| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi precijenjeni/podcijenjeni igrači u Sport forumu; Citat: Pravi autor: tucson 2.Po meni je Rooney precijenjen...daleko od toga da nije dobar igrac,ali nije onoliko ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 17
Poruka: 4,263
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: precijenjeni/podcijenjeni igrači Citat:
jesi gledao ove godine bilo koju utakmicu uniteda u ligi prvaka i jesi li lani gledao united? vise momcadi pridonosi rooney nego ronaldo
__________________ Forever and Ever, We'll follow the boys, Of Man United, The Busby Babes | |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-12-06 Lokacija: Otok Krk Godina: 17
Poruka: 380
![]() | Re: precijenjeni/podcijenjeni igrači zasto onda na transfermarktu pise da ima 8 golova?ja govorim samo o Premier ligi,ne zanimaju me trening utakmice u liga kupu protiv Burya i slicnih ekipa.Da,gledao sam protiv Liverpoola.Van der Sar mu je dao dvije duge koje nije primio,a dva puta je sa 4 metra napucao Reinu.I smijesno je reci da vise pridonosi ekipi od Ronalda,mozda jedino u pubu poslije tekme kad Ronaldo ode na jos jedan trening
__________________ ---nogomet i motori u krvi--- |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Bionic Jive | Re: precijenjeni/podcijenjeni igrači e jebiga....ne bi se bas slozio...
__________________ I'm a man, person, look, see, closer please, touch, feel, flesh, yes real, like you I bleed, I hurt, I touch, I fuck, I need.I possess what you need, individuality, often heard of, rarely seen. |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,901
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: precijenjeni/podcijenjeni igrači precijenjeni: Adriano,Ibrahimovic,Luka Modric,Pato podcijenjeni: Saviola i vise se ne mogu sjetit
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #25 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: precijenjeni/podcijenjeni igrači da u ligi ima 8 golova i 11 asistencija na terenu vise radi nego ronaldo, sad jesu to taktičke odredbe ili jer je on takav igrač sve utakmice u ligi koje je united izgubio rooney nije igrao slučajnost? nebih rekao no nije to tema
__________________ Forever and Ever, We'll follow the boys, Of Man United, The Busby Babes |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-12-06 Lokacija: Otok Krk Godina: 17
Poruka: 380
![]() | Re: precijenjeni/podcijenjeni igrači ma ja i dalje mislim da je covjek precijenjen...kao sta kazem...prekjucer je dva puta napucao reinu s tri metra,a to si svjetski napadac ne bi smio priustiti
__________________ ---nogomet i motori u krvi--- |
| | |
| | #27 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: precijenjeni/podcijenjeni igrači samo zato sto nije zabio gol iz dvije prilike on je precijenjen, iskupio se sa dvije asistencije ako cemo tako, jeli Torres precijenjen?
__________________ Forever and Ever, We'll follow the boys, Of Man United, The Busby Babes |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Bionic Jive | Re: precijenjeni/podcijenjeni igrači nije torres precjenjen..mislio sam da jeste.ali je pokazao da nije ..promjenio je ligu i zabio 20 golova..nije igrao 5-6 utakmica...do kraja ce 25 dati sigurno..na ligu mislim...
__________________ I'm a man, person, look, see, closer please, touch, feel, flesh, yes real, like you I bleed, I hurt, I touch, I fuck, I need.I possess what you need, individuality, often heard of, rarely seen. |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: precijenjeni/podcijenjeni igrači Precjenjeni: Adriano, Marcelo, Guti, Eto'o, Tadic, Balaban, Rukavina, Tevez... Podcjenjeni: Saviola, Vukojevic, Aguero, Simao, Quaresma..
__________________ º¤ø„¸¸„ø¤º°¨¸„ø¤º°¨ ¨°º¤ø„¸ ACDC „ø¤º°¨ ¸„ø¤º°¨ ROCKS!! ``°º¤ø„¸ ¸„ø¤º°¨¸„ø¤º°¨¨°º¤ø„¸¨°º¤ø |
| | |
| | #30 (permalink) | |
| Bionic Jive | Re: precijenjeni/podcijenjeni igrači Citat:
quaresma također...mnogi klubovi ga zele..i sigurno za veliki novac ce negdje otici... ko je ikad osporavao kvalitet ove dvojice?
__________________ I'm a man, person, look, see, closer please, touch, feel, flesh, yes real, like you I bleed, I hurt, I touch, I fuck, I need.I possess what you need, individuality, often heard of, rarely seen. | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:45.