Real Madrid - Racing Santander 3:1
Golove dali: Sergio Ramos, Reyes i Diarra![]()
Raspravljate o temi Real Madrid u Nogomet forumu, dio Sport foruma; Zna Wampica sta valja...
[sigpic][/sigpic]
Real Madrid - Racing Santander 3:1
Golove dali: Sergio Ramos, Reyes i Diarra![]()
[sigpic][/sigpic]
pobjeda u gostima protiv Valencie, Raul 51'![]()
[sigpic][/sigpic]
jel je igro debeli u prvoj?
98% ljudi su bolesni bolesnici
misliš na Ronalda??? nije bio u orvoj niti je ušao u igru.
MATCH REPORT:
0- VALENCIA: Cañizares, Miguel, Albiol, Ayala, Curro Torres; Joaquín, Pallardó (Tavano, 72’), Baraja, Silva; Angulo and Villa (Vicente, 14’).
1- REAL MADRID: Casillas, Salgado, Ramos, Cannavaro (Mejía, 45’), Roberto Carlos; Reyes, Diarra, Emerson, Robinho (De la Red, 68’); Raúl; Van Nistelrooy.
GOALS:
0-1, min.51: Raul.
REFEREE: Medina Cantalejo, Andalusian Refereeing Association. Booked Cannavaro (5’), Diarra (25’), Salgado (42’), and Baraja (43’).
HIGHLIGHTS: Twelfth day of the Primera Liga. Game between Valencia and Real Madrid at a Mestalla stadium full to capacity.
Z A N I M L J I V O
![]()
Real predložio zamjenu Ronalda za Ševčenka
link
[sigpic][/sigpic]
pa to bi bilo idealno....
Samo, nisu u Chelseaju kreteni pa da uzmu debelo utovljeno svinjče... iako se Ševčenko nije snašao - JOŠ
ali čisto sumnjam... mislim da je mogućnost da Chelsea zamijeni Ševčenka za odojka ravna nuli
Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku [photoshop, programiranje, izrada web stranica i ostalo...]
Radar404 <- moj blog
Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć'
Kad popijem litru-dve, litru-dve,
lijepe su mi žene sve, žene sve
Real - Bayern 3:2(najbolji strijelac Lige prvaka 2 komada
)
drugo poluvrijeme katastrofa..šta nije ušao onaj Beckhamov udarac iz slobodnjaka![]()
[sigpic][/sigpic]