| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Put u Hong Kong u Sport forumu; Citat: Pravi autor: Trooper Glavno da Kranjcar ide.. ali s druge strane veca je sansa da mu neko slomije nogu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #24 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,098
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Put u Hong Kong Čovječe kakva blamaža! OČAJNO! Katastrofa na n-tu potenciju! doduše, ništa bolje nije se ni moglo očekivat od onako sklepane mopmčadi koja ni dva treninga nije odradila skupa. Mislim da nisu trebali ić ako nisu u stanju odigrat kako treba. Ali, išlo se u Koreju "da im guzica vidi puta", jebe se njih za rezultat i za dokazivanje, 99% onih igrača ionako će vidit Njemačku samo na TV. Malo su proputovali, malo se rastrčali, Cico je popio hektolitar-dva domaćeg korejanskog alkohola i to je to. Pa naša nogometna reprezentacija ima dugu tradiciju nastupa na takvih pizdastim turnirima na kojima se igrači druge, treće, četvrte... kategorije malo šetaju po Arabijama, Korejama, Japanima i sličnim sranjima. Nema ovo veze ni sa odabirom potencijanih kandidata ni sa pripremama momčadi niti sa bilo čim. To je najobičnije trošenje love koju oni seronje u HNS-u nisu zaradili. A to šta oni usput kidaju živce poštenim navijačima i sramote naš balun po svijetu - za to njih živo boli kurac! (Nap. svaka vulgarnost je svjesna i namjerna) |
| | |
| | #26 (permalink) |
| sarcasm, just one more service that i offer Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 78
Poruka: 4,703
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Put u Hong Kong nakon ovog carlsberg cupa bit će jasnije da kranjčar,neretljak,balatinac,ješe,tokić,petrić i još neki nemaju šta tražit u repki i da im treba reći aufwiedersehen
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #27 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Put u Hong Kong Hm, hm, hm... Jedno malo pitanje ako smijem? Zašto se svi toliko žeste i ljute na Kranjčara (mlađeg i debljeg)? Kao prvo moram priznat da dotični Kranjčar (mlađi i deblji) nikada nije bio moj omiljeni igrač, iako sada igra u Hajduku. Ali, treba mu priznat neke stvari. Igra naše reprezentacije je tako strukturirana da treba jedan igrač njegovog tipa - za proigravanje, zadnji pas, izbacivanje protivničkog braniča i stvaranje prilike napadaču - ono što se zove "klasična mezzopunta". Ja osobno nikada nisam volio takav sustav igre jer previše toga ovisi o raspoloženju i inspiraciji jednog igrača, koji osim toga obično ne pomaže obrani. Ali treba priznat da se Kranjčar (mlađi i deblji) u toj ulozi sasvim dobro snalazi i da ima onaj osjećaj kakav se traži za takvog igrača. Međutim, svaki takav igrač ovisi o podršci defanzivnih veznih i o čvrstoj igri obrambenih igrača te - pogotovo - o suradnji sa napadačima. Pa ako na ovom pivskom kupu nije imao adekvatnu podršku onda nije ni mogao doći do izražaja. Dakle, lakše malo sa kritikama na njegov račun jer mislim da su uglavnom klupski motivirane. Neka malog debelog u repreznetaciji. Ja mislim da tu za njega ima mjesta. Zadnji Uredio damfisk : 31-01-06 u 17:03. Razlog: pravopisna greška |
| | |
| | #28 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Put u Hong Kong Citat:
__________________ I krv svoju za bijelo-plavu boju Kohorta Osijek | |
| | |
| | #29 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Put u Hong Kong Citat:
| |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 12-01-06 Lokacija: Gorski kotar Godina: 25
Poruka: 283
![]() | Re: Put u Hong Kong evo pobjede i trećeg mjesta!! Hong Kong - Hrvatska 0:4 0:1 D. Knežević 0:2 J. Leko 0:3 E. da Silva 0:4 I. Bošnjak ovi su katastrofa, trebalo im je uvalit bar 10 komada!! valjda je Cico našo nekog za SP.
__________________ Rabuzin, Rabuzin sunce je napravio, ono Riječko je, ono Riječko je i ove godine!! |
| | |
![]() |
| Tagovi: hong, kong, put |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:51.

ali s druge strane veca je sansa da mu neko slomije nogu dole a time rastu i nase sanse na svjetskom prvenstvu

.