| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Odlazak mladih u inozemstvo.... u Sport forumu; Ovako ne znam dali je vec bila ova tema,al opet..... kako gledate na odlazak mladih igraca u inozemstvo?? dali ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-03-07
Poruka: 313
![]() | Odlazak mladih u inozemstvo.... Ovako ne znam dali je vec bila ova tema,al opet..... kako gledate na odlazak mladih igraca u inozemstvo?? dali je vama u redu da jedan npr.Ante Rukavina s 19 god otide iz Hajduka u npr. u Lyon? ja sam osobno protiv takvih odlazaka..htio bi da se napravi neki zakon da igraci do 24 god moraju igrati u svojoj drzavi...liga bi nam postala jaca,ljudi bi nam se vratili na tribine a i nasi ljudi bi branili boje svoga kluba a ne stranci i odbaceni igraci od 30 god... toliko za pocetak... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| No End In Sight | Re: Odlazak mladih u inozemstvo.... u ex yogoslaviji igraci nisu mogli otic iz drzave do 26 godine...a negdje sam cuo da je i do 30 zabrana bila..al tad se jos gledo samo fudbal.. sad su pare u pitanju i svi idu za parama...tako da je tesko po tom pitanju sta uradit..prijedlog da 6 domacih igraca mora bit na terenu je po meni odlican..tabi bi propali svi englezi najvise i uz njih real i barca..a arsenal bi se raspo skorz.. uz to bi se probilo vise mladih igraca.... platini ce to vjerovatno regulisat..
__________________ malosutra.org ______________ My Baby Does the Hanky (S)Panky ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,098
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Odlazak mladih u inozemstvo.... Nema šanse stari.... Ne možeš zabranit takvo nešto.. Kao prvo UEFA to ne dozvoljava, kao drugo EU ima propise o slobodnom tržištu rada (u nogometu je to tzv. Bosmanovo pravilo) Da bi privukao mlade igrače da ostanu u hrvatskoj ligi treba dovest ligu u red... privuć sponzore, otjerat mafijaše-nazov-menadžere, uvest reda u sudačku organizaciju Tek tada će mladi igrači ostajat u Hrvatskoj bar dok ne stasaju.... Ali ni tada nećeš moć zadržat najbolje, jer će talijanski, španjolski, engleski mega-klubovi UVIJEK imat više love i privlačit će najbolje igrače Ali tada će barem u HNL-u ostajat oni srednje kvalitete, a ne ovako - kad svaki bježi vani
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 07-08-06 Godina: 30
Poruka: 2,370
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Odlazak mladih u inozemstvo.... Citat:
Barca je trenutno uz MUFC vjerojatno jedini veliki europski klub koga to pravilo o 6 domaćih ne bi ni najmanje pogodilo jer ih već sad imaju. Razmisli malo , ili se raspitaj ako ne znaš , prije nego nešto bubneš. | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| No End In Sight | Re: Odlazak mladih u inozemstvo.... de mi nabroj..xavi,iniesta,puyol,oleguer,valdes....od njih xavi valja...stvarno ih ne bi pogodilo pravilo ehhehe bolje ti ne bubaj ...navijas za barcu a ne znas ko igra u njoj a bosman pravilo vazi kad ugovor istice..i to je uvjek postojalo u EU..najbolje bi bilo sa 6 domacih igraca
__________________ malosutra.org ______________ My Baby Does the Hanky (S)Panky ![]() Zadnji Uredio DinoB : 21-03-07 u 22:41. |
| | |
| | #6 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Odlazak mladih u inozemstvo.... da.. Bosmanovo pravilo je da je igrač nakon isteka ugovora slobodan tražit novi klub bez odštete to prije nije važilo za ugovore između kluba i igrača
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 07-08-06 Godina: 30
Poruka: 2,370
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Odlazak mladih u inozemstvo.... Citat:
Tudume pa sam si nabrojao petoricu prvotimaca ... uz njih dodaj još Messia koji se računa kao njihov domaći igrač budući je bio u juniorima i eto ih 6. Uz to Barcin proizvod u krugu prve momčadi su Jorquera i Rubén. Ajmo ovako - daj mi neki od velikih europskih klubova , klubova petice , koji ima više svojih igrača u prvoj momčadi od Barcelone. Čisto primjera radi reći ću ti da milanski Inter nema ni jednog jedinog. I pošto sam ovako dobrodušan objasnit ću ti da se ta uefina ideja odnosila na igrače iz te države , a ne strogo na igrače ponikle u određenom klubu. Upravo to i jeste argument velikih klubova - jednostavno tvrde da je to diskriminacija protivna zakonima EU. P.S Navijam za Hajduk. | |
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Odlazak mladih u inozemstvo.... ma ništa... sve je OK drago mi je da moj omiljeni izraz "tudum" postaje sve rašireniji na forumu
| | |
![]() |
| Tagovi: odlazak, prije, vremena |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:50.