| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Novosti iz Hajduka u Sport forumu; malo si previše "optimističan" Inače me ne čudi mali broj prodanih dionica...gledjate ovako znate i sami ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #5511 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-02-08 Godina: 17
Poruka: 2,811
![]() | Re: Novosti iz Hajduka malo si previše "optimističan" ![]() Inače me ne čudi mali broj prodanih dionica...gledjate ovako znate i sami koliko(malo) ljudi dolazi na Poljud...tj. ljudima je teško dat 20-40-60 kn za "voljeni" klub a sad bi svi oni trebali dat 500, a i sami znaju da te dionice im ništa neće značit osim kao nekakva uspomena il šta ja znam |
| | |
| | #5512 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,098
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Novosti iz Hajduka Ma Hajduk je odavno razjeban i uništen. Danas je ostalo samo ime i navijači. I ništa više. Sve ovo što se zadnjih godina radi je samo umjetno održavanje na životu. Hajduk nema ni budućnosti ni perspektive ni nade. Nema ništa. Ama baš ništa...
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #5514 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 4,106
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Novosti iz Hajduka Pokušavaš ispasti smiješan??? ili možda glup..???![]()
__________________ Hristo Stoichkov: "I will always hate Real Madrid. There is just something about them that gets up my nose. In fact, I do not like speaking about them because it makes me want to vomit." |
| | |
| | #5517 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,098
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Novosti iz Hajduka Pa ako želiš ispast glup zaista nema potrebe da ti nekog oponašaš. Dovoljno je da se ponašaš prirodno.
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
![]() |
| Tagovi: hajduk |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Novosti iz Dinama | Johnie-Bravo | Nogomet | 6316 | Jučer 17:57 |
| Instalacija web servera (Apache), baze podataka (MySQL) i PHP-a | Kristijan | Tutoriali i Trikovi | 7 | 30-09-06 12:33 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 05:09 |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:52.

ili možda glup..???