| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Pet napadaca za EURO u Sport forumu; bas me zanima rezultati ankete...... |
| Vidi Rezultate Anketa: 5 napadaca za EURO | |||
| Mladen Petric | | 23 | 95.83% |
| Mario Mandzukic | | 9 | 37.50% |
| Nikola Kalinic | | 17 | 70.83% |
| Ivan Klasnic | | 21 | 87.50% |
| Bosko Balaban | | 2 | 8.33% |
| Igor Budan | | 20 | 83.33% |
| Ivica Olic | | 22 | 91.67% |
| Višestruki izbor anketa Glasači: 24. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 31-07-07 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 1,716
![]() ![]() | Pet napadaca za EURO bas me zanima rezultati ankete...
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno, da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana... HRVATSKA! |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 16-02-08 Godina: 17
Poruka: 1,363
![]() | Re: Pet napadaca za EURO Kalinić, Petrić, Budan, Olić i recimo Klasnić Osobno Klasnića nikako ne bi volio u repci ali ne znam koga drugoga: Mandžukić-trenutno je Tadić bolji od njega, pa zato su pizdraije njega stavljat Balaban-stalno je "ozlijeđen" ![]() ....valjda kako bi mogao kojiputa u Ludnicu subotom navratiti |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,362
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pet napadaca za EURO Budan,Kalinic,Klasnic,Petric i Olic.To je najlogicnije i vjerojatno ce tako biti
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #6 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 16-02-08 Godina: 17
Poruka: 1,363
![]() | Re: Pet napadaca za EURO vidim da je 7 ljudi glasalo za Mandžukića... jel mi neko može objansit po čemu to 3. napadač dinama bi trebo bit u repci, jer trenutačno od njega su bolji i tadić i balabana a i vuga nije daleko. nema mi logike, jednostavno.... |
| | |
![]() |
| Tagovi: 2008, euro, napadaci |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:06.

....valjda kako bi mogao kojiputa u Ludnicu subotom navratiti