| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Novosti iz Hajduka u Sport forumu; Jesu bolje i jesu urednije... ove karte liče na nešto ozbiljno Barem da je nešto ozbiljno u Hajduku... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #5341 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Novosti iz Hajduka Jesu bolje i jesu urednije... ove karte liče na nešto ozbiljno Barem da je nešto ozbiljno u Hajduku
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #5343 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-05-07
Poruka: 138
![]() | Re: Novosti iz Hajduka [quote=Dunga_burek;1135471]ovo nije provokacija al čisto jer me zanima kod dinamovih sam vidio(makar nisam kupovao) da su rađene ko od WC papira, jebote malo ih taknešp već pucaju jesu ove barem bolje...urednije svakako jesu kartonske su ili od neke takve čvrste vrste papira. Tako neki bog. Lipše su bile one prošle meni osobno mada ni ove nisu ružne. Ža mi je za dinama jučer,jbg što je tu je,nadajmo se da će danas Slaven i Bili proć u prvo koloo UEFE Samo napadački, samo hajdučki!!!! IDEMO DALJE!!! Svi na Peristil u 17.30h. Ostavimo dušu na tribini da i ovi na terenu shvate da im ije isto činit. Vidimo se. P.S. Priča se da će koreografija biti dosad neviđena. Ako sva alealeština bude slušala upute oko koreografije i ispašt će super. Živili
__________________ Samo tebe volim ja i više nikoga... |
| | |
| | #5345 (permalink) |
| Kiss my ass Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Novosti iz Hajduka Evo malo prigodnoga uz večerašnji meč ![]() Nadam se da se nećete naljutiti samo je vic. Pita učiteljica djecu sta im očevi rade. Te jednom otac policajac, drugom službenik, te ovo, te ono.... Jurica šuti Što je Jurice, zašto nećeš reći što je tvoj otac? On nije ništa. Kako ništa! Hajde reci što radi tvoj otac!? Pa, moj otac je striper u gay klubu. On pleše i skida se pred drugim muškarcima za novac. Ponekad, kada je drugi muškarac bas zgodan i kada ponudi novac, moj otac ode poslije posla s njim, pa iznajme sobu u jeftinom hotelu. Tada za novac dozvoljava da drugi muškarac ima seks s njim. U učionici muk! Učiteljici neugodno, skrene temu na nešto drugo, jedva nekako završi sat. Poslije sata pita ona Juricu nasamo da li je moguće da je sve to istina, a on kaže: Ma, ne. Moj otac igra za Hajduk, pa me bilo sram priznati.
__________________ Budi iskren prema sebi kako ne bi bio lažan prema drugima. Bacon |
| | |
| | #5347 (permalink) |
| Kiss my ass Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Novosti iz Hajduka A joj... ja ga danas dobila na mail pa rekoh da ga podjelim sa Hajdukovcima ![]()
__________________ Budi iskren prema sebi kako ne bi bio lažan prema drugima. Bacon |
| | |
| | #5348 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 4,233
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Novosti iz Hajduka Citat:
![]()
__________________ Hristo Stoichkov: "I will always hate Real Madrid. There is just something about them that gets up my nose. In fact, I do not like speaking about them because it makes me want to vomit." | |
| | |
| | #5349 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Novosti iz Hajduka Citat:
![]() ![]() Ajde za prolaz dalje i 'Ajduk i Slaven!
__________________ Tko te ljuti, uvali mu kruti! | |
| | |
| | #5350 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-04-07 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 1,467
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Novosti iz Hajduka Citat:
![]()
__________________ Život je pun reljefa | |
| | |
![]() |
| Tagovi: hajduk |
« NK Zagreb
|
Novosti iz Dinama »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Novosti iz Dinama | Johnie-Bravo | Nogomet | 6639 | Jučer 22:02 |
| Instalacija web servera (Apache), baze podataka (MySQL) i PHP-a | Kristijan | Tutoriali i Trikovi | 7 | 30-09-06 12:33 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 05:09 |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:30.