| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Rabuzinovo sunce u Sport forumu; 1/2 završnice – I. utakmice : 29.03.2006. 1. HAJDUK – RIJEKA 1 : 1 2. VARTEKS – KAMEN INGRAD 3 : 3 ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 12-01-06 Lokacija: Gorski kotar Godina: 25
Poruka: 283
![]() | Rabuzinovo sunce 1/2 završnice – I. utakmice : 29.03.2006. 1. HAJDUK – RIJEKA 1 : 1 2. VARTEKS – KAMEN INGRAD 3 : 3 1/2 završnice – II. utakmice: 05.04.2006. 1. RIJEKA – HAJDUK 1 : 0 2. KAMEN INGRAD – VARTEKS 1 : 2 Nakon jučerašnjih uzvratnih utakmica, dobili smo finaliste HR kupa. U finalu igraju Varteks i Rijeka!! Ždrijeb domaćina za dvije finalne utakmice ja 11.04. u 9.30 ujutro!! Hoće li Rijeka obraniti naslov, i zadržati Sunce na, bar, još jednu godinu, ili će Varteks u svom petom finalu uspijeti prvi put uzeti Sunce u Varaždin!!!!
__________________ Rabuzin, Rabuzin sunce je napravio, ono Riječko je, ono Riječko je i ove godine!! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 12-01-06 Lokacija: Gorski kotar Godina: 25
![]() | Re: Rabuzinovo sunce Prvo na Kantridu(napravit poštenu razliku), pa u Varaždin, i naravno zadržati sunce!!
__________________ Rabuzin, Rabuzin sunce je napravio, ono Riječko je, ono Riječko je i ove godine!! |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,492
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rabuzinovo sunce u Varaždinu se igra na 3. maj-praznik grada Rijeke
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #8 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Rabuzinovo sunce Ja idem za Varazdin, bio sam u Splitu prosle godine pa je dobro zavrsilo ![]()
__________________ Buffalo theory - my theory |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,492
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rabuzinovo sunce odo i ja za varaždin,al već ove subote pripremit teren za finale
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() | Re: Rabuzinovo sunce Nažalost ove subote neidem, ali na uzvrat idem!! I kako je lijepo voljet te...
| | |
![]() |
| Tagovi: rabuzinovo, sunce |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:10.