| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Novosti iz Hajduka u Sport forumu; Vulić je bia dobar trener samo kad ga ne ide odma uteče to mi se ne sviđa kod njega! Mislim ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #541 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 06-05-07 Lokacija: Split Godina: 30
Poruka: 2,707
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Novosti iz Hajduka Vulić je bia dobar trener samo kad ga ne ide odma uteče to mi se ne sviđa kod njega! Mislim da je Pudar dobar čovjek i trener i da će dovest Hajduk u red! Sad po novome u Hajduk dolazi Leko, Rapaic, Tudor i možda Pršo, Galinović, koje pizdarije! |
| | |
| | #542 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Novosti iz Hajduka Evo malo analize Pudareva i Vulićeva učinka na identičnim protivnicima ove sezone: U posljednje četiri utakmice, Hajduk je tri igrao na Poljudu, i samo jednu pobjedu ima i tri remija u te četiri utakmice. Malo sam uspoređivao kako je Vulić igrao ove sezone s istim protivnicima. Znači, Pudar je dobio 0:1 Cibaliju u gostima, a Vulić je remizirao 0:0. I Vulić i Pudar dobiše Kamena kući po 4:0, Pudar dobi Međimurje 2:4 u gostima, a Vulić 0:2 pobjedi Međimurce, pa Pudar kući remizirao sa Slavenom 1:1, a Vulić je dobio 2:0. Pudar je u svome Šibeniku igrao 2:2, a Vulić je dobio 1:2! Pudar dobio doma Zagreba 3:1, a Vulić 2:0. Pudar remizirao s Rijekom 2:2, a Vulić ih je dobio 3:0! 1. Vulić 7 6 1 0 (15:1) 19 2. Pudar 7 4 3 0 (17:8) 15 Nadam se da će Pudar iznenaditi Dinamo u Maksimiru, što Vuliću nije uspjelo, i time bi se Pudar približio na samo bod zaostatka na spram Zorana Vulića na istim protivnicima ove sezone... I gol razlika mi je Vulićeva upečatljiva, uz samo jedan primljeni gol ![]() Taj gol je Hajduku dao Ante Rukavina |
| | |
| | #543 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,098
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Novosti iz Hajduka Ti si, stari moj, opsjednut statistikom ![]()
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #545 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Novosti iz Hajduka Citat:
Evo ti link gdje sam samo proljetnu minutažu pokazao do tog dana kada sam to pisao A ovi juniori što su igrali Čop i Peraić i čak gol dali, oni ti ne bi igrali ni kod Pudara da nije nilo ovoliko problema s ozljedama igrača, a i kraj je prvenstva pa može kompletan sastav juniora staviti, stvari na tablici ostaju iste ... | |
| | |
| | #548 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Novosti iz Hajduka Kakva bedastoća.... A zagrebački "objektivni" novinari i ostala bagra u savezu ovo će jedva dočekat. E Biliću, Biliću... Ko' ti je kriv kad im sam daješ materijala za kritike ![]()
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #549 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Novosti iz Hajduka Citat:
Svi koji govore nešto protiv Jelavića, ne znaju o kakvom se dagulju ustvai radi. No, ja to više ne želim dokazivati. Eno njega pa neka se dokaže, a znam da hoće, iako je doživio pehova kao malo tko ... ![]() | |
| | |
| | #550 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Novosti iz Hajduka Dragulj za popizdit. Nema pojma. Ako dobro skače, neka ode igrat košarku. Po meni on nije pokazao apsolutno ništa od tog svog znanja, potencijali niti bilo čega. Ništa čime bi zaslužio poziv u reprezentaciju moje ulice, a kamoli u državnu reprezentaciju. Hvalio sam Bilića kad je bilo razloga da ga hvalim. Sada, kad izvodi pizdarije, red je i da ga kritiziram. A poziv Jelaviću je pizdarija. Samo, nije mi jasno je li "dragulj" pozvan u A-reprezentaciju, u B-reprezentaciju, na širi popis... Gdje? Šta?
| | |
![]() |
| Tagovi: hajduk |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Novosti iz Dinama | Johnie-Bravo | Nogomet | 6316 | Jučer 17:57 |
| Instalacija web servera (Apache), baze podataka (MySQL) i PHP-a | Kristijan | Tutoriali i Trikovi | 7 | 30-09-06 12:33 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 05:09 |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:52.

Svi smo mi MASS SARR