| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Novosti iz Hajduka u Sport forumu; sad triba varteksa dobit i onda smo na konju... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #72 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Novosti iz Hajduka triba dobit obe utakmice (u šta ozbiljno sumnjan), a mislin da ni onda nismo 100% sigurni jer se neki drugi rezultati tribaju posložit. Odnosno, ako i dobijemo preostale dvi utakmice a rezultati drugih utakmica nas ne poljube, opet idemo u ligu za opstanak. U lipa se govna Hajduk uvalija. Sad mora pobijeđivat bez igre i drćat oće li tamo neki Kamen, Cibalija ili štajaznan izgubit sa dva ili tri gola razlike Ali ja san i dalje uvjeren u pozitivan ishod. NAPRID BILI!!! |
| | |
| | #74 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-10-05 Lokacija: Dalmacija
Poruka: 134
![]() | Re: Novosti iz Hajduka Citat:
: Hajduk će ući u prvih 6 ![]()
__________________ sjebali nas aboriđini | |
| | |
| | #75 (permalink) |
| Starter | Re: Novosti iz Hajduka Hajdukovac sam do srži, ali slažem se s Boticem. Ili još bolje, nek se hajduk privatizira. Neka ga kupi neki bogataš, pa kad kupi klub, onda će i ulagat u njega da mu donosi zaradu; tako će Hajduk dobijat ulog (lova + velika igračka imena - znam da je to in my dreams..) u bolju budućnost... Sretne Vam maškare! ![]() |
| | |
| | #76 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-02-06
Poruka: 166
![]() | Re: Novosti iz Hajduka Zamisli da bogatun XY iz neke vukojebine kupi Hajduk i nakon godinu dana mu se digne ona stvar i oće da promine ime kluba. Oće da ime Hajduk promine u naziv brda iznad svog sela. Šta bi se onda desilo? A čovik uredno platija klub,privatno vlasništvo. Triba tu puno kemijat moj prika. |
| | |
| | #78 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 22-02-06
Poruka: 303
![]() | Re: Novosti iz Hajduka ni ja se ne slazen s privatizacijon, odnosno tibalo bi provest "pametnu" privatizaciju. npr. da jedna osoba ne moze uzeti vise od odredenog postotka dionica ili nesto slicno. ali ovi nasi debili u saboru bojin se da ce samo napravit jos gore od ovoga sta je sad(iako je to prakticki nemoguce) |
| | |
| | #79 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Novosti iz Hajduka Svaka je privatizacija riskantna jer postoji opasnost da dođe neki budžovan kojeg boli kurac i za klub i navijače i za grad, i kad mu dopizdi trošit lovu onda fino rasproda igrače i ugasi klub, a u tome ga ne može niko spriječit. Evo primjer Manchester Uniteda, kupija ga je oni Amerikanac Malcolm Glazer koji nema pojma ni o balunu ni o Manchesteru, kupija je klub samo zato šta zarađuje lovu, i sad ima pravo škartat trenera, prodavat i kupovat koga se siti... Mislim da to i nije baš pametno. Jasno je da klub bez love nikako ne može funkcionirat. Ali, s druge strane, nogometni klub je nešto više od makinje za proizvodnju para, pogotovo klub ka šta je Hajduk, koji je dio grada i ljudi toga grada. Teško je pronać idealnu kombinaciju, pogotovo u ludome gradu ka šta je Split. Mislin da nije glavni problem u načinu na koji je klub organiziran, mislin da je glavni problem u motivima ljudi koji vode klub. Sadašnja garnitura u Hajduku je samo i jedino iz vlastitih financijskih interesa. Dok god takvi ljudi budu mogli dolazit na čelo kluba, neće bit sriće. Jer Hajduk je splitska i dalmatinska institucija, i mislin da nije problem nać sponzore koji bi uložili u klub. Problem je taj šta svaki sponzor vidi kakvi ljudi vode klub, i ne želi davat svoju lovu da bi se Štimac i Grgić i ekipa nakesali para. Sponzor će dat lovu samo ako će od toga imat koristi Hajduk, Split i Dalmacija, i na kraju krajeva, sam sponzor. Pa ja bi prvi sponzorira Hajduka (da mogu) kad bi zna da će ta lova ić za kupnju kvalitetnih i perspektivnih igrača, za omladinsku školu, za obnovu stadiona... A ovako, Štimac kupuje igrače u Bosni i na Cipru, prodaje ih u Ukrajinu, Izrael i bog te pita di još, i pri tome stavlja debele provizije sebi u džep - tako nikad neće nać sponzora. Prije je Hajduk proizvodija svoje igrače od kojih je živija, i nije mu tribalo ni 15 pojačanja ni jaki sponzori. Danas se ne ulaže u omladinsku školu, rad sa mlađin kategorijama se ne cijeni, u mladoj momčadi igraju oni kojima su mame i tate platili da igraju, dica koja znaju igrat moraju bižat iz Splita u Zagreb i neke žnj-klubove, kupuju se poluproizvodi ka Bulend Biššević i Talevski itd. itd. koji igraju po tamo nekin ligama u BiH i Makedoniji i na Cipru - i to stari igrači od 29-30 godina... Eto, u tome je problem, a ne u tome triba li privatizirat. Sadašnja struktura i ogranizacija kluba bili bi sasvim u redu kad bi umisto Štimca i ekipe došli oni koji će radit ka profesionalci ali za dobrobit kluba i grada, a ne za dobrobit svoje guzice. Samo triba vratit Hajduku onu dušu koju je nekad ima, i problem je riješen. |
| | |
![]() |
| Tagovi: hajduk |
« NK Zagreb
|
Novosti iz Dinama »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 2 (1 članova i 1 gosta) | |
| draž |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Novosti iz Dinama | Johnie-Bravo | Nogomet | 6639 | Jučer 22:02 |
| Instalacija web servera (Apache), baze podataka (MySQL) i PHP-a | Kristijan | Tutoriali i Trikovi | 7 | 30-09-06 12:33 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 05:09 |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:38.

: