| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi ""Pokrenuta peticija Markoviću odlazi!"" u Sport forumu; Citat: Ponukani tragičnom smrću nogometaša Zadra Hrvoja Čustića, pozivamo na potpisivanje peticije za smjenu vodstva HNS-a ZBOG: 1. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | |
| Regularni forumas | ""Pokrenuta peticija Markoviću odlazi!"" Citat:
__________________ Z A N I M L J I V O Zadnji Uredio WC NeT : 03-04-08 u 18:07. | |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 16-02-08 Godina: 17
Poruka: 2,490
![]() | Re: ""Pokrenuta peticija Markoviću odlazi!"" glupo mi je nešto potpisivati, šta znam da neće ništa značit, jer valjda 1 od milijun ovakvih peticija preko neta nešto znači. a ne da mi se još i davat e-mail adresu...već mi je dovoljno zjeban komp sa virusima, da još takva sranja dajem da mi neko zjebe e-mail. jednostavno nema-smisla. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-06-06 Godina: 23
Poruka: 273
![]() | Re: ""Pokrenuta peticija Markoviću odlazi!"" Ova peticija mi zvuci smijesno i neprofesionalno...Sorry ali ovo nije peticija nego sprdacina "10.Zbog slučajeva "Kamen Ingrad" i sličnih koje bi mogli nabrajati do sutra..." je samo jedna od glupih stavki.Mogao je to neko na malo ozbiljnijem jeziku sazeti. Ali cu potpisati jer cu uciniti sve da to smece trune negdje ispot mosta |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-04-07 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 1,455
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ""Pokrenuta peticija Markoviću odlazi!"" Citat:
treba profesionalno provest peticiju koja bi možda (iako teško) urodila plodom
__________________ Život je pun reljefa | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 16-02-08 Godina: 17
Poruka: 2,490
![]() | Re: ""Pokrenuta peticija Markoviću odlazi!"" gle stvarno ovo za kamen ingrad sam tek sad skužio. šta je tu HNS kriv šta je Vlado Zec god. sakrivao dugove Dali su im i previše vremena, i čak im sad popustili da odigraju ligu do kraja.![]() |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: ""Pokrenuta peticija Markoviću odlazi!"" gle... masovno smo potpisivali peticije protiv Taylora... i kaj se desilo... nista... bas nista...
__________________ ...A noćas ako sluša nek čuje bol U pjesmi koju pjevam njoj, samo njoj Zauvijek neka nosi na srcu znak Život je jedan ona bacila... |
| | |
![]() |
« Red Bull Street Style
|
Sevilla »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:59.

Z A N I M L J I V O 

Dali su im i previše vremena, i čak im sad popustili da odigraju ligu do kraja.