Idi nazad   Croportal Forum > Sport > Nogomet
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Nogomet Raspravljate o temi Novosti iz Hajduka u Sport forumu; Citat: Pravi autor: tzukius severinho Sererinho......

Odgovor

Opcije Teme
Star 10-08-08, 23:37   #5051 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika ponosnipurger

Datum registracije: 31-07-07
Godina: 3
Poruka: 6,065
ponosnipurger će uskoro biti poznatponosnipurger će uskoro biti poznatponosnipurger će uskoro biti poznatponosnipurger će uskoro biti poznatponosnipurger će uskoro biti poznatponosnipurger će uskoro biti poznatponosnipurger će uskoro biti poznatponosnipurger će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ponosnipurger
Re: Novosti iz Hajduka

Citat:
Pravi autor: tzukius Pogledaj Poruke
severinho
Sererinho...
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-08-08, 00:02   #5052 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 15-07-08
Godina: 28
Poruka: 3,436
jaymz se izdvaja iz masejaymz se izdvaja iz masejaymz se izdvaja iz masejaymz se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku jaymz

Samo da sad opet ne promjene trenera i pozovu Adolfa ( Vulica) opet da ih "spasi" . Vula mi je genijalac , svaki njegov intervju poslije poraza od Dinama je legendaran
Odgovori sa citatom
Star 11-08-08, 00:07   #5053 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika fernando torres

Datum registracije: 08-06-08
Godina: 18
Poruka: 2,051
fernando torres se izdvaja iz masefernando torres se izdvaja iz masefernando torres se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku fernando torres Pošalji poruku preko MSN-a korisniku fernando torres

mislim da neće mjenjat trenera tako brzo(do božića)......jedino ako neće pobjedit u iduće tri ligaške tekme...
neka cijeli svijet sad čuje, to ja volim Dinamo
fernando torres je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-08-08, 00:38   #5054 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 46
Poruka: 6,625
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Znači još mu jedna fali.
Znao sam da je Zagreb dobar,
ali nisam mogao vjerovati da je Hajduk tako loš.

Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-08-08, 04:08   #5055 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 29-04-07
Godina: 27
Poruka: 119
K-dOG se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: fernando torres Pogledaj Poruke
Hajduk dovodi brzonogog napadača iz Brazila

U Poljudu očekuju dolazak napadača - Brazilca, s popisa želja da se popuni i pojača, pooštri konkurencija u ofanzivi s opisom - brzi napadač, piše Slobodna Dalmacija.

- Trebao bi doći Brazilac, ali nemojte me pitati za ime, pustimo neka dođe, pa ćemo ga vidjeti, bit će vremena pisati tko je, što je i kakav je - tajnovito je rekao sportski direktor Ivan Buljan ipak otkrivši da se prinova s one strane Atlantika nestrpljivo čeka.

da nije anderson costa???
u dinamu je bio katastrofa pa bi taman u hajduk dobro se uklopio.
K-dOG je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-08-08, 07:10   #5056 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 31
Poruka: 3,533
kresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

Krasno....nema šta...

Moliću moderatore da se ova tema prebaci u Humor...

EDIT: može i u Usamljena srca...
Odgovori sa citatom
Star 11-08-08, 08:25   #5057 (permalink)
Jebivjetar

Datum registracije: 13-01-07
Godina: 29
Poruka: 5,611
branja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz mase

Purgesrki moderator pa dopušta naslađivanje i beskrajno spamanje na ovoj temi..

Svaka mu čast, još je jednom pokazao svoje pravo lice

Umjesto da se raspravlja o Hajduku on ovakve stvari dopušta...

Branja, ako imaš bilo kakvih problema, obrati se moderatoru preko prvatnih poruka, a nemoj i ti SPAMAT u ovoj temi ako ti to toliko smeta. I nitko to ne dopušta, već su bili dva puta upozoravani, a ako budu i dalje pretjerivali obrisat će se svi postovi, pa svi sretni...

Zadnji Uredio gggiga : 11-08-08 u 14:03.
branja je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 11-08-08, 09:01   #5058 (permalink)
Jebivjetar

Datum registracije: 13-01-07
Godina: 29
Poruka: 5,611
branja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz mase

Vučević: Kalinić mora dati puno više

Razočaran prikazanom igrom svoje momčadi trener Hajduka nije odisao optimizmom uoči europske utakmice koja očekuje splitsku momčad u četvrtak protiv Deportiva.

"Na prvom pravom ispitu smo pali. Pokušat ćemo izgledati koliko toliko kao normalna momčad u predstojećem susretu protiv Deportiva. Mi smo se pripremali za današnju utakmicu, ali očito je da imamo stanovitih problema. Moja momčad je izgledala jalovo, užasno. Zagreb nas je u potpunosti nadigrao, bili su čvršći, jači i igrali su s više želje i žara", kazao je razočarani Vučević te je dodao:

"Kalinić mora dati puno više bez obzira s kim igra u napadu."

Hajduk u četvrtak čeka velika europska utakmica, a današnji susret protiv Zagreba trebao je poslužiti za podizanje morala momčadi. Međutim, nije bilo tako i Hajduk je pretrpio ponižavajući poraz čega je svjestan i sam trener Vučević.

"Naši su problemi što imamo puno igrača koji su tek došli u momčad, a i puno je onih koji dugo nisu igrali natjecateljske utakmice. Razočaran sam igrom jednog tako velikog kluba kao što je Hajduk. To si ne smijemo dopustiti. Protiv Deportiva priliku će dobiti mlađi igrači", rekao je nakon utakmice trener Hajduka.

S druge strane, trener Zagrebaša nije mogao sakriti oduševljenje.

"Čestitam igračima na pobjedi protiv jednog kvalitetnog protivnika. Mi smo bili bolji, čvršći i imali smo kvalitetniju igru prema naprijed", kazao je Luka Pavlović i skromno dodao:

"Mi smo imali jasnu viziju, a to je pobjeda. Nastavit ćemo raditi kao i do sada ne bi li održali ovakav kontinuitet pobjeđivanja."

Ipak je Kalinić zvijezda i reprezentativac pa se može onako ponašati na terenu...
Odgovori sa citatom
Star 11-08-08, 09:23   #5059 (permalink)
Starter

Datum registracije: 21-11-06
Godina: 24
Poruka: 9
davorzg se izdvaja iz mase

e moji tovari....svake godine ista prica......prije dvije sezone cestita surjak mamicu na IZRSNOM poslu s Duduom i nasladjuje se s prodajom...kao sad smo jaci od dinama...i na kraju -30...ove godine opet....prodali su modrica,vukojevica...sad je dinamo slab...bit cemo prvi....NIKADA!!! u hajduku samo gledaju koga dinamo proda i kao tad ce bit prvi ..umjesto da gledaju svoja posla i rade...
davorzg je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-08-08, 10:11   #5060 (permalink)
***M@nga***

Avatar od korisnika Snjesko Bijelic

Datum registracije: 08-05-07
Godina: 20
Poruka: 5,465
Snjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Snjesko Bijelic

Hajduk po meni kako tako dobro igra ali im je realizacija u kurcu totalnom
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: hajduk

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Novosti iz Dinama Johnie-Bravo Nogomet 6639 Jučer 22:02
Instalacija web servera (Apache), baze podataka (MySQL) i PHP-a Kristijan Tutoriali i Trikovi 7 30-09-06 12:33
Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 7 16-08-06 05:09

Trenutno vrijeme na forumu: 10:30.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114