| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi precijenjeni/podcijenjeni igrači u Sport forumu; šta mislite koji bi to bili, navedite neke..... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Demonstrating My Style | Re: precijenjeni/podcijenjeni igrači precijenjeni: Adriano, Ferdinand, Pepe, Owen hergraves(ili kako se vec pise), Forlan, SWP podcijenjeni: Saviola, Malouda ( trenutno u chelseu) eto trenutno sto mi pada na pamet...
__________________ GRAD SOLI "jedna ljubav jedan grad" |
| | |
| | #5 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-12-07 Lokacija: Lovran Godina: 23
Poruka: 1,272
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: precijenjeni/podcijenjeni igrači precijenjeni : adriano, ibrahimović, del piero, pepe podcijenjeni : saviola, essien, neznam ne mogu se sad sjetit više njih, ima toga, kad se sjetim bum napisal
__________________ |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: precijenjeni/podcijenjeni igrači Podcjenjeni.... Marceljino (igra je u Herti, nemam pojma šta je sa njim danas) Rikardo Karvaljo (CSKA, ozljeđen je bija masu, ali luuudilo igrač) Najpotcjenjeniji igrač svih vremena je onaj brazilac šta je igra po Portugalu, trpa je golove ko blato, a nikad nije privukao niti jedan veći klub....da se sitim kako se zova... Jardel....koliko je lik utrpa golova u karijeri to je strašno nešto.... Alex iz Fenerbahća..... ![]() Ima ih masu još....
__________________ They took a baseball bat and whacked open his head. Mummy Boy fell to the ground; he finally was dead. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 17
Poruka: 3,619
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: precijenjeni/podcijenjeni igrači del piero, ferdinand, rooney predcijenjeni ![]() necu govorit za precijenjene jer mi se neda objašnjavat ![]() podcijenjeni: brown, essien, k. schmeichel...
__________________ 20LEGEND |
| | |
| | #8 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 3,356
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: precijenjeni/podcijenjeni igrači Trenutno igra u Wolfsburgu i to jako dobro... Sada je mislim več star, ali složio bi se da je bio podcjenjen jer je godinama zabijao kao lud...
__________________ U danima sretnim, u danima grubim Ja ne mogu drugo nego da ga volim Jer Hajduk je ono što me čini sretnim Ja ne mogu drugo nego da ga volim ... |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 18-03-08 Godina: 27
Poruka: 136
![]() | Re: precijenjeni/podcijenjeni igrači precijenjeni-neznam podjenjeni-neznam Ako ne znaš, onda nemoj ni pisat. Sudjeluj u raspravi normalno, ili uopće nemoj sudjelovat. Ovo što si ti napisao u ovom postu zove se spamm i zabranjeno je pravilima foruma. Molim te, nemoj da te više moram upozoravat, jer ću bit prisiljen primijenit sankcije. Hvala na suradnji. Zadnji Uredio damfisk : 25-03-08 u 11:13. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:05.

Potpis