Idi nazad   Croportal Forum > Sport > Nogomet
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Nogomet Raspravljate o temi precijenjeni/podcijenjeni igrači u Sport forumu; da, Casillas mi nikako nije neki golman o kojem treba hvalospjeve pjevat, dobar je, ali nije u top 5 u ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 26-03-08, 00:32   #71 (permalink)
Starter

Datum registracije: 23-05-07
Poruka: 62
iceman206 se izdvaja iz mase
Re: precijenjeni/podcijenjeni igrači

da, Casillas mi nikako nije neki golman o kojem treba hvalospjeve pjevat, dobar je, ali nije u top 5 u svijetu.

R.Carlos je bio ok, 2,3 sezone, poslije je bio nikakav.

Tog Ramosa ne kužim, malo igra obranu, malo bočnog, a sve u svemu njega pamtim samo po crvenim kartonima i naguravanju s drugim igračima, a ekipa ga diže u nebesa.

Oleguera sam naveo, jer pred 2 sezone, stvarno mi je bio odličan igrač i neizostavni dio Barce kad je harala Europom. Sad mi nije jasno zašto ga nema više u momčadi, da li zbog loše forme ili nečeg drugog neznam,
ista stvar vrijedi i za Bellettia.
Uglavnom i jedan i drugi su mi bolji o Zambrotte.
iceman206 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-03-08, 01:21   #72 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 4,233
berto11 će uskoro biti poznatberto11 će uskoro biti poznatberto11 će uskoro biti poznatberto11 će uskoro biti poznatberto11 će uskoro biti poznatberto11 će uskoro biti poznatberto11 će uskoro biti poznat

iceman206
Odgovori sa citatom
Star 26-03-08, 05:24   #73 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika čudna_pojava

Datum registracije: 10-04-07
Godina: 21
Poruka: 1,467
čudna_pojava ima ono neštočudna_pojava ima ono neštočudna_pojava ima ono neštočudna_pojava ima ono neštočudna_pojava ima ono nešto

oleguer podcijenjen(komentar je suvišan)
guti precijenjen to mi stvarno nije jasno iako nije ekstra klasa od igrača, nikad ga se nije dizalo u zvijezde kod dosta trenera je dobivao vrlo malu minutažu, a po prikazanom na utakmici sa Valencijom uz Raula jedini je i nešto valjao, naravno podrazumijeva se da igra ovu sezonu na visokom nivou i nema oscilacije kao ostali (bez)veznjaci u sredini Reala

da ne bi bilo ono moji prijatelji govore, mediji pišu i sl. odlučio sam da ću stavljati igrače samo koje podcijenjuju/precijenjuju njihovi treneri/izbornici i eventualno ako je velika razlika izmeđ kvalitete igrača i kluba u kojem nastupa. Stoga.
Precijenjeni su: Gago, Higuain, G. Milito, Marchena, Obi Mikel(No. 1 na ovoj listi), Gilardino, Zebina. Materazzi, Mexes, Marcelo, Heinze, Pepe, Chimbonda, Balack,SWP, Mascherano, Riise
Podcijenjeni: Vučinić, Aquillani, Taddei, Lasana Diarra, Muntari, Petrić, Babel, Pires. Heitinga, Riera (Espanyol)

Zadnji Uredio čudna_pojava : 26-03-08 u 05:28.
čudna_pojava je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-03-08, 08:26   #74 (permalink)
Jebo tehniku, gledaj batine!!!

Datum registracije: 06-01-07
Godina: 24
Poruka: 9,474
DinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku DinoB Pošalji poruku preko Skype-a korisniku DinoB

Citat:
Pravi autor: čudna_pojava Pogledaj Poruke
oleguer podcijenjen(komentar je suvišan)
guti precijenjen to mi stvarno nije jasno iako nije ekstra klasa od igrača, nikad ga se nije dizalo u zvijezde kod dosta trenera je dobivao vrlo malu minutažu, a po prikazanom na utakmici sa Valencijom uz Raula jedini je i nešto valjao, naravno podrazumijeva se da igra ovu sezonu na visokom nivou i nema oscilacije kao ostali (bez)veznjaci u sredini Reala

