| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi precijenjeni/podcijenjeni igrači u Sport forumu; Ovo je presmješno... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #171 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,222
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: precijenjeni/podcijenjeni igrači ![]() Ovo je presmješno ![]()
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život |
| | |
| | #172 (permalink) | |
| Jebivjetar Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: West Hercegovina Godina: 29
Poruka: 5,611
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: precijenjeni/podcijenjeni igrači Citat:
Capello je to shvatio dok ga je trenirao pa je redovito grijao klupu... ![]()
__________________ Sirotinji i pas kurac pokazuje. | |
| | |
| | #174 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: precijenjeni/podcijenjeni igrači Citat:
Da, ja sam uvijek u pravu ![]()
__________________ Sirotinji i pas kurac pokazuje. | |
| | |
| | #175 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: Yuma -3:10 Godina: 31
Poruka: 4,970
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: precijenjeni/podcijenjeni igrači ovo je točno šta si napisa al "nogometni znalci" misle ako je robinho da više golova da je automatski bolji igrač..baptista je izvanredan igrač i svakako ne zaslužuje klupu pa di god doša!! ali,krive vrbe nemožeš ispravljati ma koliko god ti uporan bio ![]() |
| | |
| | #176 (permalink) | |
| Jebo tehniku, gledaj batine!!! | Re: precijenjeni/podcijenjeni igrači Citat:
kao sto si bio u pravu da ce juventus izgubit od intera...kao sto si bio u pravu da ce juve zavrsit osmi...i kao sto si u pravu da je benitez gori od leprsavog schustera... ![]()
__________________ malosutra.org Zadnji Uredio DinoB : 28-03-08 u 16:17. | |
| | |
| | #177 (permalink) | |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: precijenjeni/podcijenjeni igrači Citat:
BTW - Del Piero je "kepec" sa 173 cm visine, a Robinho je valjda div, gigant, kolos sa 172 cm visine Bravo, majstore!!!
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane | |
| | |
| | #178 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: Yuma -3:10 Godina: 31
Poruka: 4,970
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: precijenjeni/podcijenjeni igrači i ovo mi nije jasno ko to dovodi u pitanje jeli del piero igrač ![]() to nije nikad igrač ni bio jer bio je i osta igračina extra klase ![]() čovik koji je obilježio jedno razdoblje talijanskog nogometa!!? |
| | |
| | #179 (permalink) | ||
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: precijenjeni/podcijenjeni igrači Evo tko.... Čovjek, lik & dijelo... Čitaj i uživaj! Citat:
Citat:
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane Zadnji Uredio damfisk : 28-03-08 u 20:16. | ||
| | |
| | #180 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: precijenjeni/podcijenjeni igrači Evo da ti doktor opet kaže, Del Piero nekad bio izvaredan igrač, danas samo dobar igrač... Je li to možeš utuviti u glavu?
__________________ Sirotinji i pas kurac pokazuje. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:41.