Idi nazad   Croportal Forum > Sport > Nogomet
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Nogomet Raspravljate o temi precijenjeni/podcijenjeni igrači u Sport forumu; Citat: Pravi autor: volcom7 To da al, nije toliko dobar da on sad treba ic u neki veci, nije ni ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 25-03-08, 12:43   #51 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 13-01-07
Godina: 29
Poruka: 5,354
branja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz mase
Re: precijenjeni/podcijenjeni igrači

Citat:
Pravi autor: volcom7 Pogledaj Poruke
To da al, nije toliko dobar da on sad treba ic u neki veci, nije ni quaresma neka zvijezda..
O čemu ti pričaš, Quaresma nije neka zvijezda..

Traži ga pola Europe...
Odgovori sa citatom
Star 25-03-08, 12:51   #52 (permalink)
Banned

Datum registracije: 14-03-07
Godina: 14
Poruka: 1,468
Volcom se izdvaja iz maseVolcom se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Volcom

Citat:
Pravi autor: branja Pogledaj Poruke
O čemu ti pričaš, Quaresma nije neka zvijezda..

Traži ga pola Europe...
Kompa zabrijao si..DA ga neko trazi nebi iso ha? Daj molim te..Da ga malo bolji klub trazi, npr.liverpool,barca, milan..Kao nebi iso..
Volcom je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-03-08, 12:53   #53 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 3,825
berto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: ponosnipurger Pogledaj Poruke
ajde berto kad si tak pametan reci ti ko je po tebi precjenjen/podcjenjen, pa da ja moguu srat po tvom misljenu!
precijenjeni su recimo:

Gago, Robben, Guti, Ambrozini, Anelka, Pipo, Gilardino(nekad bio, sada ima zasluženu reputaciju), Risse, Gabriel Milito, Pepe.....

podcijenjeni su recimo:

yaya toure, možda xavi(barem ja imam takav osiječaj, jer on je jedan od najboljih veznjaka svijeta), David Villa(također mislim da ne uživa dovoljno dobru reputaciju za jednog od najboljeg golgetera svijeta), Joaqin, Marcelinho(dok je igrao za Hertu), Ramos.....

Zadnji Uredio berto11 : 25-03-08 u 12:57.
berto11 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-03-08, 12:55   #54 (permalink)
Banned

Datum registracije: 14-03-07
Godina: 14
Poruka: 1,468
Volcom se izdvaja iz maseVolcom se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Volcom

Jedino se za Villu slazem..
Volcom je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-03-08, 12:56   #55 (permalink)
One Minute Silence

Datum registracije: 06-01-07
Godina: 24
Poruka: 8,535
DinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku DinoB Pošalji poruku preko Skype-a korisniku DinoB

Citat:
Pravi autor: berto11 Pogledaj Poruke
precijenjeni su recimo:

Gago, Robben, Guti, Ambrozini, Anelka, Pipo, Gilardino(nekad bio, sada ima zasluženu reputaciju), Risse, Gabriel Milito.....

podcijenjeni su recimo:

yaya toure, možda xavi(barem ja imam takav osiječaj, jer on je jedan od najboljih veznjaka svijeta), David Villa(također mislim da ne uživa dovoljno dobru reputaciju za jednog od najboljeg golgetera svijeta), Joaqin, Marcelinho(dok je igrao za Hertu), .....
precjenjen najbolji strijalc u euro kupovima ajd dobro....

a sto se tice podcijenjenih, veoma veoma "objektivno"....naveo sve iz spanije...osim marcelinha...

joaqin je prije precjenjen nego podcjenjen...

zasto je villa podcjenjen??
Odgovori sa citatom
Star 25-03-08, 12:59   #56 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 13-01-07
Godina: 29
Poruka: 5,354
branja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: volcom7 Pogledaj Poruke
Kompa zabrijao si..DA ga neko trazi nebi iso ha? Daj molim te..Da ga malo bolji klub trazi, npr.liverpool,barca, milan..Kao nebi iso..
Stvarno imaš razmišljanje na razini malog djeteta.

Da ga netko traži išao bi...

