| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi precijenjeni/podcijenjeni igrači u Sport forumu; Citat: Pravi autor: DinoB nije to nista tesko... ruud i raul ne mogu u istu recenicu sa robinhom ...a baptista ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #153 (permalink) | |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: precijenjeni/podcijenjeni igrači Citat:
I da si ti dodao dva smajlića na kraj rečenice.
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane | |
| | |
| | #154 (permalink) |
| Jebo tehniku, gledaj batine!!! | Re: precijenjeni/podcijenjeni igrači a sto govoris svasta? niko nije rekao da moze u istu recenicu... evo vako: baptista ne mozu u istu recenicu s raulom i ruudom, robinhno ne moze u istu recenicu sa raulom i ruudom.. baptista moze u istu recenicu sa robinhom , ali je bolji od njega... eto ![]()
__________________ malosutra.org |
| | |
| | #155 (permalink) | ||
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 13,227
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: precijenjeni/podcijenjeni igrači Citat:
dobro je lepršavi... Citat:
![]()
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli Zadnji Uredio slay : 27-03-08 u 13:49. | ||
| | |
| | #156 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: precijenjeni/podcijenjeni igrači Dokaži ti da nije bolji.
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #159 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 13,227
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: precijenjeni/podcijenjeni igrači ma nemoj, i šta je on to napravio za Real ili se možda treba čekati da procvjetaju te njegove nogometne sposobnosti i da napravi nešto korisno....pazi, znam ja šta ti sad misliš "Robinho je zaigrani majmun iz džungle koji samo voli driblati i zajebavati se" E pa ne bih se baš složio..možda je u početku više forsirao te svoje neke bezpotrebne majmunarije, ali čovjek je pokazao da može biti timski igrač i svaka njegova dodana lopta u 16m je pola gola
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli |
| | |
| | #160 (permalink) |
| Jebo tehniku, gledaj batine!!! | Re: precijenjeni/podcijenjeni igrači meni se ne sviđa...ja znam da je nesto kao dobro igrao na pocetku sezone...i da ga u zadnje vrijeme nema nigdje...kao sto smo i navikli u vecini njegove bijedne karijere ![]()
__________________ malosutra.org |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:42.