| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Rennes-Dinamo u Sport forumu; Ajmo krenut s još jednim ciklusom na istu temu... Kao što ''kolega Balog'' (ak se ne varam) kaže... Dinamu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,617
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Rennes-Dinamo Ajmo krenut s još jednim ciklusom na istu temu... Kao što ''kolega Balog'' (ak se ne varam) kaže... Dinamu je potrebna pobjeda u gostima od samo 2:0 i ide dalje Zanima me komentar na ovo Di si optimistični Dinamo12? ![]()
__________________ Dotepenci, dobit ćete po pički! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 4,233
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rennes-Dinamo Ko je zatvorio HSV... još se mora o njoj pričati....još je nisu iskomentirali neki drugi cjenjeni forumaši, a čekam i da vidim osvrt dinama12 ![]()
__________________ Hristo Stoichkov: "I will always hate Real Madrid. There is just something about them that gets up my nose. In fact, I do not like speaking about them because it makes me want to vomit." |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 28-10-07 Lokacija: Krapina
Poruka: 1,229
![]() | Re: Rennes-Dinamo Ne plačem, ma kakvi, HSV je 1. ekipa koja nas je nadigrala i u poptpunosti zaslužila pobjedu, odigrali smo jadno i bijedno i to je istina a nisam siguran da je 2-0 protiv žabara dosta...jer ako će bit 2-0, tada ćemo imat SKROZ jednaku gol-razliku...e pa ne znam ako gledaju da li su važnije pobjede doma ili u gostima, ako u gostima, onda dinamu treba 2-0. Bio sam na tekmi jebemu mater, ja sam bio najmirniji među Zapadom, to je sigurno, Balaban bolje da bježi iz Zagreba, jer sam siguran da 99% ljudi na Zapadu bi ga htjelo ubiti. Ja ne bi, on i Šokota, Tadić su skroz jednaki, jadni i nikakvi. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 28-10-07 Lokacija: Krapina
Poruka: 1,229
![]() | Re: Rennes-Dinamo Čale mislim da nema mozga, jer da nije napravio penal, bio bi siguran da je pobjeda 2-0 dosta ![]() ![]() ![]() A inače je do onda igro ok, to šta ne zna centrirat i dodavat smo već naučeni. Ove godine smo odigrali 12 utakmica u Europi, stvarno dugo ovako nismo, i rijetko koji klub će odigrat ovoliko koliko smo mi(recimo da Manchester bude prvak odigro bi maksimalno 13 utakmica), od 6 doma, sve sam gledo, a veselio sam se 2 puta od 6...protiv jakih sam 3 puta bio u teškoj depresiji par dana, ali nakon ove sa HSV-om nisam, jer su oni bili bolji i zaslužili pobjediti(to za druge ne mogu reći) Ako dinamo prođe dalje....ja slijedeće godine hodam svaku nedjelju na misu, i svima ću na ovom forumu tumačiti o čemu je nedjeljna misa bila, evo kunem se životom da ću to napraviti. Zadnji Uredio Dinamo12 : 06-12-07 u 00:23. |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 07-08-06 Godina: 30
Poruka: 2,370
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rennes-Dinamo Citat:
Rennes također ostaje u igri , njima je za prolaz dalje potrebna pobjeda od 3 gola razlike jer bi u tom slučaju imali više postignutih golova od Branna i išli bi dalje. Molim te reci mi da se šališ. Zadnji Uredio Ibort : 06-12-07 u 00:58. | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 4,233
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rennes-Dinamo dosta je pobjeda od 2:0..jel se ne gledaju međusobni, nego ko je više golova postigao u gostima i u tom slučaju bi dinamo imao više...ionako je svejedno..2:0, 3:0 kad se ne može zabiti...
