| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Regionalna liga u nogometu u Sport forumu; Zanima me mišljenje forumaša o ovoj temi! Da li mislite da bi se trebala osnovati nova regionalna liga ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,577
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Regionalna liga u nogometu Zanima me mišljenje forumaša o ovoj temi! Da li mislite da bi se trebala osnovati nova regionalna liga u nogometu u koju bi bili osim hrvatske lige uključene i još neke lige s ovih prostora te koje bi to lige u ovom trenutku bile? Dakle, nekakav nogometni pandan košarkaškoj regionalnoj ligi. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Regionalna liga u nogometu Ja sam nekako mislio na Austriju, Švicarsku, Hrvatsku, Mađarsku, Rumunjsku, Bugarsku, Sloveniju i, nogometno gledano, Srbiju, iako mislim da još nije vrijeme da se hrvatski i srpski nogometni klubovi češće sastaju! To je 8 država koja bi mogle složit 20-ak klubova pa možda i podić kvalitetu nogometu na ovim prostorima. |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 3,822
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Regionalna liga u nogometu Citat:
__________________ ...raspast se može austrija, krepat moredu svi kralji i carevi, ma ajduk ce ostat... | |
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Regionalna liga u nogometu E, je..ga! Ja sam prije otvaranja ove teme u tražilicu upisao "regionalna liga" pa mi nije izbacilo ništa na tu temu! Ili treba počet sređivat tagove, ili promijenit tražilicu! |
| | |
| | #9 (permalink) |
| One Minute Silence | Re: Regionalna liga u nogometu Jest bila... ali uzmi npr ligu bivse yuge... bilo bi ti opet dinamo,hajduk,c.zvezda, partizan,sarajevo ...i stalno bi se oni vrtili i sve pare bi dolazile u te klubove..i jedino bi se ti klubovi razvijali..... pored toga kao sto je neko rekao, zamislite C.Zvezda-Dinamo u Beogradu sta bi se desilo... |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Regionalna liga u nogometu Nebi volija da se to osnuje samo iz jednoga razloga. Na "neke" utakmice bi se dolazilo sa noževima i bejzbol palicama. ![]() P.S. Eto to bi ti se desilo.
__________________ "Sex is not an answer, sex is a question. Yes is an answer." |
| | |
![]() |
| Tagovi: nogomet, regionalna liga |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:44.