Liverpool nazivaš malo bolji klub...
Odgovori sa citatom
Star 25-03-08, 13:03   #57 (permalink)
Akademik Foruma

berto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: DinoB Pogledaj Poruke
precjenjen najbolji strijalc u euro kupovima ajd dobro....

a sto se tice podcijenjenih, veoma veoma "objektivno"....naveo sve iz spanije...osim marcelinha...

joaqin je prije precjenjen nego podcjenjen...

zasto je villa podcjenjen??

A to ti je moje mišljenje, pogotovo za ove podcijenjene...to sam tako bez puno razmišljanja nabrojao, a najviše pratim španjolsku tako da sam se bazirao na njima...

Što se Ville tiče, možda i nije toliko podcijnjen, ali recimo večina ljudi kada bi počela nabrajati najbolje napadače svijeta njega bi pozicionirala puno niže nego što on zaslužuje...

Ajde možda sada ima dobru reputaciju, ali iz razgovora sa ljudima stekao sam dojam da ga ljudi podcjenjuju... A najviše ga se podcjenivalo prije svjetskog prvenstva, a onda je dokazao da je bolj golgeter i egzekutor od Torresa(ne kažem kvalitetniji igrač)....
Odgovori sa citatom
Star 25-03-08, 13:18   #58 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika ponosnipurger

Datum registracije: 31-07-07
Poruka: 4,797
ponosnipurger ima ono neštoponosnipurger ima ono neštoponosnipurger ima ono neštoponosnipurger ima ono neštoponosnipurger ima ono neštoponosnipurger ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ponosnipurger

Slazem se sa ovim precjenjenim(cudo bozije), osim za Robbena i Anelku... a sto se tice podcjenjenih.... Villa podcenjen, cudno... i ramos.... zato i nude 100-tinjak milijuna za njega... yaya toure.... on je mozda za mene cak i precjenjen... e da i Iniesta, mislim ne kuzim kaj vi svi vidite u njemu???
Život je jedan ona bacila...
ponosnipurger je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-03-08, 13:26   #59 (permalink)
Akademik Foruma

Citat:
Pravi autor: ponosnipurger Pogledaj Poruke
Slazem se sa ovim precjenjenim(cudo bozije), osim za Robbena i Anelku... a sto se tice podcjenjenih.... Villa podcenjen, cudno... i ramos.... zato i nude 100-tinjak milijuna za njega... yaya toure.... on je mozda za mene cak i precjenjen... e da i Iniesta, mislim ne kuzim kaj vi svi vidite u njemu???

Robben, je bio toliko razvikani igrač, a praktički još nije napravio ništa veliko, osim što igra u velikim klubovima. Od njega se uvjek očekivalo da bude jedan od vođa ekipa, što on nikad nije bio.

Villu sam več objasnio. A za ramosa nitko nije nudio 100 milja, to su sve priće za djecu. Mislim da ga ljudi podcijenjuju, a on je meni stvarno odličan igrač koji je se odlično snašao na poziciji beka.

Iniesta je strašan veznjak, izvaredan tehničar, sa zavidnom sposobnošču realizacije, no ja nisam napisao da je on podcijenjen...

Toure je ove sezone jedan od boljih igrača Barcelone, jedan od rijetkih koji konstanto igra kvalitetno i izgara na terenu. I mislim da još nije dovoljno cijenjen, ali će to uskoro postati...
Odgovori sa citatom
Star 25-03-08, 13:45   #60 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika ponosnipurger

Datum registracije: 31-07-07
Poruka: 4,797
ponosnipurger ima ono neštoponosnipurger ima ono neštoponosnipurger ima ono neštoponosnipurger ima ono neštoponosnipurger ima ono neštoponosnipurger ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ponosnipurger

ramos-- nije niko nudio, nego je real trazio 135 m.( zjb sam se)
iniesta-- ja sam samo reko da ja u tom covjeku ne vidim nista posebno...
robben-- razvikan je al nije los... ja mislim da je kojim slucajem Chelsea osvojila LP, Robben bi bio proglasen jednim od kljucnih igraca... steta kaj ga prate ozljede...
Jos jedan covijekkoji je za mene precjenjen- Higuain...
Život je jedan ona bacila...
ponosnipurger je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 22:13.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114