Idi nazad   Croportal Forum > Sport > Nogomet
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Nogomet Raspravljate o temi Novosti iz Hajduka u Sport forumu; Teško, neka ga pošalju u Šibenik jednu sezonu, ja bi da Kaliniću priliku!!!...

Odgovor

Opcije Teme
Star 03-05-07, 16:11   #521 (permalink)
Banned

Datum registracije: 15-02-07
Godina: 25
Poruka: 688
macic se izdvaja iz masemacic se izdvaja iz mase
Re: Novosti iz Hajduka

Teško, neka ga pošalju u Šibenik jednu sezonu, ja bi da Kaliniću priliku!!!
macic je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-05-07, 16:51   #522 (permalink)
doctor queñones

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 14,103
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: zeljonar Pogledaj Poruke
Jesi li ga gledo možda dok je bio junior Hajduka? Jesi dolazio gledat subotom ujutro ili oko podne (ovisi) utakmice Hajduka (kadeti i juniori)?
Ja nisam nikad vidio boljeg igrača od njega u juniorskom stažu ...
Ozljede desnog koljena 3 puta su ga gotovo maknule iz nogometa, i ja mu se divim da je uspio vratiti se i opet igrati.
Što se tiče njegovih fizičkih karakteristika, nije da je jedan od najviših igrača u ligi, ali je sigurno jedini pravi centarfor kojeg HNL ima
Koliko sezona on igra u Hajduku?

Kad je debitirao?

A to što je bio dobar u juniorima - pa i moj mali rođak je rasturao u junorima... pa šta onda?

Juniori su jedno, a prva postava nešto sasvim drugo. I Rio Ferdinand je u juniorima bio sjajan napadač, a sad igra centarhalfa...

Koliko dugo igra u prvoj momčadi? I što je pokazao? NIŠTA.

Ma mrš!!!!!!
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-05-07, 00:19   #523 (permalink)
Jebivjetar

Datum registracije: 13-01-07
Godina: 29
Poruka: 5,611
branja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz mase

Slažem se, mrš!!!
Odgovori sa citatom
Star 04-05-07, 01:07   #524 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 12-10-06
Godina: 28
Poruka: 1,388
zeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku zeljonar

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
Koliko sezona on igra u Hajduku?

Kad je debitirao?

A to što je bio dobar u juniorima - pa i moj mali rođak je rasturao u junorima... pa šta onda?

Juniori su jedno, a prva postava nešto sasvim drugo. I Rio Ferdinand je u juniorima bio sjajan napadač, a sad igra centarhalfa...

Koliko dugo igra u prvoj momčadi? I što je pokazao? NIŠTA.

Ma mrš!!!!!!
Dobro, eto pustimo juniore ...

Ovo je prva sezona da igra, a debitirao je prije dvije sezone. Zbog ozljeda nije igrao sve do prošlog proljeća kada dobiva prigodu kod Bonačića pri kraju prvenstva i zabio je 5 golova u posljednjim kolima prvenstva.
Ove sezone je dao 5 golova u prvenstvu i 1 u kupu, i bio najbolji strijelac Hajduka na pripremama. Da sve više ulazi u formu pokazuje i lista strijelaca Hajduka za proljeće 2007:

5 - Bušić
4 - Jelavić, Bartolović, Musa ... (zanimljivo sve igrači iz BiH)

Zanimljivo je da je upravo on dao najviše golova za Hajduk u ovih 5 utakmica. Jelavić je igrao samo 4 utakmice od tih 5, i postigao je 3 gola. Uvijek su na njemu dvojica, što se posebno vidi kod izvođenja kornera, naprosto ga guraju iz 16-erca da ih ne bi ugrozio šutom glavom. To odmah otvara prigode za druge.
Ovako smo nekada pravdali i Bokšića, na pitanja zašto ne zabija, bio je odgovor: Ali njemu su uvijek dvojica na leđima ...

Rukavina je odigrao ove godine 9 utakmica za Hajduk, i nije dao niti jednog gola, pa hoćemo li sada momka odbaciti i kazati da nema pojma jer nije ništa pokazao.
Mali Gabrić se sve više gubi u posljednje vrijeme, i plaća danak neisukstvu, što se posebno vidi iz posljednje utakmice sa Šibenikom na kojoj sam osobno bio.
I ja neću kao ti reći da sada treba potjerati Gabrića i Rukavinu....
Pustimo momke, to su budući super igrači.
Gabrić ove sezone ima ukupno 16 nastupa za Hajduk. 10 puta je ulazio kao zamjena, i ništa npr. nije puno više od njega ove godine igrao Jelavić ....

