Idi nazad   Croportal Forum > Sport > Nogomet
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Nogomet Raspravljate o temi Novosti iz Hajduka u Sport forumu; Za ovakvo što, ubuduče ćemo otvarati novu temu, "HNL 20. kolo", tako da tamo pišete o svakoj ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 26-02-06, 10:32   #61 (permalink)
Frajer

Datum registracije: 22-12-05
Godina: 23
Poruka: 869
Mata je zabranio reputaciju
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Mata Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Mata
Re: Novosti iz Hajduka

Za ovakvo što, ubuduče ćemo otvarati novu temu, "HNL 20. kolo", tako da tamo pišete o svakoj sekundi raspravu, a ne u novostima hajduka, istina i to su novosti, ali sve se napiše s jednim postom
Odgovori sa citatom
Star 26-02-06, 14:05   #62 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 25-02-06
Poruka: 166
botic se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Mata
Za ovakvo što, ubuduče ćemo otvarati novu temu, "HNL 20. kolo", tako da tamo pišete o svakoj sekundi raspravu, a ne u novostima hajduka, istina i to su novosti, ali sve se napiše s jednim postom

Uvažavajući tvoj post,mislim da nemaš pravo govoriti tko će što pisati,pogotovo ako pišemo u skladu sa zadanim naslovom i to još be ikakvog vrijeđanja drugih.
Pozdrav!
botic je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-02-06, 15:24   #63 (permalink)
doctor queñones

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 14,103
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Majke ti mile, skoro smo ostali bez dva (a možda i sva tri) boda! Ne mogu ih razumit, majke mi moje, ne mogu ih nikako razumit! Pa kako su mogli praktički dobivenu utakmicu ovako zakomplicirat? Nije mi jasno.

Sad mi je duplo žaj šta nisan moga ić na stadion, baš me zanima kako su mogli kod vodstva 3:0 popušit dva gola. Pa jebemumater, jesu li oni šta radili za vrime ove pauze? Fizički su moćni ka pile kad sere - ne mogu istrčat cilu utakmicu, a zamjene šta ih trener uvede toliko su nemoćni da ne mogu trčat ni 20 minuti.

Ali, moran reć FALA TI DRAGI BOŽE šta su konačno dobili utakmicu. Tri boda se pišu, a proliv od igre će se zaboravit.

NAPRID BILI!
damfisk je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-02-06, 15:31   #64 (permalink)
Regularni forumas

botic se izdvaja iz mase

3:0 se vodilo,pa malo opuštanje,znaš kako to već ide i onda voda dođe do ušiju.Ali stvari polako dolaze na svoje,barba Luka drži bič i za koji misec opet ćemo gledat moćnog Hajduka.
botic je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-02-06, 15:44   #65 (permalink)
doctor queñones

damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: botic
Ali stvari polako dolaze na svoje,barba Luka drži bič i za koji misec opet ćemo gledat moćnog Hajduka.
Iz tvojih usta u božje uši!

Ali ja u to čisto sumnjam. Ili će ga uprava potirat ili će on otić jer mu ne daju da radi kako on oće. A s obziron kakve igrače ima na raspolaganju, ne bi ni Capello i Lippi i Mourinho skupa složili ekipu.

Ali, ne smin se prestat nadat.
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-02-06, 17:30   #66 (permalink)
Regularni forumas

botic se izdvaja iz mase

Prevelik ugled Hajduk ima i strašna vojska navijača iza njega stoji i kolko sam god vjerovao da se klub nemože srozati na ovako niske grane, to se nažalost i ostvarilo.
Međutim zna se i tko i zašto i u ime kojih interesa!
Svatko ima uspona i padova u životu pa tako i Hajduk kolko znam nije cijepljen od neuspjeha.
Kriza polako prolazi,zakon dolazi a mi obični navijači kao i uvjek "I U DOBRU I U ZLU ZA HAJDUKA MI SMO TU"
botic je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-02-06, 17:39   #67 (permalink)
doctor queñones

Citat:
Pravi autor: botic
Prevelik ugled Hajduk ima i strašna vojska navijača iza njega stoji i kolko sam god vjerovao da se klub nemože srozati na ovako niske grane, to se nažalost i ostvarilo.
Međutim zna se i tko i zašto i u ime kojih interesa!
Svatko ima uspona i padova u životu pa tako i Hajduk kolko znam nije cijepljen od neuspjeha.
Kriza polako prolazi,zakon dolazi a mi obični navijači kao i uvjek "I U DOBRU I U ZLU ZA HAJDUKA MI SMO TU"
Sve ja to znan i to ponavljan ovde na forumu i svudgi drugo.

Samo, ne može me samo na temelju ove jedne pobjede (i to na pobjede do koje su došli na jedvite jade) sad pucat neki žestoki optimizam. Bonačić je tek doša, prvenestvo još traje... Triba sačekat i vidit, neću se sad busat u prsa i govorit da je kriza gotova. Previše je smradova i govana u klubu da bi se problemi tako brzo rješili. Viruj ti meni, ovo o čemu govorin san naučija na lošin i gorkin iskustvima.

Ali, šta bilo da bilo, ja san uvik uz Hajduka.
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-02-06, 17:45   #68 (permalink)
Regularni forumas

botic se izdvaja iz mase

Kolo se mora odnekud počet zakotrljat,ja mislim da već je.
Nema tu euforije,zna se di Hajduk pripada i di mu je mjesto,na vrhu.
botic je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-02-06, 17:50   #69 (permalink)
doctor queñones

Ajde neka. Lipo je vidit da ima još uvik takvih optimista.

Naravno da je Hajduku misto na vrhu. Za mene on se sa tog mista nikad nije i neće spustit.

Ako nakon Debrecena nisan presta ić na stadion i virovat u Hajduka, onda neću nikad. Ali ne virujen ja ljudima šta su u Hajduku i oko njega. Zato meni ova pobjeda i Luka Bonačić (još) ne znače da se stvari počinju minjat nabolje.
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-02-06, 18:09   #70 (permalink)
Regularni forumas

botic se izdvaja iz mase

Ja sam stanje u Hajduku uvjek gledao kroz atmosferu u klubu, a ta atmosfera za vrime Ćire činila mi se prenapuhana ,puna umjetnog optimizma i moralo je doći do onoga jer nije bilo realnosti u ničemu.
Doša je Gudelj koji je opet bija realan ali mlitav i mislim da se izgubija u vremenu i prostoru.
Ovaj Bonačić mi se čini pozitivno lud,radišan i pošten što sam čuja sa više strana, a takvi mi se likovi inače sviđaju.
Ima muda pecnit Kranjčara,kojeg do sada niko nije ni okrznija bilo kojom rečenicom.Nemislim da ga se tribalo gazit ali sigurno mu uvik nametat da mora davat ne 150% nego 300%.
A opet mi se čini da je i atmosfera nekako pozitivnija je se radi,a bez rada nema ni rezultata.
botic je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: hajduk

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 2 (1 članova i 1 gosta)
draž
Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Novosti iz Dinama Johnie-Bravo Nogomet 6639 Jučer 22:02
Instalacija web servera (Apache), baze podataka (MySQL) i PHP-a Kristijan Tutoriali i Trikovi 7 30-09-06 12:33
Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 7 16-08-06 05:09

Trenutno vrijeme na forumu: 10:41.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114