Idi nazad   Croportal Forum > Sport > Nogomet
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Nogomet Raspravljate o temi Novosti iz Hajduka u Sport forumu; Ma dobija je oni pretpoziv kao što su dobili Rukavina i Mandžukić....

Odgovor

Opcije Teme
Star 17-05-07, 18:51   #551 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-01-07
Godina: 27
Poruka: 2,013
Neptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Neptune Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Neptune
Re: Novosti iz Hajduka

Ma dobija je oni pretpoziv kao što su dobili Rukavina i Mandžukić.
Neptune je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-05-07, 19:02   #552 (permalink)
nick kombinira

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 20
Poruka: 8,162
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

Ma to je samo pretpoziv, malo će ga isprobat na nekoj prijateljskoj utakmici protiv nižerazrednih klubova, nema tu ničeg lošeg šta zove malo mlade igrače i isprobava ih!

A i od kad je Bilić izbornik, repka je puno napredovala, jer on stalno ide okolo i prati igrače i brine se , a ne da ga boli briga ko npr. onaj Kranjčar i Barić, ta dvojica su bila za kurac
Ive_ri je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-05-07, 19:05   #553 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 12-10-06
Godina: 28
Poruka: 1,388
zeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku zeljonar

Citat:
Pravi autor: Neptune Pogledaj Poruke
Ma dobija je oni pretpoziv kao što su dobili Rukavina i Mandžukić.
A naravno, ta neće ga pozvati u A reprezentaciju, a ni pretpoziv se ne upućuje bilo kome. Vidiš ti, sto ljudi, sto ćudi, sto žena , 200 sisa...

Ne možemo imati svi isto mišljenje o svemu, pa tako niti o Jelaviću. Za tebe je Pudar bolji od Vulića, a za mene obrnuto.

Tema od 10000 poruka
zeljonar je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-05-07, 23:17   #554 (permalink)
Jebivjetar

Datum registracije: 13-01-07
Godina: 29
Poruka: 5,568
branja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz mase

Mandžukić je za jelavića Ronaldo, Bilić je počeo malo glavinjati pa poziva svakoga u repku.
Jelavić u ovakvom hajduku nema mista u momčadi, ne znam šta je Biliću to trebalo
Odgovori sa citatom
Star 18-05-07, 02:48   #555 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 13-11-06
Poruka: 108
daim se izdvaja iz mase

______

______

______

_________

_________

_________

_________

______

daim je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-05-07, 22:54   #556 (permalink)
prof. Foruma

zeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: zeljonar Pogledaj Poruke
Evo malo analize Pudareva i Vulićeva učinka na identičnim protivnicima ove sezone:
U posljednje četiri utakmice, Hajduk je tri igrao na Poljudu, i samo jednu pobjedu ima i tri remija u te četiri utakmice.
Malo sam uspoređivao kako je Vulić igrao ove sezone s istim protivnicima. Znači, Pudar je dobio 0:1 Cibaliju u gostima, a Vulić je remizirao 0:0. I Vulić i Pudar dobiše Kamena kući po 4:0, Pudar dobi Međimurje 2:4 u gostima, a Vulić 0:2 pobjedi Međimurce, pa Pudar kući remizirao sa Slavenom 1:1, a Vulić je dobio 2:0. Pudar je u svome Šibeniku igrao 2:2, a Vulić je dobio 1:2!
Pudar dobio doma Zagreba 3:1, a Vulić 2:0. Pudar remizirao s Rijekom 2:2, a Vulić ih je dobio 3:0!

1. Vulić 7 6 1 0 (15:1) 19
2. Pudar 7 4 3 0 (17:8) 15

Nadam se da će Pudar iznenaditi Dinamo u Maksimiru, što Vuliću nije uspjelo, i time bi se Pudar približio na samo bod zaostatka na spram Zorana Vulića na istim protivnicima ove sezone...

I gol razlika mi je Vulićeva upečatljiva, uz samo jedan primljeni gol
Taj gol je Hajduku dao Ante Rukavina
Velika se ovdje rasprava vodila nakon Vulićevih poraza u Maksimiru, koji su bili minimalni 2:1 i 1:0 ove sezone, a evo je dokazano da je i u ovom segmentu Vulić bolji od Pudara, što sam ja nekima objašnjavao pa ne bi više.