Tema od 10000 poruka

Zadnji Uredio zeljonar : 04-05-07 u 01:10.
zeljonar je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-05-07, 14:44   #525 (permalink)
doctor queñones

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 14,103
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Ma daj nemoj me zajebavat...

Uspoređuješ ga s Bokšićem... mislim, stvarno...

Osim tog skoka taj mali Jelavić NEMA APSOLUTNO NIŠTA...

Jučer protiv Šibenika, protivnički vratar mu dodaje loptu, on ne daje gol

Nema tehniku. Nema brzinu. Nema udarac. Ne snalazi se u kontri. Samo dobro skače...e pa ako tako dobro skače, neka se bavi košarkom ili odbojkom.

Igra u prvoj postavi 3 godine, a ništa nije pokazao - uvijek mu je neki kurac kriv, te ozljede, te trener, te ovo te ono...

Rukavina igra pola sezone u Hajduku, Jelavić tri - niti jedan nije ništa pokazao. Nagradno pitanje - koga treba sačekat da se dokaže? Ovog koji nije iskoristio tri sezone, ili ovog koji nije iskoristio jednu? Pitam se, pitam se...
Odgovori sa citatom
Star 04-05-07, 22:33   #526 (permalink)
prof. Foruma

zeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobar

Nikica Jelavić:
Sezona 2004/05 - 2 utakmice --> 0 golova
Sezona 2005/06 - 9 utakmica --> 5 golova
Sezona 2006/07 - 16 utakmica --> 5 golova

Jesu to te tri sezone?

Od 27 utakmica za Hajduk, ima 10 prvenstvenih pogodaka ...

Primjerice odlični Mladen Bartolović je samo ove sezone odigrao 29 utakmica za Hajduk, i dao 11 golova ....

Jelavić - 10/27 --> 37%
Bartolović - 11/29 --> 37%

Rukavina - 0/9 ---> 0%

A po svemu tome, najbolji je Tomislav Bušić 9/14 ove sezone -> 64%

Tema od 10000 poruka
zeljonar je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-05-07, 05:17   #527 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika čudna_pojava

Datum registracije: 10-04-07
Godina: 21
Poruka: 1,467
čudna_pojava ima ono neštočudna_pojava ima ono neštočudna_pojava ima ono neštočudna_pojava ima ono neštočudna_pojava ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: zeljonar Pogledaj Poruke
Nikica Jelavić:
Sezona 2004/05 - 2 utakmice --> 0 golova
Sezona 2005/06 - 9 utakmica --> 5 golova
Sezona 2006/07 - 16 utakmica --> 5 golova

Jesu to te tri sezone?

Od 27 utakmica za Hajduk, ima 10 prvenstvenih pogodaka ...

Primjerice odlični Mladen Bartolović je samo ove sezone odigrao 29 utakmica za Hajduk, i dao 11 golova ....

Jelavić - 10/27 --> 37%
Bartolović - 11/29 --> 37%

Rukavina - 0/9 ---> 0%

A po svemu tome, najbolji je Tomislav Bušić 9/14 ove sezone -> 64%
Jelavić je davao golove u kupu protiv niželigaša, točnije 3 gola (mladosti 2 i Belišću 1), a Bartolović nije ni igrao te utakmice i dosta je utakmica igrao u veznom redu. Bušić je za Jelavića znanstvena fantastika.
BTW čitam ove tvojke postove zadnjih dana o Hajduku i da ti vodiš Hajduka ja bi sebe ili tebe bacia sa Svetog Duje (vjerovatno tebe jer obožavam svoj lik ), nadam se da neće u Hajduka doći netko sa tvojom vizijom
Odgovori sa citatom
Star 05-05-07, 09:06   #528 (permalink)
prof. Foruma

Citat:
Pravi autor: čudna_pojava Pogledaj Poruke
Jelavić je davao golove u kupu protiv niželigaša, točnije 3 gola (mladosti 2 i Belišću 1), a Bartolović nije ni igrao te utakmice i dosta je utakmica igrao u veznom redu. Bušić je za Jelavića znanstvena fantastika.
U ovim postovima nigdje nisam navodio te golove iz kupa, ovih 10 golova koje je postigao za Hajduk su postignuti svi u 1.HNL-u

Citat:
Pravi autor: čudna_pojava Pogledaj Poruke
BTW čitam ove tvojke postove zadnjih dana o Hajduku i da ti vodiš Hajduka ja bi sebe ili tebe bacia sa Svetog Duje (vjerovatno tebe jer obožavam svoj lik ), nadam se da neće u Hajduka doći netko sa tvojom vizijom
Vidim da si se rodio kada sam ja već sve znao o Hajduku, pratim ga od 1987. zajedno sa svojim prijateljima sam puno toga prošao za Hajduka, i uz Hajduka, pa stoga barem moraš znati da mu mislim sve najbolje, a nadam se iskreno da mu i ti to misliš...
HAJDUK SPLIT

