| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi precijenjeni/podcijenjeni igrači u Sport forumu; Citat: Pravi autor: iceman206 Golmana Fiorentine, pratim ga već 6,7 godina i uvijek je odličan, a repki Francuske nije ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #81 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: precijenjeni/podcijenjeni igrači Citat:
![]() Ja sam mislio da pricas za onog napadaca... isto se zove frey ak se ne varam...
__________________ "Emancipate yourselves from mental slavery; None but ourselves can free our mind" | |
| | |
| | #83 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-02-08 Godina: 17
Poruka: 2,920
![]() | Re: precijenjeni/podcijenjeni igrači ovo bi moglo neke naljutiti od strane Hajdukovih navijača mislim da je precijenjen(za sada) Varvodić-koji baš ništa posebnoga osim 1 obranjenog penala nije pokazao(sa Interom i Varteksom...čista nula šta se tiče obrana)a svejedno sam čitao komentare da je novi Pletikosa...ne govorim o ovom forumu jer ga se ovdje baš i ne spominje. još ćemo vidjeti kakav će ispast, al ovako rano sam čuo mnogobrojne komentare na forumima da je fenomenalan, a nije ništa posebnoga za sad napravio. |
| | |
| | #84 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: precijenjeni/podcijenjeni igrači 18-godišnji vratar koji je sakupio čak pet-šest prvoligaških nastupa u moćnom HNL-u je precijenjen. Bravo, majstore... Genijalno! ![]() A šta se tiče ovog bisera sa Zambrotom i Oleguerom... šta reći osim - nemam riječi. Šta sve crna zemlja na sebi nosi... ![]()
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #86 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: precijenjeni/podcijenjeni igrači aha... na osnovu par kretenskih kometara ti si zaključio da je dječak od 18 godina i sa 5-6 prvoligaških nastupa - precjenjen? Ma bravo... majstore...
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #89 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-04-07 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 1,467
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: precijenjeni/podcijenjeni igrači kao prvo ja gledam na to koji su igrača precijenjeni/podcijenjeni ove sezone neću sad gledat 10 godina unatrag pa mogu i napisat Forlanm dok je bio u Unitedu i sl. Roma igra odlično jedino im smeta jedan plavokosi idiot u obranio koji svako malo gol zasere ![]()
__________________ Život je pun reljefa |
| | |
| | #90 (permalink) |
| Jebo tehniku, gledaj batine!!! | Re: precijenjeni/podcijenjeni igrači ne bi se nikako slozio..momak je dobar igrac...i ako ko zasere, onda to nije on....zna se desiti neki glupi crveni...ali da je direktni krivac za pogodak, veoma veoma rijetko...
__________________ malosutra.org |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:42.

šta se tiče obrana)