduka nije odisao optimizmom uoči europske utakmice koja očekuje splitsku momčad u četvrtak protiv Deportiva. "Na prvom pravom ispitu smo pali. Pokušat ćemo izgledati koliko toliko kao normalna momčad u predstojećem susretu protiv Deportiva. Mi smo se pripremali za današnju utakmicu, ali očito je da imamo stanovitih problema. Moja momčad je izgledala jalovo, užasno. Zagreb nas je u potpunosti nadigrao, bili su čvršći, jači i igrali su s više želje i žara", kazao je razočarani Vučević te je dodao: "Kalinić mora dati puno više bez obzira s kim igra u napadu." Hajduk u četvrtak čeka velika europska utakmica, a današnji susret protiv Zagreba trebao je poslužiti za podizanje morala momčadi. Međutim, nije bilo tako i Hajduk je pretrpio ponižavajući poraz čega je svjestan i sam trener Vučević. "Naši su problemi što imamo puno igrača koji su tek došli u momčad, a i puno je onih koji dugo nisu igrali natjecateljske utakmice. Razočaran sam igrom jednog tako velikog kluba kao što je Hajduk. To si ne smijemo dopustiti. Protiv Deportiva priliku će dobiti mlađi igrači", rekao je nakon utakmice trener Hajduka. S druge strane, trener Zagrebaša nije mogao sakriti oduševljenje. "Čestitam igračima na pobjedi protiv jednog kvalitetnog protivnika. Mi smo bili bolji, čvršći i imali smo kvalitetniju igru prema naprijed", kazao je Luka Pavlović i skromno dodao: "Mi smo imali jasnu viziju, a to je pobjeda. Nastavit ćemo raditi kao i do sada ne bi li održali ovakav kontinuitet pobjeđivanja." Ipak je Kalinić zvijezda i reprezentativac pa se može onako ponašati na terenu... ![]()
__________________ Sirotinji i pas kurac pokazuje. |
| | |
| | #5059 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 21-11-06 Godina: 24
Poruka: 9
![]() | Re: Novosti iz Hajduka e moji tovari....svake godine ista prica......prije dvije sezone cestita surjak mamicu na IZRSNOM poslu s Duduom i nasladjuje se s prodajom...kao sad smo jaci od dinama...i na kraju -30...ove godine opet....prodali su modrica,vukojevica...sad je dinamo slab...bit cemo prvi....NIKADA!!! u hajduku samo gledaju koga dinamo proda i kao tad ce bit prvi ..umjesto da gledaju svoja posla i rade... |
| | |
![]() |
| Tagovi: hajduk |
« NK Zagreb
|
Novosti iz Dinama »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Novosti iz Dinama | Johnie-Bravo | Nogomet | 6639 | Jučer 22:02 |
| Instalacija web servera (Apache), baze podataka (MySQL) i PHP-a | Kristijan | Tutoriali i Trikovi | 7 | 30-09-06 12:33 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 05:09 |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:30.