| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi PSG u Sport forumu; Pišite sve novosti o najdražem(barem meni)klubu!!!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| No End In Sight | Re: PSG dok ih je vodio Vahid Halilhodžić od 2003-2005 i bili su dobri... prije toga mozda 1997...tako nesto..dok je jos igro za njih marco simone...sjecam se bas protiv milana igrali...dobio ih milan obadvije...
__________________ malosutra.org ______________ My Baby Does the Hanky (S)Panky ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-09-06
Poruka: 250
![]() | Re: PSG Bio sam u parizu i mogu vam rec da sam se iznenadio kako fanaticne navijace ima psg! mislim svima je jasno da su oni juznjaci iz marselja totalni ludjaci al ni oni puno ne zaostaju, a ono pariz grad svijeta, umjetnosti i te sheme...
__________________ Stvarnost - iluzija izazvana pomanjkanjem alkohola |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 13,173
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: PSG dobili Valenciu 3:0 u prijateljskoj utakmici 15' [1 - 0] A. Diane 30' [2 - 0] D. N`Gog 85' [3 - 0] P. Luyindula
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli |
| | |
| | #10 (permalink) |
| No End In Sight | Re: PSG Chelsea pustio Makelelea u PSG Nekadašnji francuski reprezentativac Claude Makelele dobio je dopuštenje Chelseaja da se bez odštete pridruži PSG-u. Makelele je na Stamford Bridge stigao iz madridskog Reala u ljeto 2003. godine za 21 milijun eura te je s tim londonskim klubom osvojio dva naslova prvaka Engleske. Za francusku reprezentaciju je upisao 71 nastup, a u novom će klubu zaigrati uz Ludovica Giulyja, dojučerašnjeg člana Rome, koji je također osnažio redove PSG-a.
__________________ malosutra.org ______________ My Baby Does the Hanky (S)Panky ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: psg |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:54.