da ne bi bilo ono moji prijatelji govore, mediji pišu i sl. odlučio sam da ću stavljati igrače samo koje podcijenjuju/precijenjuju njihovi treneri/izbornici i eventualno ako je velika razlika izmeđ kvalitete igrača i kluba u kojem nastupa. Stoga.
Precijenjeni su: Gago, Higuain, G. Milito, Marchena, Obi Mikel(No. 1 na ovoj listi), Gilardino, Zebina. Materazzi, Mexes, Marcelo, Heinze, Pepe, Chimbonda, Balack,SWP, Mascherano, Riise
Podcijenjeni: Vučinić, Aquillani, Taddei, Lasana Diarra, Muntari, Petrić, Babel, Pires. Heitinga, Riera (Espanyol)
mexes je dobar..on je vise podcijenjen nego precjenjen.....
Odgovori sa citatom
Star 26-03-08, 09:06   #75 (permalink)
Jebivjetar

Datum registracije: 13-01-07
Godina: 29
Poruka: 5,611
branja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: iceman206 Pogledaj Poruke
da, Casillas mi nikako nije neki golman o kojem treba hvalospjeve pjevat, dobar je, ali nije u top 5 u svijetu.

R.Carlos je bio ok, 2,3 sezone, poslije je bio nikakav.

Tog Ramosa ne kužim, malo igra obranu, malo bočnog, a sve u svemu njega pamtim samo po crvenim kartonima i naguravanju s drugim igračima, a ekipa ga diže u nebesa.

Oleguera sam naveo, jer pred 2 sezone, stvarno mi je bio odličan igrač i neizostavni dio Barce kad je harala Europom. Sad mi nije jasno zašto ga nema više u momčadi, da li zbog loše forme ili nečeg drugog neznam,
ista stvar vrijedi i za Bellettia.
Uglavnom i jedan i drugi su mi bolji o Zambrotte.
dobro si me nasmijao ujutro...
Odgovori sa citatom
Star 26-03-08, 09:14   #76 (permalink)

DinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku DinoB Pošalji poruku preko Skype-a korisniku DinoB

tona gluposti...
Odgovori sa citatom
Star 26-03-08, 09:38   #77 (permalink)
Starter

Glupost ili ne moje mišljenje, a sigurno se ovakvim komentarima, a bez argumenata ne može promjeniti.
iceman206 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-03-08, 09:44   #78 (permalink)

ti si napisao da je oleguer podcjenjen..a argument ti je taj da je bolji od zambrotte ...da je neizostavan bio kad je barca osvojila i da je odlicno igrao...

zambrotta je jedan od najboljih bekova na svijetu...ne znam da li bi i za koga moga reci da je bolji od njega...

standardan igrac repreznetacije koja je svjetski prvak...u juventusu je također bio nezamjenjiv..
u barci mu je na pocetku trebalo da se prilagodi..i od tada igra svaku utakmicu , osim naravno kad je povrijeđen...
pa cak i povrijeđen bi bolje igrao od oleguera...
Odgovori sa citatom
Star 26-03-08, 10:56   #79 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika ponosnipurger

Datum registracije: 31-07-07
Godina: 3
Poruka: 6,066
ponosnipurger će uskoro biti poznatponosnipurger će uskoro biti poznatponosnipurger će uskoro biti poznatponosnipurger će uskoro biti poznatponosnipurger će uskoro biti poznatponosnipurger će uskoro biti poznatponosnipurger će uskoro biti poznatponosnipurger će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ponosnipurger

Citat:
Pravi autor: iceman206 Pogledaj Poruke
Precjenjeni: Casillas, Ramos, R. Carlos,Gago, Lampard, Ballack, Huntelaar, Crouch, Kalinić, Rukavina.

Podcjenjeni: Frey, Taddei, Makelele, Saviola, Belletti, Oleguer, Motta.

na kojeg frey-a mislis???
Odgovori sa citatom
Star 26-03-08, 11:03   #80 (permalink)
Starter

Golmana Fiorentine, pratim ga već 6,7 godina i uvijek je odličan, a repki Francuske nije baš primirisao, osim kao 3 golman ili slično.

A šta se tiče Zambrotte, to je samo moje mišljenje, može biti krivo ili ne, ali je moje.

Jednostavno mi je nešto posebno taj Zambrotta, puno bolji je bio u Juventusu.
iceman206 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 10:38.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114