| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi precijenjeni/podcijenjeni igrači u Sport forumu; da, Casillas mi nikako nije neki golman o kojem treba hvalospjeve pjevat, dobar je, ali nije u top 5 u ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #71 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 23-05-07
Poruka: 62
![]() | Re: precijenjeni/podcijenjeni igrači da, Casillas mi nikako nije neki golman o kojem treba hvalospjeve pjevat, dobar je, ali nije u top 5 u svijetu. R.Carlos je bio ok, 2,3 sezone, poslije je bio nikakav. Tog Ramosa ne kužim, malo igra obranu, malo bočnog, a sve u svemu njega pamtim samo po crvenim kartonima i naguravanju s drugim igračima, a ekipa ga diže u nebesa. Oleguera sam naveo, jer pred 2 sezone, stvarno mi je bio odličan igrač i neizostavni dio Barce kad je harala Europom. Sad mi nije jasno zašto ga nema više u momčadi, da li zbog loše forme ili nečeg drugog neznam, ista stvar vrijedi i za Bellettia. Uglavnom i jedan i drugi su mi bolji o Zambrotte. |
| | |
| | #72 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 4,233
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: precijenjeni/podcijenjeni igrači iceman206
__________________ Hristo Stoichkov: "I will always hate Real Madrid. There is just something about them that gets up my nose. In fact, I do not like speaking about them because it makes me want to vomit." |
| | |
| | #73 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-04-07 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 1,467
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: precijenjeni/podcijenjeni igrači oleguer podcijenjen ![]() ![]() ![]() (komentar je suvišan)guti precijenjen ![]() to mi stvarno nije jasno iako nije ekstra klasa od igrača, nikad ga se nije dizalo u zvijezde kod dosta trenera je dobivao vrlo malu minutažu, a po prikazanom na utakmici sa Valencijom uz Raula jedini je i nešto valjao, naravno podrazumijeva se da igra ovu sezonu na visokom nivou i nema oscilacije kao ostali (bez)veznjaci u sredini Realada ne bi bilo ono moji prijatelji govore, mediji pišu i sl. odlučio sam da ću stavljati igrače samo koje podcijenjuju/precijenjuju njihovi treneri/izbornici i eventualno ako je velika razlika izmeđ kvalitete igrača i kluba u kojem nastupa. Stoga. Precijenjeni su: Gago, Higuain, G. Milito, Marchena, Obi Mikel(No. 1 na ovoj listi), Gilardino, Zebina. Materazzi, Mexes, Marcelo, Heinze, Pepe, Chimbonda, Balack,SWP, Mascherano, Riise Podcijenjeni: Vučinić, Aquillani, Taddei, Lasana Diarra, Muntari, Petrić, Babel, Pires. Heitinga, Riera (Espanyol)
__________________ Život je pun reljefa Zadnji Uredio čudna_pojava : 26-03-08 u 05:28. |
| | |
| | #74 (permalink) | |
| Jebo tehniku, gledaj batine!!! | Re: precijenjeni/podcijenjeni igrači Citat:
__________________ malosutra.org | |
| | |
| | #75 (permalink) | |
| Jebivjetar Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: West Hercegovina Godina: 29
Poruka: 5,611
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: precijenjeni/podcijenjeni igrači Citat:
dobro si me nasmijao ujutro...
__________________ Sirotinji i pas kurac pokazuje. | |
| | |
| | #78 (permalink) |
| Jebo tehniku, gledaj batine!!! | Re: precijenjeni/podcijenjeni igrači ti si napisao da je oleguer podcjenjen..a argument ti je taj da je bolji od zambrotte ...da je neizostavan bio kad je barca osvojila i da je odlicno igrao... zambrotta je jedan od najboljih bekova na svijetu...ne znam da li bi i za koga moga reci da je bolji od njega... standardan igrac repreznetacije koja je svjetski prvak...u juventusu je također bio nezamjenjiv.. u barci mu je na pocetku trebalo da se prilagodi..i od tada igra svaku utakmicu , osim naravno kad je povrijeđen... pa cak i povrijeđen bi bolje igrao od oleguera...
__________________ malosutra.org |
| | |
| | #79 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: precijenjeni/podcijenjeni igrači Citat:
![]() na kojeg frey-a mislis???
__________________ "Emancipate yourselves from mental slavery; None but ourselves can free our mind" | |
| | |
| | #80 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 23-05-07
Poruka: 62
![]() | Re: precijenjeni/podcijenjeni igrači Golmana Fiorentine, pratim ga već 6,7 godina i uvijek je odličan, a repki Francuske nije baš primirisao, osim kao 3 golman ili slično. A šta se tiče Zambrotte, to je samo moje mišljenje, može biti krivo ili ne, ali je moje. ![]() Jednostavno mi je nešto posebno taj Zambrotta, puno bolji je bio u Juventusu. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:38.

iceman206

dobro si me nasmijao ujutro...