Idi nazad   Croportal Forum > Sport > Nogomet
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Nogomet Raspravljate o temi Novosti iz Hajduka u Sport forumu; Citat: Pravi autor: čudna_pojava ovo je tema novosti u Hajduku, a ne kako bi mi posložili Hajduka iduće sezone, ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 06-05-07, 10:12   #531 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 12-10-06
Godina: 28
Poruka: 1,388
zeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku zeljonar
Re: Novosti iz Hajduka

Citat:
Pravi autor: čudna_pojava Pogledaj Poruke
ovo je tema novosti u Hajduku, a ne kako bi mi posložili Hajduka iduće sezone, ako otvoriš takvu temu ja neću kritizirati tvoje postove koje idu u tom smjeru
Pa otvori ti takvu temu, ja ne smatram da je potrebna još jedna tema vezana za Hajduk.

Citat:
jelavić danas najbolji igrač, hmmmm zato je izvađen na poluvremenu
Jutarnji.hr

Citat:
Ivan Pudar, trener Hajduka:

- Nerviralo me to što smo napravili puno šansi, a potpuno smo zakazali u realizaciji, te posljedica u situacijama kad su naši napadači ostajali oči u oči sa Stojkićem. Kritičan sam nakon pobjede, ali moram primijetiti i određenu sebičnost kod svojih igrača. Ne mogu se oteti dojmu da smo mogli ostvariti izraženiju pobjedu. Pokazat ću svojim igračima utakmicu na snimci da vide gdje je problem. Morao sam izvaditi Jelavića na poluvremenu jer je osjetio bol u zadnjoj loži.

Ćiro Blažević, trener Zagreba:

- Čestitke Hajduku. Moram primijetiti da je pobjeda mogla biti i grublja da na vratima nismo imali čudesnog Stojkića. Nisam vidio golmana koji tako reagira u situacijama jedan na jedan. Nakon što sam morao izvaditi Miškovića zbog ozljede, a zatim smo izgubili Vrdoljaka, vidjelo se da ne možemo mnogo toga napraviti. Pudar je inteligentno postavio igru uvidjevši da je njihova prednost u zraku, nismo mogli parirati njihovoj skok igri. Veseli me Pudareva izjava koju je dao pred TV kamerama da ide u Zagreb pobijediti Dinamo. Smatram da Hajduk ima moć i kvalitetu da pobijedi Dinamo, a ja osobno priželjkujem takav rasplet jer je dominacija “modrih” već pomalo dosadila.
Citat:
A to što ti imaš više godina od mene ne trebaš mislit da si pametniji od mene, a ono sa Svetim Dujem je bila obična šala, a izgleda da ti sve ozbiljnim shvaćaš

I znam ja da želiš Hajduku sve najbolje, ali ne trebaš sa svojim vizijama ići u detalje jer nema baš smisla i ja svaki dan zamišljam kako bi hajduku pasalo što, koje pojačanje, koga treba maknuti, ali te rasprave su mi baš glupe jer po nazivu teme ja želim neke novosti iz Hajduka znači tko dolazi, tko je ozljeđen, tko je naljutio trenera i sl.
Zanimljiv smisao za šalu imaš ... živio sam u Splitu 6 godina, ali nisam sreo čovjeka poput tebe da se tako šali
Želiš novosti iz Hajduka?!

Pa evo za tebe je novost očito da je Jelavić zamjenjen iz posve drugih razloga nego što ti misliš. Nisam mogao vjerovati da moram čovjeka ovako braniti.
Slično je bilo i s Vulićem. I njega sam morao braniti jer sam uvjeren da je najbolji trener Hajduka od 1992. pa do danas ...

Tema od 10000 poruka
zeljonar je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-05-07, 15:10   #532 (permalink)
doctor queñones

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 14,103
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Svašta....

A da ja tebe nešto pitam - ima li išta loše u vezi s Hajdukom? Ima li neki loš igrač, neki loš trener, neki loš potez... bilo što loše?

Jer kako ti pišeš sve je divno krasno, svi su super, Jelavić je fenomanalan, Vulić je trenerski velemajstor, sve je predivno...

E pa ako je tako - ZAŠTO JE HAJDUK U OVAKVIM GOVNIMA?

