| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Novosti iz Hajduka u Sport forumu; Citat: Pravi autor: čudna_pojava ovo je tema novosti u Hajduku, a ne kako bi mi posložili Hajduka iduće sezone, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #531 (permalink) | |||
| prof. Foruma | Re: Novosti iz Hajduka Citat:
Jutarnji.hr Citat:
Citat:
Želiš novosti iz Hajduka?! Pa evo za tebe je novost očito da je Jelavić zamjenjen iz posve drugih razloga nego što ti misliš. Nisam mogao vjerovati da moram čovjeka ovako braniti. Slično je bilo i s Vulićem. I njega sam morao braniti jer sam uvjeren da je najbolji trener Hajduka od 1992. pa do danas ... | |||
| | |
| | #532 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Novosti iz Hajduka Svašta.... A da ja tebe nešto pitam - ima li išta loše u vezi s Hajdukom? Ima li neki loš igrač, neki loš trener, neki loš potez... bilo što loše? Jer kako ti pišeš sve je divno krasno, svi su super, Jelavić je fenomanalan, Vulić je trenerski velemajstor, sve je predivno... E pa ako je tako - ZAŠTO JE HAJDUK U OVAKVIM GOVNIMA? Ajde to mi objasni, molim te lijepo!!!!
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #533 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Novosti iz Hajduka Ne znam odakle početi. Možda od Rožića i Bartula Kaleba koji više nisu tu, a koji su Hajduka prije 10ak godina stavili u ova govna. Ti ljudi zaslužuju biti na robiji danas. A u današnje vrijeme dok Zagreb svoj Dinamo šopa lovom, grad Split se spori sa Hajdukom za "Stari plac" .... E da je sve to na svome mjestu, i da je poštenja bilo i da ga ima, Hajduk se danas barem ne bi mislio za financije, i hoće li mu doći netko na ovrhu po klupski usisivač ili peglu. Ukratko, lova je najveći problem. Nešto ovi sad govore da ima love, samo se ja pitam kako kada je Hajduk dužan 40 000 000 kuna za razne usluge raznim tvrtkama .... Jeb_n ti ja Rožića i Kaleba, i lopove one.... Da ima love, u Hajduku bi danas bio na golu Pletikosa, imali bi u sastavu i Srnu možda, i puno igrača koji danas euro kruh jedu ... Hajduk je imao šansu 1995., došao do kolača, uzeo love poprilično u Ligi prvaka, ali ta nesretna politika, lopovluk u klubu, pomalo nesretno ispadanje od Panathinaikosa 1995. kada je Hajduk drugi put za redom imao priliku ući u Ligu prvaka... A onda je došlo vrijeme kada je propasti Hajduka pridonio i najkatoličkiji klub na Svijetu Croatia, kada se nije smjelo postati prvak (sjetimo se kako su spriječili Varteksa, pa Rijeku). I eto, malo pomalo, Hajduk je potonuo do dna, a tome nisu krivi ni Vulić, ni Jelavić ... ![]() I još nešto, ovi što govore "Uprava odlazi" su se jučer rodili pa nemaju pojma da trebaju naći Rožića pa ga u more baciti. Za vrijeme Grgića se ipak osvojilo više nego se moglo objektivno očekivati od ovakvog Hajduka Zadnji Uredio zeljonar : 06-05-07 u 15:31. |
| | |
| | #534 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Novosti iz Hajduka E znao sam... Rožić i Kaleb su krivi za sve, i bit će krivi i danas... A to što omladinska škola proizvodi igrače koji NE igraju u Hajduku? A to što se dovode Bulendi Bišćčevići i ostali šakrtovi i na tome netko pere lovu? A to što se Srna, Pletikosa i slični prodaju u Rusiju i tamo sklapaju ropske ugovore? A to što se sadašnja uprava kurči s uspjesima, a istodobno puši od Dunaferra, Debrecena i bog te pita koga sve ne? Ko je za to kriv? Rožić i Kaleb? Kažeš da je Grgić osvojio i više nego što se moglo osvojit? Po toj logici Rožić i Kaleb su među najtrofejnijima u povijesti, odmah iz Tita Kirigina!!
