| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Oproštaj velikog Ruija Coste u Sport forumu; Legendarni portugalski playmaker suzama se oprostio od velike karijere pred navijačima svoje Benfice: 'Odlazim pred svojim ljudima i s ponosom, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned | Oproštaj velikog Ruija Coste Legendarni portugalski playmaker suzama se oprostio od velike karijere pred navijačima svoje Benfice: 'Odlazim pred svojim ljudima i s ponosom, zbog čega sam izuzetno sretan.' "Kraj aktivnog igranja nosi sa sobom puno emocija, no ja sam ponosan na ono što sam ostvario tijekom karijere", izjavio Manael Rui Costa na stadionu Luz pred 50 tisuća navijača Benfice, koja je u posljednjem kolu domaćeg prvenstva pobijedila Vitoriju Setubal 3:0. Pri izlasku s terena nije mogao zadržati suze. Rui je kao desetogodišnjak došao u Benficu na trening i nakon desetak minuta impresionirao portugalsku legendu Eusebija koji je tada trenirao mlađe uzraste. Ostalo je legenda za Portugalce, ali i sve prave ljubitelje nogometa. Za portugalsku reprezentaciju je odigrao 94 utakmice, postigao 26 golova te se oprostio nakon EP 2004. Čak dvanaest godina igrao je u Italiji. U Fiorentini je od 1994. do 2001. osvojio dva talijanska kupa. Nakon toga pet je sezona proveo u Milanu, s kojim je osvojio jedno domaće prvenstvo i Ligu prvaka 2003. godine. Prije dvije godine vratio se u najdražu Benficu, klub u kojem je sve počelo, a ove nedjelje, s pristojnih 36. na leđima, rekao je konačno zbogom profesionalnom nogometu. ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,540
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Oproštaj velikog Ruija Coste Svakako jedan veliki igrac,ali se po mom misljenju trebao ranije povuci.
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:02.