Ajde to mi objasni, molim te lijepo!!!!
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-05-07, 15:27   #533 (permalink)
prof. Foruma

zeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobar

Ne znam odakle početi. Možda od Rožića i Bartula Kaleba koji više nisu tu, a koji su Hajduka prije 10ak godina stavili u ova govna. Ti ljudi zaslužuju biti na robiji danas. A u današnje vrijeme dok Zagreb svoj Dinamo šopa lovom, grad Split se spori sa Hajdukom za "Stari plac" ....
E da je sve to na svome mjestu, i da je poštenja bilo i da ga ima, Hajduk se danas barem ne bi mislio za financije, i hoće li mu doći netko na ovrhu po klupski usisivač ili peglu.
Ukratko, lova je najveći problem. Nešto ovi sad govore da ima love, samo se ja pitam kako kada je Hajduk dužan 40 000 000 kuna za razne usluge raznim tvrtkama .... Jeb_n ti ja Rožića i Kaleba, i lopove one....
Da ima love, u Hajduku bi danas bio na golu Pletikosa, imali bi u sastavu i Srnu možda, i puno igrača koji danas euro kruh jedu ...
Hajduk je imao šansu 1995., došao do kolača, uzeo love poprilično u Ligi prvaka, ali ta nesretna politika, lopovluk u klubu, pomalo nesretno ispadanje od Panathinaikosa 1995. kada je Hajduk drugi put za redom imao priliku ući u Ligu prvaka... A onda je došlo vrijeme kada je propasti Hajduka pridonio i najkatoličkiji klub na Svijetu Croatia, kada se nije smjelo postati prvak (sjetimo se kako su spriječili Varteksa, pa Rijeku). I eto, malo pomalo, Hajduk je potonuo do dna, a tome nisu krivi ni Vulić, ni Jelavić ...

I još nešto, ovi što govore "Uprava odlazi" su se jučer rodili pa nemaju pojma da trebaju naći Rožića pa ga u more baciti. Za vrijeme Grgića se ipak osvojilo više nego se moglo objektivno očekivati od ovakvog Hajduka

Tema od 10000 poruka

Zadnji Uredio zeljonar : 06-05-07 u 15:31.
zeljonar je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-05-07, 15:37   #534 (permalink)
doctor queñones

damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

E znao sam... Rožić i Kaleb su krivi za sve, i bit će krivi i danas...

A to što omladinska škola proizvodi igrače koji NE igraju u Hajduku?
A to što se dovode Bulendi Bišćčevići i ostali šakrtovi i na tome netko pere lovu?
A to što se Srna, Pletikosa i slični prodaju u Rusiju i tamo sklapaju ropske ugovore?
A to što se sadašnja uprava kurči s uspjesima, a istodobno puši od Dunaferra, Debrecena i bog te pita koga sve ne?

Ko je za to kriv? Rožić i Kaleb?

Kažeš da je Grgić osvojio i više nego što se moglo osvojit? Po toj logici Rožić i Kaleb su među najtrofejnijima u povijesti, odmah iz Tita Kirigina!!
Odgovori sa citatom
Star 06-05-07, 16:08   #535 (permalink)
prof. Foruma

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
Krivi su, jer se još Hajduk nije oporavio od njihovih "djela"

Citat:
Od generacije Pletikose, Miladina, Vukovića, Deranje, Andrića, itd ... nije bila ni jedna kompletno dobra mlada ekipa Hajduka. Stvarani su pojedinci poput Srne i danas Bušića, Jelavića ... Nije bilo puno Budimira i Perišića koji su otišli iz Hajduka, a da nisu nastupili za Hajduk. Znaš li nekog ekstra igrača koji je otišao iz Hajduka, a da nije zaigrao za Hajduk?
Citat:
A to što se dovode Bulendi Bišćčevići i ostali šakrtovi i na tome netko pere lovu?
Neki su dovođeni s razlogom, a neki nisu, to je normalno u nogometu. Za mene je i Ivan Leko škart, iako je ponikao u Hajdukovoj školi, pa i onaj Mario Grgurević i sl... Slično nešto kao Carević.
Najžalije mi je Ivana Jurića, ali on je otjeran od strane Tomislava Ivića, za vrjeme Kovačevićeve vlade.

Citat:
A to što se Srna, Pletikosa i slični prodaju u Rusiju i tamo sklapaju ropske ugovore?
Njih dvojica su danas super zadovoljna, a za te ropske ugovore nije kriv Hajduk ...
Citat:
A to što se sadašnja uprava kurči s uspjesima, a istodobno puši od Dunaferra, Debrecena i bog te pita koga sve ne?
Da, ispalo se i od Shelbornea, ali namučili su i Romu i Mallorcu, i tada umalo golom Mate Bilića nisu ušli u Ligu prvaka. Kažem, sve je to posljedica financijeske nestabilnosti kluba, koji je uzrokovao loš igrački kadar. A zna se tko je kriv za tu nestabilnost, koju su proizveli stari vladari...

