| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi precijenjeni/podcijenjeni igrači u Sport forumu; Citat: Pravi autor: volcom7 To da al, nije toliko dobar da on sad treba ic u neki veci, nije ni ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) | |
| V.I.P. Član Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: ulica muških prostitutki Godina: 29
Poruka: 5,354
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: precijenjeni/podcijenjeni igrači Citat:
![]() Traži ga pola Europe...
__________________ Sirotinji i pas kurac pokazuje. | |
| | |
| | #53 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 3,825
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: precijenjeni/podcijenjeni igrači Citat:
Gago, Robben, Guti, Ambrozini, Anelka, Pipo, Gilardino(nekad bio, sada ima zasluženu reputaciju), Risse, Gabriel Milito, Pepe..... podcijenjeni su recimo: yaya toure, možda xavi(barem ja imam takav osiječaj, jer on je jedan od najboljih veznjaka svijeta), David Villa(također mislim da ne uživa dovoljno dobru reputaciju za jednog od najboljeg golgetera svijeta), Joaqin, Marcelinho(dok je igrao za Hertu), Ramos.....
__________________ ...raspast se može austrija, krepat moredu svi kralji i carevi, ma ajduk ce ostat... Zadnji Uredio berto11 : 25-03-08 u 12:57. | |
| | |
| | #55 (permalink) | |
| One Minute Silence | Re: precijenjeni/podcijenjeni igrači Citat:
ajd dobro....a sto se tice podcijenjenih, veoma veoma "objektivno"....naveo sve iz spanije...osim marcelinha... joaqin je prije precjenjen nego podcjenjen... zasto je villa podcjenjen??
__________________ I'm a man, person, look, see, closer please, touch, feel, flesh, yes real, like you I bleed, I hurt, I touch, I fuck, I need.I possess what you need, individuality, often heard of, rarely seen. | |
| | |
| | #56 (permalink) | |
| V.I.P. Član Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: ulica muških prostitutki Godina: 29
Poruka: 5,354
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: precijenjeni/podcijenjeni igrači Citat:
Da ga netko traži išao bi... Liverpool nazivaš malo bolji klub... ![]()
__________________ Sirotinji i pas kurac pokazuje. | |
| | |
| | #57 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: precijenjeni/podcijenjeni igrači Citat:
A to ti je moje mišljenje, pogotovo za ove podcijenjene...to sam tako bez puno razmišljanja nabrojao, a najviše pratim španjolsku tako da sam se bazirao na njima... Što se Ville tiče, možda i nije toliko podcijnjen, ali recimo večina ljudi kada bi počela nabrajati najbolje napadače svijeta njega bi pozicionirala puno niže nego što on zaslužuje... Ajde možda sada ima dobru reputaciju, ali iz razgovora sa ljudima stekao sam dojam da ga ljudi podcjenjuju... A najviše ga se podcjenivalo prije svjetskog prvenstva, a onda je dokazao da je bolj golgeter i egzekutor od Torresa(ne kažem kvalitetniji igrač)....
__________________ ...raspast se može austrija, krepat moredu svi kralji i carevi, ma ajduk ce ostat... | |
| | |
| | #58 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: precijenjeni/podcijenjeni igrači Slazem se sa ovim precjenjenim(cudo bozije ), osim za Robbena i Anelku... a sto se tice podcjenjenih.... Villa podcenjen, cudno... i ramos.... zato i nude 100-tinjak milijuna za njega... yaya toure.... on je mozda za mene cak i precjenjen... e da i Iniesta, mislim ne kuzim kaj vi svi vidite u njemu???![]()
__________________ ...A noćas ako sluša nek čuje bol U pjesmi koju pjevam njoj, samo njoj Zauvijek neka nosi na srcu znak Život je jedan ona bacila... |
| | |
| | #59 (permalink) | |
Robben, je bio toliko razvikani igrač, a praktički još nije napravio ništa veliko, osim što igra u velikim klubovima. Od njega se uvjek očekivalo da bude jedan od vođa ekipa, što on nikad nije bio. Villu sam več objasnio. A za ramosa nitko nije nudio 100 milja, to su sve priće za djecu. Mislim da ga ljudi podcijenjuju, a on je meni stvarno odličan igrač koji je se odlično snašao na poziciji beka. Iniesta je strašan veznjak, izvaredan tehničar, sa zavidnom sposobnošču realizacije, no ja nisam napisao da je on podcijenjen... Toure je ove sezone jedan od boljih igrača Barcelone, jedan od rijetkih koji konstanto igra kvalitetno i izgara na terenu. I mislim da još nije dovoljno cijenjen, ali će to uskoro postati...
__________________ ...raspast se može austrija, krepat moredu svi kralji i carevi, ma ajduk ce ostat... | |
| | |
| | #60 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: precijenjeni/podcijenjeni igrači ramos-- nije niko nudio, nego je real trazio 135 m.( zjb sam se) iniesta-- ja sam samo reko da ja u tom covjeku ne vidim nista posebno... robben-- razvikan je al nije los... ja mislim da je kojim slucajem Chelsea osvojila LP, Robben bi bio proglasen jednim od kljucnih igraca... steta kaj ga prate ozljede... Jos jedan covijekkoji je za mene precjenjen- Higuain...
__________________ ...A noćas ako sluša nek čuje bol U pjesmi koju pjevam njoj, samo njoj Zauvijek neka nosi na srcu znak Život je jedan ona bacila... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:13.

ajd dobro....
), osim za Robbena i Anelku... a sto se tice podcjenjenih.... Villa podcenjen, cudno... i ramos.... zato i nude 100-tinjak milijuna za njega... yaya toure.... on je mozda za mene cak i precjenjen... e da i Iniesta, mislim ne kuzim kaj vi svi vidite u njemu???