__________________ Hristo Stoichkov: "I will always hate Real Madrid. There is just something about them that gets up my nose. In fact, I do not like speaking about them because it makes me want to vomit." |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 07-08-06 Godina: 30
Poruka: 2,370
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rennes-Dinamo Par ocjena igrača sa sport.net-a Etto: Bio je vrlo dobar i neugodan u napadu. Čovjek je 162342 puta prošao po strani i nije dao ni jednu jedinu upotrebljivu loptu. Da je 90 minuta sjedio negdje i pio kavu učinak bi bio isti. Dino Drpić: Vrlo siguran u obrani. Čvrst i pravovremenen u zračnim duelima, te siguran u dodavanjima. ![]() Carlos: Kao i Drpić - vrlo siguran Ja u životu nisam vidio Brazilca sa gorom tehnikom. Napisati "vrlo solidan" za čovjeka koji u čistoj situaciji , kad oko njega nema na 30m ni jednog protivničkog igrača , pri dodavanju suigrača ničim izazvan promaši za 15m ... pa to je urnebesno smiješno. Hrvoje Čale: Prema naprijed vrlo malo, ali zato u obrani standardno dobar. ![]() Ne ... ovo jednostavno ne zaslužuje ozbiljan komentar. Nikola Pokrivač: Odigrao je solidnu utakmicu, ali ne i na nivou koji se od njega očekuje. Ognjen Vukojević: Kao i Pokrivač, ali za to je najviše zaslužna vezna linija HSV-a u kojoj su svi igrači jako puno trčali i pokrivali. Ti haesvejci su stvarno bezobrazna gamad ... pa zamisli samo bezobrazluka , doći u Maksimir i onda još trčati po terenu i pokrivati protivničke igrače. Sram ih može biti! Ognjenu i Nikoli skuhati čaj i pomoći dečkima da se što prije oporave od tog šoka ... i svakako im ništa ne zamjeriti jer protivnički igrači su trčali i pokrivali ... šta da čovjek radi u takvoj situaciji ![]() I na kraju izjava (šokiranog) Ognjena Vukojevića - "Mi smo svoj cilj ispunili kad smo ušli u skupinu." Koji pičkasti alibi! Koje licemjerje! Ljetos su svi u Dinamu , na čelu s Mamićem , pričali kako je Liga prvaka dostižna , kako Dinamo to može i kako treba samo malo sreće , a ako se slučajno ne uspije onda se ide sigurno u Ligu UEFA. Kao osnovni cilj postavljeno je proljeće u Europi. I to je Zdravko Mamić bar 1000 puta ponovio u medijima ... a sad? Sad je odjednom ispunjen cilj ulaskom u Ligu UEFA. Ne računajući Grke , Dinamo na Balkanu ima najviše novaca , ima podršku grada kakvu nema ni jedan drugi klub , država mu je progledala kroz prste , a u poređenju s npr. rumunjskim , bugarskim pa i srpskim klubovima ... ili s Česima i Slovacima Dinamo nema apsolutno nikakve uspjehe. Kad se tome doda još i činjenica da je prije dva dana ispred kamera Zdravko Mamić jasno i glasno tvrdio kako nema govora o pregovorima oko prodaje Luke Modrića uoči utakmice koja Dinamu može donijeti proljeće u Europi , a jučer je pola dana proveo u pregovaranju s Ajaxom o Luki ... e onda stvarno ne znam može li se netko čuditi Dinamovim kroničnim neuspjesima. ZG mediji pišu bez prestanka bajke o Dinamovoj snazi i velikim igračkim zvijezdama , navijači (velikom većinom) te bajke puše i žive u nekom totalno nerealnom svijetu gdje je Dinamo uvijek bolji , jači , uvijek nadigra protivnika , ali eto nema sreće ... a za to vrijeme klubom čiji se navijači ponose svojom građanštinom upravlja najveći seljak sjeverno od južnog pola. I zbog svega toga Dinamo će i 37. proljeće za redom dočekati u blatu Maksimira. Ali nema veze. NK Zdravko Mamić je uz HDZ ... brat Zoran također. |
| | |
| | #10 (permalink) | ||
| Uvaženi forumas Datum registracije: 04-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 29
Poruka: 984
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rennes-Dinamo Kada su izvučeni Dinamovi protivnici za kup Uefa svi su rekli... to... prolazimo... Ja sam se nadao, ali Dinamo me rastuži (znači rastuži, a ne razočara.... jer to je naša realnost) svake godine...... Citat:
Neki su se neugodno iznenadili dok su nekima Dinamovi porazi najveće zadovoljstvo (obzirom da njihove klubove ne bi spasio niti sad bivši Intertoto kup) Citat:
_____________________________________________________ ...Modriću sve najbolje... zaslužio je igrati u najboljim klubovima.... _____________________________________________________ ...što se tiče Rennesa... hebiga.... bumo vidjeli rekli su slijepci.... _____________________________________________________ .......NEMA PREDAJE....... ![]()
__________________ ...ne dam Mamića niti za Abramovića... | ||
| | |
![]() |
| Tagovi: dinamo, rennes |
« promasaj
|
Top 50 golova »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:38.