Vidjeli smo danas i koji igrači nisu za Hajduka, primjerice Carević i Živković za koje kažu da su nekakva okosnica za sljedeću sezonu. Kako se ovdje Jelavić često napada, moram reći da je bio najkonkretniji napadač Hajduka danas ako se uopće može govoriti o konkretnosti jer od tri nekakva udarca na gol Dinama su dva bila Jelavićeva, i jedan malog sjajnog Drage Gabrića kojeg je dosta kasno uveo u igru.
Sjećate se što su neki zamjerali Vuliću, upravo to da je kasno uveden mali Gabrić.

Čestitam Dinamu na osvojenom prvenstvu, a Hajduku želim novog i boljeg trenera, trenera koji se neće samo svađati i drugima tražiti mane, a svoje ne vidi.
Vuliću, znam da si imao mana, ali ja bi najviše volio da se vratiš pa da gubimo 2:1 u Maksimiru, i da bar malo guštamo u vodstvu od 2:0 nad Dinamom, koje je trebalo biti i 3:0 jer nije očiti gol priznat tada.

Što reći, puno posla čeka Hajdukovu upravu da se rješi škarta, i da priliku ovim mladima, kojima svaka čast!

Možda da se dovede Elvis Scoria za trenera Hajduka, ne bi bilo loše ...

Tema od 10000 poruka
zeljonar je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-05-07, 22:58   #557 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-01-07
Godina: 27
Poruka: 2,013
Neptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Neptune Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Neptune

Ma da dovedu Murinha za trenera opet bi bilo loše.
Neptune je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-05-07, 00:56   #558 (permalink)
Jebivjetar

Datum registracije: 13-01-07
Godina: 29
Poruka: 5,568
branja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz mase

Slažem se, kad je noj carević glavni igrač svaka rasprava je suvišna
Kako smo loše večeras odigrali, pa mi nismo ozbiljno zaprijetili Dinamu.
Loše,loše da lošije ne može.
Rukavina, taj nebrušeni talent, gubi se po terenu
Još čujem da šurjak pokušava ostaviti Carevića za iduću sezonu, valjda na njemu želi graditi novi hajduk, ipak je noj kapetan
Odgovori sa citatom
Star 20-05-07, 01:03   #559 (permalink)
prof. Foruma

Citat:
Pravi autor: branja Pogledaj Poruke
Slažem se, kad je noj carević glavni igrač svaka rasprava je suvišna
Kako smo loše večeras odigrali, pa mi nismo ozbiljno zaprijetili Dinamu.
Loše,loše da lošije ne može.
Rukavina, taj nebrušeni talent, gubi se po terenu
Još čujem da šurjak pokušava ostaviti Carevića za iduću sezonu, valjda na njemu želi graditi novi hajduk, ipak je noj kapetan

Tema od 10000 poruka
zeljonar je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-05-07, 02:47   #560 (permalink)
doctor queñones

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 14,098
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Hehehehehehe.. e znao sam, baš sam znao da ćeš izvuć neki beskorisni, beznačajni statistički podatak po kojem je Jelavić najnajnajnajnajbolji igrač Hajduka u ovoj utakmici.

U svakom slučaju - Hajduk je očajan. Grozan. Užasan. Katastrofalan. U biti, nema riječi koja bi prikladno opisala koliko je Hajduk loš.

Možda je najbolji prikaz Hajdukove lošosti ovo:

Hajduk je toliko loš, da u odnosu na njega Dinamo izgleda kao ozbiljna momčad.

Mislim da lošije od ovoga Hajduk ne može bit. Ili možda može... Pitam se, pitam se...

Zaključak: UPRAVA ODLAZI!!!!!!
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: hajduk

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Novosti iz Dinama Johnie-Bravo Nogomet 6316 Jučer 17:57
Instalacija web servera (Apache), baze podataka (MySQL) i PHP-a Kristijan Tutoriali i Trikovi 7 30-09-06 12:33
Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 7 16-08-06 05:09

Trenutno vrijeme na forumu: 09:55.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114