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #535 (permalink) | ||||
| prof. Foruma | Re: Novosti iz Hajduka Krivi su, jer se još Hajduk nije oporavio od njihovih "djela" Od generacije Pletikose, Miladina, Vukovića, Deranje, Andrića, itd ... nije bila ni jedna kompletno dobra mlada ekipa Hajduka. Stvarani su pojedinci poput Srne i danas Bušića, Jelavića ... Nije bilo puno Budimira i Perišića koji su otišli iz Hajduka, a da nisu nastupili za Hajduk. Znaš li nekog ekstra igrača koji je otišao iz Hajduka, a da nije zaigrao za Hajduk? Citat:
Najžalije mi je Ivana Jurića, ali on je otjeran od strane Tomislava Ivića, za vrjeme Kovačevićeve vlade. Citat:
Citat:
Da Citat:
Panathinaikosa je izbacio Hajduka u tom nesretnom pretkolu. Bilo je 0:0 u Grčkoj, i 1:1 u Rijeci (igralo se na Kantridi zbog Oluje), a kasnije je Panathinaikos lagano završio u polufinalu te Lige prvaka ... Pohapali su svu lovu i ostavili Hajduka u jadu u kojem je i danas ![]() | ||||
| | |
| | #536 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Novosti iz Hajduka Ma da.. Bože sačuvaj da Grgić i kompanija (na čelu sa Štimcem) budu krivi za bilo šta... Za sve su krivi Rožić i Kaleb koji su se makli iz kluba prije 10 godina... Sačuvaj bože da su ovi sada nesposobni lopovi... ma neeeee... oni su samo marljivi i u ograničenim uvjetima ostvaruju ono šta mogu, jer su Rožić i Kaleb sve usrali Ma daj molim te!!! Nije valjda da vjeruješ u te priče? A dobro... Obzirom da ti je Jelavić fenomenalan igrač, a Vulić vrhunski trener, ništa me ne čudi... Živ ti meni bio!!
| | |
| | #537 (permalink) |
| Jebivjetar Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: West Hercegovina Godina: 29
Poruka: 5,611
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Novosti iz Hajduka Osnovni je problem što mi nemamo novaca; grad Hajduku daje mrvice, za razliku od Dinama gdje Bandić daje šakom i kapom! Ne vjerujem da ćemo i iduće sezone parirati Dinamu, prejaki su za ovakav Hajduk
__________________ Sirotinji i pas kurac pokazuje. |
| | |
| | #538 (permalink) | ||
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 06-05-07 Lokacija: Split Godina: 30
Poruka: 2,707
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Novosti iz Hajduka Citat:
Citat:
Tako je ![]() | ||
| | |
| | #539 (permalink) | |
Baš sam se danas dobro nasmijao. Mi smo to kao djeca zvali "polupanim lončićima". Što se tiče Jelavića i Vulića, i dalje ostajem kod svojeg mišljenja... A imam i argumente za sve to ![]() | |
| | |
| | #540 (permalink) | |
Baš sam se danas dobro nasmijao. Mi smo to kao djeca zvali "polupanim lončićima". Što se tiče Jelavića i Vulića, i dalje ostajem kod svojeg mišljenja... A imam i argumente za sve to Živ ti meni bio, također! ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: hajduk |
« NK Zagreb
|
Novosti iz Dinama »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Novosti iz Dinama | Johnie-Bravo | Nogomet | 6639 | Jučer 22:02 |
| Instalacija web servera (Apache), baze podataka (MySQL) i PHP-a | Kristijan | Tutoriali i Trikovi | 7 | 30-09-06 12:33 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 05:09 |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:30.

Svi smo mi MASS SARR

kada je Hajduk dužan 40 000 000 kuna za razne usluge raznim tvrtkama .... Jeb_n ti ja Rožića i Kaleba, i lopove one....