Citat:
Da

Citat:
Kažeš da je Grgić osvojio i više nego što se moglo osvojit? Po toj logici Rožić i Kaleb su među najtrofejnijima u povijesti, odmah iz Tita Kirigina!!
Ja sam rekao da je Grgićeva vlada osvojila više što se moglo u tim uvjetima, a ovi su mogli još i više jer su se našli u fantastičnoj poziciji u vrijeme reforme Lige prvaka, u najboljem trenutku su zaigrali u Ligi prvaka, a nisu učinili da Hajduk igra i sljedećih godina u istom natjecanju.
Panathinaikosa je izbacio Hajduka u tom nesretnom pretkolu. Bilo je 0:0 u Grčkoj, i 1:1 u Rijeci (igralo se na Kantridi zbog Oluje), a kasnije je Panathinaikos lagano završio u polufinalu te Lige prvaka ...
Pohapali su svu lovu i ostavili Hajduka u jadu u kojem je i danas

Tema od 10000 poruka
zeljonar je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-05-07, 16:12   #536 (permalink)
doctor queñones

Ma da.. Bože sačuvaj da Grgić i kompanija (na čelu sa Štimcem) budu krivi za bilo šta...

Za sve su krivi Rožić i Kaleb koji su se makli iz kluba prije 10 godina...

Sačuvaj bože da su ovi sada nesposobni lopovi... ma neeeee... oni su samo marljivi i u ograničenim uvjetima ostvaruju ono šta mogu, jer su Rožić i Kaleb sve usrali

Ma daj molim te!!! Nije valjda da vjeruješ u te priče?

A dobro... Obzirom da ti je Jelavić fenomenalan igrač, a Vulić vrhunski trener, ništa me ne čudi...

Živ ti meni bio!!
Odgovori sa citatom
Star 06-05-07, 16:28   #537 (permalink)
Jebivjetar

Datum registracije: 13-01-07
Godina: 29
Poruka: 5,611
branja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz mase

Osnovni je problem što mi nemamo novaca; grad Hajduku daje mrvice, za razliku od Dinama gdje Bandić daje šakom i kapom!
Ne vjerujem da ćemo i iduće sezone parirati Dinamu, prejaki su za ovakav Hajduk
Odgovori sa citatom
Star 06-05-07, 16:35   #538 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 06-05-07
Godina: 30
Poruka: 2,707
hajduk1991 će uskoro biti poznathajduk1991 će uskoro biti poznathajduk1991 će uskoro biti poznathajduk1991 će uskoro biti poznathajduk1991 će uskoro biti poznathajduk1991 će uskoro biti poznathajduk1991 će uskoro biti poznathajduk1991 će uskoro biti poznathajduk1991 će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: branja Pogledaj Poruke
Osnovni je problem što mi nemamo novaca; grad Hajduku daje mrvice, za razliku od Dinama gdje Bandić daje šakom i kapom!
Ne vjerujem da ćemo i iduće sezone parirati Dinamu, prejaki su za ovakav Hajduk
Ma očemo, doć će par pojačanja!!!

Citat:

Tako je
hajduk1991 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-05-07, 23:15   #539 (permalink)
prof. Foruma

Citat:
A dobro... Obzirom da ti je Jelavić fenomenalan igrač, a Vulić vrhunski trener, ništa me ne čudi...

Živ ti meni bio!!
A obzirom da ti misliš da je Mostar u Bosni, o čemu dalje pričati.

Baš sam se danas dobro nasmijao. Mi smo to kao djeca zvali "polupanim lončićima".

Što se tiče Jelavića i Vulića, i dalje ostajem kod svojeg mišljenja...

A imam i argumente za sve to

Tema od 10000 poruka
zeljonar je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-05-07, 23:17   #540 (permalink)
prof. Foruma

Citat:

Živ ti meni bio!!
A obzirom da ti misliš da je Mostar u Bosni, o čemu dalje pričati.

Baš sam se danas dobro nasmijao. Mi smo to kao djeca zvali "polupanim lončićima".

Što se tiče Jelavića i Vulića, i dalje ostajem kod svojeg mišljenja...

A imam i argumente za sve to

Živ ti meni bio, također!

Tema od 10000 poruka
zeljonar je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: hajduk

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Novosti iz Dinama Johnie-Bravo Nogomet 6639 Jučer 22:02
Instalacija web servera (Apache), baze podataka (MySQL) i PHP-a Kristijan Tutoriali i Trikovi 7 30-09-06 12:33
Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 7 16-08-06 05:09

Trenutno vrijeme na forumu: 10:30.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114