| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi precijenjeni/podcijenjeni igrači u Sport forumu; Quaresma nema 18-19 godina... a dobro, ovo za Aguera nije najbolji primjer, a kolko je placen neznam...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: precijenjeni/podcijenjeni igrači Quaresma nema 18-19 godina... a dobro, ovo za Aguera nije najbolji primjer, a kolko je placen neznam...
__________________ ......Vidjet ćeš me opet kada smisao nađemo, Vratit ću se nazad kao tvoj čuvar anđeo. Griješio sam, jesam, ne budi sad ljut, Al' nekad krivi korak odredi cijeli put..... |
| | |
| | #32 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 3,816
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: precijenjeni/podcijenjeni igrači Evo i Eto'o je precijenjen, a čovijek je za barcelonu zabijao skoro svaku utakmicu dok ga nisu počele mučiti ozljede. I uvjeren sam da je ove sezone od početka bio zdrav da bi opet bio prvi strijelac primere. Eto'o nikako nije precijenjen, on je samo bio podcijenjen dok je bio član Reala iz Madrida...
__________________ ...raspast se može austrija, krepat moredu svi kralji i carevi, ma ajduk ce ostat... |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: precijenjeni/podcijenjeni igrači Pa mogo bi ja zabijat kad bi mi Messi i društvo namještali svaki gol... za mene je drogba 15x bolji igrac od njega... al ovo je tema za osobna misljenja, a ne za statističke podatke, kad je zabio gol i kolko... tak da... ovo je samo moje misljenje, ko i od onog kaj je reko za Rooneya
__________________ ......Vidjet ćeš me opet kada smisao nađemo, Vratit ću se nazad kao tvoj čuvar anđeo. Griješio sam, jesam, ne budi sad ljut, Al' nekad krivi korak odredi cijeli put..... |
| | |
| | #34 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 3,816
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: precijenjeni/podcijenjeni igrači Citat:
Super obješnjenje...vidi se da nogomet pratiš cca od 6 do 11 mjeseci... ![]() Eto'o precijenjen ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ ...raspast se može austrija, krepat moredu svi kralji i carevi, ma ajduk ce ostat... | |
| | |
| | #35 (permalink) | |
| One Minute Silence | Re: precijenjeni/podcijenjeni igrači Citat:
quaresma ima 24... i nikad niko nije osporavao i dovodio u pitanje njihov kvalitet
__________________ I'm a man, person, look, see, closer please, touch, feel, flesh, yes real, like you I bleed, I hurt, I touch, I fuck, I need.I possess what you need, individuality, often heard of, rarely seen. | |
| | |
| | #36 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: precijenjeni/podcijenjeni igrači Citat:
![]()
__________________ ......Vidjet ćeš me opet kada smisao nađemo, Vratit ću se nazad kao tvoj čuvar anđeo. Griješio sam, jesam, ne budi sad ljut, Al' nekad krivi korak odredi cijeli put..... | |
| | |
| | #37 (permalink) | |
![]() , salim se... ocu rec da quaresma jos nije dobio priliku zaigrat u jacem klubu, al se nadam da oce...![]()
__________________ ......Vidjet ćeš me opet kada smisao nađemo, Vratit ću se nazad kao tvoj čuvar anđeo. Griješio sam, jesam, ne budi sad ljut, Al' nekad krivi korak odredi cijeli put..... | |
| | |
| | #38 (permalink) | |
![]()
__________________ Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi.... | |
| | |
| | #40 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 17
Poruka: 4,302
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: precijenjeni/podcijenjeni igrači sa wikipedije Citat:
__________________ Forever and Ever, We'll follow the boys, Of Man United, The Busby Babes | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:16.

, salim se... ocu rec da quaresma jos nije dobio priliku zaigrat u jacem klubu, al se nadam da oce...