| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi precijenjeni/podcijenjeni igrači u Sport forumu; Precijenjeni: David Beckham, Wes Brown, Adriano, Ballack... Podcijenjeni: Heitinga, Mario Jardel,... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #103 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: precijenjeni/podcijenjeni igrači Nije??? zato sad i igra u brazilu... evo po meni jos precjenjenih igraca: Maxwel, Burdisso, Ben-Haim, Fereirra... i jos pola interove momcadi ![]() podcjenjeni: mozda maniche?
__________________ ......Vidjet ćeš me opet kada smisao nađemo, Vratit ću se nazad kao tvoj čuvar anđeo. Griješio sam, jesam, ne budi sad ljut, Al' nekad krivi korak odredi cijeli put..... |
| | |
| | #104 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 16-02-08 Godina: 17
Poruka: 2,472
![]() | Re: precijenjeni/podcijenjeni igrači pa nije precijenjen, zahvaljujući njegovim noćnim majstorijama baš mi se i ne čini da je precijenjen među medijima. nekada je bio dobar igrač(onda na copi ) ali ga je pijanstvo uništilo. |
| | |
| | #105 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: precijenjeni/podcijenjeni igrači da dunga, al se ne zivi od stare slave... znas?
__________________ ......Vidjet ćeš me opet kada smisao nađemo, Vratit ću se nazad kao tvoj čuvar anđeo. Griješio sam, jesam, ne budi sad ljut, Al' nekad krivi korak odredi cijeli put..... |
| | |
| | #106 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 3,822
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: precijenjeni/podcijenjeni igrači Ali to ne znači da je precijenjen. Njega se sa pravom cijenilo kada je bio posvečen isključivo nogometu, a sada ga više nitko ni ne cijeni od kada se odao alkoholu...
__________________ ...raspast se može austrija, krepat moredu svi kralji i carevi, ma ajduk ce ostat... |
| | |
| | #108 (permalink) |
| One Minute Silence | Re: precijenjeni/podcijenjeni igrači pa da nema jedne noge bio bi bolji od 30 mil-pepe-a... ili pepela ![]()
__________________ I'm a man, person, look, see, closer please, touch, feel, flesh, yes real, like you I bleed, I hurt, I touch, I fuck, I need.I possess what you need, individuality, often heard of, rarely seen. |
| | |
| | #110 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: precijenjeni/podcijenjeni igrači @ DinoB Prestani sa prepucavanjem i šaljivim doskočicama. Ili ćeš vodit normalnu diskusiju, ili ćeš na relaksaciju par dana. Sam odaberi.
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:47.

) ali ga je pijanstvo uništilo.