| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Preminuo nogometaš Hrvoje Ćustić u Sport forumu; Hrvoje Čustić preminuo je u zadarskoj bolnici, nakon što se nekoliko dana borio za život. Hrvoje se u subotu ozlijedio ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 04-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 28
Poruka: 841
![]() ![]() ![]() | Preminuo nogometaš Hrvoje Ćustić Hrvoje Čustić preminuo je u zadarskoj bolnici, nakon što se nekoliko dana borio za život. Hrvoje se u subotu ozlijedio na nogometnoj utakmici sa Cibalijom, udarivši glavom u betonski zid koji se nalazi uz sam nogometni teren na stadionu u Stanovima. ![]() ![]() ![]()
__________________ Zakaj volim Zagreb mozda ne znam reci, al za mene on je i od veceg veci. Sve je vise veli, sve je vise plavi, a ja sam v njemu zagrepcanec pravi... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| liz liz Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,804
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Preminuo nogometaš Hrvoje Čustić u jebote.. kaj se treba dogoditi da se otvore ochi RIP
__________________ I denes mi veli mati: Glej koliki bik si! Ke si h životu dozdej napravil? Da nije nas bile, za grabu bi spal I suhe granje bi žrl. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 4,114
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Preminuo nogometaš Hrvoje Čustić o jebemti...... RIP
__________________ Nemoj da se kajes kad se nekom dajes,kada starost dodje zadovoljstvo prodje,iskoristi mladost i dozivi radost, tucaj se sve vise,jer lakse se dise |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 04-03-08 Lokacija: Negdije u Istri Godina: 27
Poruka: 863
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Preminuo nogometaš Hrvoje Čustić Užas...ali kao i obično nitko neće odgovarati
__________________ If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something |
| | |
| | #7 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 3,070
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Preminuo nogometaš Hrvoje Čustić Počivao u miru...... Jebemti HNL, Markovića, Srebrića i ostale koji se ne brinu o našem nogometu.....
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #10 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 07-11-06 Godina: 21
Poruka: 1,134
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Preminuo nogometaš Hrvoje Čustić još jedan mladi život je bio potreban da se ugasi da bi se konačno išlo rješavati neke stvari, nažalost tako je to u našoj zemlji, prije nego se nešto takvo ne dogodi i uzme žrtvu ne rješava se ništa ![]() naše vlasti očito ne znaju onu izreku "prvo spriječi pa onda liječi" nego u obrnutom rasporedu riječi RIP |
| | |
![]() |
| Tagovi: custic, hrvoje |
« Sevilla
|
Klub patuljaka »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:49.

RIP
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something