| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Prekid u Sevilli u Sport forumu; LINK A za nas kažu da smo divljaci........ |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #5 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,301
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prekid u Sevilli Ma to je samo Betis, koga briga za njih.. Žao mi ovog Riviera. ![]()
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život |
| | |
| | #7 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 16-02-08 Godina: 17
Poruka: 1,599
![]() | Re: Prekid u Sevilli al dobro, ovo i mi balkanci radimo, budimo realni. sjećam se na tekmi sa Werderom kad je ovaj dosudio penal( ) oko 20 takvih flaša, plus pune pivske flašice(onakve otvorene) su letjele prema terenu, mogle su bez problema nekoga pogoditi....a da ljudi imaju jači šut, pa i suca ....jebote fenomenalan doživljaj sad nakon 6-7 mjeseci...al onda mi nije bilo do smijeha![]() ![]() čak je i moj stari potegnuo...na pol. si je kupio punu flašu vode, reko je da mu djau bocu(inače je zabranjeno davat ljudima plastične boce na maksimiru....čak ih ne daju na Cibalii i takvim tekmama.), al ljudi su znali šta nam rade, pa su dopuštaliim plastične boce sa čepovima...pogodite zašto ![]() ![]() onda kad su konjine zabile za 3-2 i kad se onaj (umetni rasističku riječ) počeo ceriti pred nama(Sanogo ili koji već qrac)...uspio je pogoditi sve do aut-linije....lakat ga jebe zadnjih par godina inače bi on to puno dalje mogao ![]() i ne, ovo nije nikakva zajebancija, nego istinita priča...samo što u ovoj nažalost svi su imali loše ciljnike ![]() sad će neko reć kako je dobro da niko nije nekoga pogodio....al jebi ga moglo je i gore, na stadionu se šuškalo gdje će Hauge ić doma i kojim avionom...šteta šta niko nije održo riječ ![]() Zadnji Uredio Dunga_burek : 16-03-08 u 23:22. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:07.

) oko 20 takvih flaša, plus pune pivske flašice(onakve otvorene) su letjele prema terenu, mogle su bez problema nekoga pogoditi....a da ljudi imaju jači šut, pa i suca
....jebote fenomenalan doživljaj sad nakon 6-7 mjeseci...al onda mi nije bilo do smijeha