| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Partizan - Zrinjski 11-1 , Zrinjski ide dalje u Sport forumu; Kup UEFA: Partizanu potvrđena kazna, Zrinjski u drugom kolu Apelaciona komisija Evropske nogometne federacije (UEFA) na današnjem sastanku u ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Jebo tehniku, gledaj batine!!! | Kup UEFA: Partizanu potvrđena kazna, Zrinjski u drugom kolu Apelaciona komisija Evropske nogometne federacije (UEFA) na današnjem sastanku u Nyonu odbila je žalbu beogradskog Partizana. Tročlana komisija je potvrdila odluku Disciplinske komisije UEFA kojom je Partizan isključen iz evropskih takmičenja na godinu dana. Na snazi je ostala i novčana kazna od 50.000 švicarskih franaka, uvećana za troškove nastale u postupku žalbe. Tako je mostarski Zrinjski i pored ubjedljivog poraza prošao u drugo pretkolo Kupa UEFA, u kojem će se sastati s Rabotničkim. Partizan je kažnjen zbog izgreda navijača u prvom susretu protiv Zrinjskog u Mostaru. Disciplinska komisija je suspendirala Partizan na godinu dana, ali je nakon žalbe dozvolila odigravanje revanš meča u Beogradu. Zrinjski je u dva meča poražen ukupnim rezultatom 1:11.
__________________ malosutra.org |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Gazim kupus, povoljno | Re: Partizan - Zrinjski 11-1 , Zrinjski ide dalje cirkus, vjerojatno se igraolo u BG da se zaradi na reklamama, ulaznicama i tv prijenosu...
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,364
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Partizan - Zrinjski 11-1 , Zrinjski ide dalje kakve srece imaju makedonci!! ni krivi ni duzni, uc ce u Ligu Uefe ![]()
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
![]() |
| Tagovi: 111, dalje, ide, partizan, zrinjski |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:43.