| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi precijenjeni/podcijenjeni igrači u Sport forumu; Citat: Pravi autor: lol_lol del piero, ferdinand, rooney predcijenjeni necu govorit za precijenjene jer mi se neda objašnjavat podcijenjeni: ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-10-06 Lokacija: S DESNE STRANE OCU Godina: 20
Poruka: 86
![]() | Re: precijenjeni/podcijenjeni igrači aj reci samo jedan razlog zato je del piero precijenjen
__________________ Saro sempre al tuo fianco Io di te non mi stanco Sei la cosa piu bella che c'e!!! ALESSANDRO DEL PIERO!!! |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Do'h! | Re: precijenjeni/podcijenjeni igrači Da si ti malo bolje pročitao njegov post, i prethodnih par postova shvatio bi da je to samo komentar čuđenja zato što su neki ovu trojicu svrstali u precjijenjene igrače... Zato je i na kraju rečenice ovaj smajlić ---> ![]() OT: Saviola je po meni jedan od najpodcjenjenijih igrača u zadnje vrijeme.. |
| | |
| | #14 (permalink) |
| One Minute Silence | Re: precijenjeni/podcijenjeni igrači bravo majstore.."pametna izjava" nema sta....
__________________ I'm a man, person, look, see, closer please, touch, feel, flesh, yes real, like you I bleed, I hurt, I touch, I fuck, I need.I possess what you need, individuality, often heard of, rarely seen. |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| V.I.P. Član Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: ulica muških prostitutki Godina: 29
Poruka: 5,354
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: precijenjeni/podcijenjeni igrači Citat:
precjenjeni je meni još: Lampard, Terry, Ferdinand i pola engleske ekipe...
__________________ Sirotinji i pas kurac pokazuje. | |
| | |
| | #16 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 12-01-07 Lokacija: Samobor Godina: 21
Poruka: 1,971
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: precijenjeni/podcijenjeni igrači podcijenjen (od strana hrvata) Niko Kranjčar precijenjen Mandžukić ![]()
__________________ "The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you." - Bill Murray "bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..." |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: precijenjeni/podcijenjeni igrači evo samo malo statistike od Jardela, da mlađi forumaši vide o čemu pričam.... 90' - 94' - Vasco de gama 39 nastupa 22 gola 95' - 96' - Gremio 73 nastupa 67 golova 96' - 00' - Porto 125 nastupa 130 golova 00' - 01' - Galatasaray 43 nastupa 34 gola 01' - 03' - Sporting 49 nastupa 53 gola Tad mu je bila 31 godina, još je igrao, ali priko k***a, nezapaženo.... Znači u 14 sezona: 329 nastupa - 306 golova..... ![]() A za repku 7 nastupa... ![]()
__________________ Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi.... |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 17
Poruka: 4,323
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: precijenjeni/podcijenjeni igrači a zasto je Ferdinand precijeljen i kako mislite da je precijenjen? mediji ga dizu u nebesa, blazicko uziva o njemu govoriti? ferdinand kao i cijela obrana uniteda jos uvijek ne dobiva zasluge koje bi trebala dobivati kao sto npr dobiva ronaldo
__________________ Forever and Ever, We'll follow the boys, Of Man United, The Busby Babes |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-12-06 Lokacija: Otok Krk Godina: 17
Poruka: 384
![]() | Re: precijenjeni/podcijenjeni igrači 1.Tu je netko napisao Ricardo Carvalho...a misli na Danija Carvalha jer je napisao da igra u CSKA 2.Po meni je Rooney precijenjen...daleko od toga da nije dobar igrac,ali nije onoliko dobar koliko svi govore...to je moje misljenje.pogledajte samo koliko je golova zabio ove sezone,a man. utd ima vrlo ucinkovit napad.nije zabio ni 10 golova
__________________ ---nogomet i motori u krvi--- |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:23.