| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Novosti iz Hajduka u Sport forumu; A dovesti?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #512 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Novosti iz Hajduka Kad već pitaš, evo: Znači, rekao sam da ovi ne bi više nosili Hajdukov dres: Mirovina: Balić, Đolonga, Potjerati: Runje, Živković, Carević, Rubil, Žilić, Pelaić, Marčić. Znači, ova ekipa bi ostala: Obrana: J. Buljat, Pandža, Gal, Hrgović, Vezni red:Damjanović, Musa, Munhoz, D. Gabrić, Ljubićić, Napad:Bartolović, Bušić, Jelavić, Rukavina, Pa se bez pojačanja nameće ovakav sastav: Varvodić - J.Buljat, Pandža, Gal, Hrgović - Musa, Damjanović, D. Gabrić - Bartolović, Bušić -Jelavić! sa tankom klupom (Ljubičić, Munhoz, Rukavina) pa naravno treba dovesti i pojačanja u sve linije, s tim da u svakoj liniji se mora naći igrač bolji od ovih koji su sada ovdje na popisu. Prema tome, moraju se dovesti i pojačanja .... Spominje se neki vratar Krešić, a ja bi vratara Međimurja Tomića doveo u Hajduk ili Čavlinu iz Šibenika. U obrani bi volio vidjeti opet Matu Neretljaka, a u veznom redu Srđana Andrića. Napadača ima dosta, ali bi vratio nazad Nikolu Kalinića. Sve ostale rupe bi popunio mladim igračima Hajduka poput Duje Čopa i sl... Priče oko Tudora, Rapaića, Prše mi se ne sviđaju .... *napomena: Ovo je sad ovako napamet napisano, ne znam jesam li koga zaboravio. . . |
| | |
| | #514 (permalink) |
| Jebivjetar Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: West Hercegovina Godina: 29
Poruka: 5,611
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Novosti iz Hajduka Gledao sam Klinića protiv zagreba, treba mu 100 šansi da zabije gol. Ne znam bi li bio pojačanje za Hajduk. Što se tiče pojačanja, svi oni koji ne mogu igrati vani vraćaju se u Hajduk ili Dinamo, počevši od Carevića koji nije mogao primirisati prvi sastav u Stuttgartu pa od Šokote... To nam govori koliko je jaka naša liga i nogomet. Kao to su kapitalci koji će pomoći, možeš misliti.
__________________ Sirotinji i pas kurac pokazuje. |
| | |
| | #515 (permalink) | ||
| Banned Datum registracije: 15-02-07 Lokacija: ST Godina: 25
Poruka: 688
![]() ![]() | Re: Novosti iz Hajduka OK Zašto Pelaić, pa on je bia jedan od boljih? Ovo ti je moje viđenje!!! ok ok Mala promjena, Jelavić je najveća škovaca!!! Slažem se!!! Citat:
Citat:
Neka dođu puno će pomoć, za našu ligu su super!!! | ||
| | |
| | #517 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 15-02-07 Lokacija: ST Godina: 25
Poruka: 688
![]() ![]() | Re: Novosti iz Hajduka Po meni, šta sam ga ja gleda na treninzima i utakmicama, čovik je spor, ne zna ništa sa balun, jedino šta zna je dat gol glavom, a i to možda nebi moga da nije visok!!! Iša je na probu u srednji ruski klub i oni su izjavili da je škovaca koja ništa ne vridi!!! |
| | |
| | #518 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Novosti iz Hajduka Jesi li ga gledo možda dok je bio junior Hajduka? Jesi dolazio gledat subotom ujutro ili oko podne (ovisi) utakmice Hajduka (kadeti i juniori)? Ja nisam nikad vidio boljeg igrača od njega u juniorskom stažu ... Ozljede desnog koljena 3 puta su ga gotovo maknule iz nogometa, i ja mu se divim da je uspio vratiti se i opet igrati. Što se tiče njegovih fizičkih karakteristika, nije da je jedan od najviših igrača u ligi, ali je sigurno jedini pravi centarfor kojeg HNL ima ![]() |
| | |
| | #520 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Novosti iz Hajduka Istina, dobro bi mu došlo da ga se dalo po nekim manjim klubovima da se dokazuje. Mislim da bi to i bilo učinjeno ima sezona i pol da nije bilo one ozljede, ali sada je već kasno za to. Ima on već 21 godinu, tako da to nije isto kao onda kada je imao 19 godina. Vidjet ćemo, ima još 3 kola da dokaže da ima mjesta za nj u Hajduku dogodine! |
| | |
![]() |
| Tagovi: hajduk |
« NK Zagreb
|
Novosti iz Dinama »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 2 (1 članova i 1 gosta) | |
| draž |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Novosti iz Dinama | Johnie-Bravo | Nogomet | 6639 | Jučer 22:02 |
| Instalacija web servera (Apache), baze podataka (MySQL) i PHP-a | Kristijan | Tutoriali i Trikovi | 7 | 30-09-06 12:33 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 05:09 |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:35.

Svi smo mi MASS SARR