Svatko ima pravo na svoje mišljenje, a ovo da bi me bacio sa sv. Duje, pokazuje da se radi o jednom psihičkom bolesniku koji prijeti okolo ljudima, ako ne misle kao on. Ti si moj momak previše zelen (vidim da ti je 19), pa ti s toga opraštam, možda jednom dođeš pameti. I nisi ti sam takav pa se ne brini

Da si barem naveo, tj. ovdje citirao s kojim se mojim postovima ne slažeš, i dao protuargumente kao što to radi damfisk, to bi jako cijenio, ali ovako moram ponovo istaknuti sa si baš neka "čudna pojava"

Tema od 10000 poruka

Zadnji Uredio zeljonar : 05-05-07 u 09:10.
zeljonar je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-05-07, 23:48   #529 (permalink)
prof. Foruma

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
Osim tog skoka taj mali Jelavić NEMA APSOLUTNO NIŠTA...

Jučer protiv Šibenika, protivnički vratar mu dodaje loptu, on ne daje gol

Nema tehniku. Nema brzinu. Nema udarac. Ne snalazi se u kontri. Samo dobro skače...e pa ako tako dobro skače, neka se bavi košarkom ili odbojkom.
Nakon odličnog udarca, pogađa stativu (vratnicu), lopta se odbija do LJubičića i 1:0.

Nebeskim skokom na jednu svijeću, upošljava Bušića za 2:0 ....

A ono što mu je protivnički vratar dao loptu u Šibeniku, pa nije uspio poentirati svojim drugim golom na toj utakmici, nije ništa prema današnjim promašajima: Bušić iskosa ne pogađa prazan gol (stativa), Bartolović sam pred Stojkićem i ovaj brani.
Gabrić sam pred Stojkićem, i ne daje ponovno gol (to mu se i u Šibeniku dogodilo), ali eto na kraju je dao gol koji je priznat, iako je bilo zaleđe ...

Ja ipak neću reći za Bušića, Bartolovića i Gabrića da su loši i da nisu za Hajduka kao vi za Jelavića, jer mislim da su odlični igrači i da Hajduku ne trebaju pojačanja u vršku napada. Samo dosta rada s njima treba ....

Eto ga, Jelavić najbolji na utakmicama protiv Međimurja, Šibenika i Zagreba. Ja ga samo branim jer se napada previše momak, a nije to zaslužio. Da budemo na čisto, isto ovako bi ja branio i Gabrića, i Bušića i Bartolovića da ih netko omalovažava jer su odlični, samo to treba brusiti još ...

Tema od 10000 poruka
zeljonar je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-05-07, 02:55   #530 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika čudna_pojava

Datum registracije: 10-04-07
Godina: 21
Poruka: 1,467
čudna_pojava ima ono neštočudna_pojava ima ono neštočudna_pojava ima ono neštočudna_pojava ima ono neštočudna_pojava ima ono nešto

ovo je tema novosti u Hajduku, a ne kako bi mi posložili Hajduka iduće sezone, ako otvoriš takvu temu ja neću kritizirati tvoje postove koje idu u tom smjeru

jelavić danas najbolji igrač, hmmmm zato je izvađen na poluvremenu

A to što ti imaš više godina od mene ne trebaš mislit da si pametniji od mene, a ono sa Svetim Dujem je bila obična šala, a izgleda da ti sve ozbiljnim shvaćaš

I znam ja da želiš Hajduku sve najbolje, ali ne trebaš sa svojim vizijama ići u detalje jer nema baš smisla i ja svaki dan zamišljam kako bi hajduku pasalo što, koje pojačanje, koga treba maknuti, ali te rasprave su mi baš glupe jer po nazivu teme ja želim neke novosti iz Hajduka znači tko dolazi, tko je ozljeđen, tko je naljutio trenera i sl.

Zadnji Uredio čudna_pojava : 06-05-07 u 03:00.
čudna_pojava je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: hajduk

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Novosti iz Dinama Johnie-Bravo Nogomet 6639 Jučer 22:02
Instalacija web servera (Apache), baze podataka (MySQL) i PHP-a Kristijan Tutoriali i Trikovi 7 30-09-06 12:33
Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 7 16-08-06 05:09

Trenutno vrijeme na forumu: 10:27.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114