| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi precijenjeni/podcijenjeni igrači u Sport forumu; tih "135 mil eura" ti u prijevodu znači "nećemo ga prodati" mogli su tražiti i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 13,227
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: precijenjeni/podcijenjeni igrači tih "135 mil eura" ti u prijevodu znači "nećemo ga prodati" mogli su tražiti i 200 milijuna kad znaju da to nitko neće platiti...
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli |
| | |
| | #62 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: precijenjeni/podcijenjeni igrači Gle, ja se samo nadam da debil Moratti nece dat trazenu cijenu za njega, jer kao što znamo taj covjek ima para ko... a unistit ce ga inter...
__________________ "Emancipate yourselves from mental slavery; None but ourselves can free our mind" |
| | |
| | #64 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: precijenjeni/podcijenjeni igrači kaj to nije predsednik intera??? mislio sam da ako inter kupi ramosa da ce ga unistit...
__________________ "Emancipate yourselves from mental slavery; None but ourselves can free our mind" Zadnji Uredio ponosnipurger : 25-03-08 u 19:57. |
| | |
| | #65 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: precijenjeni/podcijenjeni igrači Gdje to piše da bi Inter htio kupit Ramosa? Koliko je meni poznato Ramos je bio nešto malo povezan sa Milanom iako ništa od toga...nema šanse da on napusti Madrid
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli Zadnji Uredio slay : 25-03-08 u 19:58. |
| | |
| | #67 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-04-06
Poruka: 217
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: precijenjeni/podcijenjeni igrači Dobro sad prestanite srat o transferima ovdje, ima valjda neka druga tema o tome. Precijenjen : Kuyt (kako ima taj prednost pred nekim napadačima u L'poolu mi neče nikad bit jasno) Podcijenjen : Makelele (odjebao ga Real Madrid ko stare gače prije par godina i od onda ništa od njih do prošle godine, a Čelsi sa njim osvojio dva prvenstva), stvarno igračina - koliko je taj lopti oduzeo ![]()
__________________ "I must be crazy to be in a loony bin like this." - McMurphy |
| | |
| | #70 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: precijenjeni/podcijenjeni igrači Casillas precijenjen!?!?!?!? Napisao si također da je R.Carlos precijenjen, zašto si ga onda ovdje uvrstio LINK Vidim da ti je i Ramos precijenjen...pretpostavljam zbog ovog LINK Glavno da je Oleguer podcijenjen ![]()
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:42.