| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Novosti iz Hajduka u Sport forumu; Ma dobija je oni pretpoziv kao što su dobili Rukavina i Mandžukić.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #552 (permalink) |
| nick kombinira | Re: Novosti iz Hajduka Ma to je samo pretpoziv, malo će ga isprobat na nekoj prijateljskoj utakmici protiv nižerazrednih klubova, nema tu ničeg lošeg šta zove malo mlade igrače i isprobava ih! A i od kad je Bilić izbornik, repka je puno napredovala, jer on stalno ide okolo i prati igrače i brine se , a ne da ga boli briga ko npr. onaj Kranjčar i Barić, ta dvojica su bila za kurac |
| | |
| | #553 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Novosti iz Hajduka A naravno, ta neće ga pozvati u A reprezentaciju, a ni pretpoziv se ne upućuje bilo kome. Vidiš ti, sto ljudi, sto ćudi, sto žena , 200 sisa... Ne možemo imati svi isto mišljenje o svemu, pa tako niti o Jelaviću. Za tebe je Pudar bolji od Vulića, a za mene obrnuto. |
| | |
| | #554 (permalink) |
| Jebivjetar Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: West Hercegovina Godina: 29
Poruka: 5,568
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Novosti iz Hajduka Mandžukić je za jelavića Ronaldo, Bilić je počeo malo glavinjati pa poziva svakoga u repku. Jelavić u ovakvom hajduku nema mista u momčadi, ne znam šta je Biliću to trebalo
__________________ Sirotinji i pas kurac pokazuje. |
| | |
| | #556 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Novosti iz Hajduka Citat:
Vidjeli smo danas i koji igrači nisu za Hajduka, primjerice Carević i Živković za koje kažu da su nekakva okosnica za sljedeću sezonu. Kako se ovdje Jelavić često napada, moram reći da je bio najkonkretniji napadač Hajduka danas ako se uopće može govoriti o konkretnosti jer od tri nekakva udarca na gol Dinama su dva bila Jelavićeva, i jedan malog sjajnog Drage Gabrića kojeg je dosta kasno uveo u igru. Sjećate se što su neki zamjerali Vuliću, upravo to da je kasno uveden mali Gabrić. Čestitam Dinamu na osvojenom prvenstvu, a Hajduku želim novog i boljeg trenera, trenera koji se neće samo svađati i drugima tražiti mane, a svoje ne vidi. Vuliću, znam da si imao mana, ali ja bi najviše volio da se vratiš pa da gubimo 2:1 u Maksimiru, i da bar malo guštamo u vodstvu od 2:0 nad Dinamom, koje je trebalo biti i 3:0 jer nije očiti gol priznat tada. Što reći, puno posla čeka Hajdukovu upravu da se rješi škarta, i da priliku ovim mladima, kojima svaka čast! Možda da se dovede Elvis Scoria za trenera Hajduka, ne bi bilo loše ... | |
| | |
| | #558 (permalink) |
| Jebivjetar Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: West Hercegovina Godina: 29
Poruka: 5,568
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Novosti iz Hajduka Slažem se, kad je noj carević glavni igrač svaka rasprava je suvišna Kako smo loše večeras odigrali, pa mi nismo ozbiljno zaprijetili Dinamu. Loše,loše da lošije ne može. Rukavina, taj nebrušeni talent, gubi se po terenu Još čujem da šurjak pokušava ostaviti Carevića za iduću sezonu, valjda na njemu želi graditi novi hajduk, ipak je noj kapetan ![]()
__________________ Sirotinji i pas kurac pokazuje. |
| | |
| | #559 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Novosti iz Hajduka Citat:
![]() | |
| | |
| | #560 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,098
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Novosti iz Hajduka Hehehehehehe.. e znao sam, baš sam znao da ćeš izvuć neki beskorisni, beznačajni statistički podatak po kojem je Jelavić najnajnajnajnajbolji igrač Hajduka u ovoj utakmici. U svakom slučaju - Hajduk je očajan. Grozan. Užasan. Katastrofalan. U biti, nema riječi koja bi prikladno opisala koliko je Hajduk loš. Možda je najbolji prikaz Hajdukove lošosti ovo: Hajduk je toliko loš, da u odnosu na njega Dinamo izgleda kao ozbiljna momčad. Mislim da lošije od ovoga Hajduk ne može bit. Ili možda može... Pitam se, pitam se...Zaključak: UPRAVA ODLAZI!!!!!!
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
![]() |
| Tagovi: hajduk |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Novosti iz Dinama | Johnie-Bravo | Nogomet | 6316 | Jučer 17:57 |
| Instalacija web servera (Apache), baze podataka (MySQL) i PHP-a | Kristijan | Tutoriali i Trikovi | 7 | 30-09-06 12:33 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 05:09 |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:55.

Svi smo mi MASS SARR

Pitam se, pitam se...