Idi nazad   Croportal Forum > Sport > Nogomet
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Nogomet Raspravljate o temi Rennes-Dinamo u Sport forumu; Ajmo krenut s još jednim ciklusom na istu temu... Kao što ''kolega Balog'' (ak se ne varam) kaže... Dinamu ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 05-12-07, 23:10   #1 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-10-05
Poruka: 3,617
tzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masi
Rennes-Dinamo

Ajmo krenut s još jednim ciklusom na istu temu...

Kao što ''kolega Balog'' (ak se ne varam) kaže... Dinamu je potrebna pobjeda u gostima od samo 2:0 i ide dalje

Zanima me komentar na ovo

Di si optimistični Dinamo12?
Odgovori sa citatom
Star 05-12-07, 23:30   #2 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 03-10-07
Godina: 24
Poruka: 364
gurinho1984 se izdvaja iz mase
Re: Rennes-Dinamo

mislim da mali dinamo plache...
i mislim da che dinamo jako teshko do te 2-0 pobjede.
Odgovori sa citatom
Star 05-12-07, 23:37   #3 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 4,233
berto11 će uskoro biti poznatberto11 će uskoro biti poznatberto11 će uskoro biti poznatberto11 će uskoro biti poznatberto11 će uskoro biti poznatberto11 će uskoro biti poznatberto11 će uskoro biti poznat

Ko je zatvorio HSV... još se mora o njoj pričati....još je nisu iskomentirali neki drugi cjenjeni forumaši, a čekam i da vidim osvrt dinama12
Odgovori sa citatom
Star 05-12-07, 23:57   #4 (permalink)
Banned

Datum registracije: 28-10-07
Poruka: 1,229
Dinamo12 se izdvaja iz mase

Ne plačem, ma kakvi, HSV je 1. ekipa koja nas je nadigrala i u poptpunosti zaslužila pobjedu, odigrali smo jadno i bijedno i to je istina

a nisam siguran da je 2-0 protiv žabara dosta...jer ako će bit 2-0, tada ćemo imat SKROZ jednaku gol-razliku...e pa ne znam ako gledaju da li su važnije pobjede doma ili u gostima, ako u gostima, onda dinamu treba 2-0.

Bio sam na tekmi jebemu mater, ja sam bio najmirniji među Zapadom, to je sigurno, Balaban bolje da bježi iz Zagreba, jer sam siguran da 99% ljudi na Zapadu bi ga htjelo ubiti.

Ja ne bi, on i Šokota, Tadić su skroz jednaki, jadni i nikakvi.
Dinamo12 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-12-07, 00:01   #5 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-10-05
Poruka: 3,617
tzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masi

e.. živio čale... taj zna kad se može opustit i napravit penal iz šale
Odgovori sa citatom
Star 06-12-07, 00:14   #6 (permalink)
Banned

Datum registracije: 28-10-07
Poruka: 1,229
Dinamo12 se izdvaja iz mase

Čale mislim da nema mozga, jer da nije napravio penal, bio bi siguran da je pobjeda 2-0 dosta

A inače je do onda igro ok, to šta ne zna centrirat i dodavat smo već naučeni.

Ove godine smo odigrali 12 utakmica u Europi, stvarno dugo ovako nismo, i rijetko koji klub će odigrat ovoliko koliko smo mi(recimo da Manchester bude prvak odigro bi maksimalno 13 utakmica), od 6 doma, sve sam gledo, a veselio sam se 2 puta od 6...protiv jakih sam 3 puta bio u teškoj depresiji par dana, ali nakon ove sa HSV-om nisam, jer su oni bili bolji i zaslužili pobjediti(to za druge ne mogu reći)

Ako dinamo prođe dalje....ja slijedeće godine hodam svaku nedjelju na misu, i svima ću na ovom forumu tumačiti o čemu je nedjeljna misa bila, evo kunem se životom da ću to napraviti.

Zadnji Uredio Dinamo12 : 06-12-07 u 00:23.
Dinamo12 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-12-07, 00:54   #7 (permalink)
Banned

Datum registracije: 07-08-06
Godina: 30
Poruka: 2,370
Ibort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: Dinamo12 Pogledaj Poruke
a nisam siguran da je 2-0 protiv žabara dosta...jer ako će bit 2-0, tada ćemo imat SKROZ jednaku gol-razliku...e pa ne znam ako gledaju da li su važnije pobjede doma ili u gostima, ako u gostima, onda dinamu treba 2-0.
Ako Dinamo dobije 2:0 imat će gol razliku 3:4 ... istu kao Brann , pošto je sustav jednokružni ne gledaju se međusobni susreti nego je prvi kriterij , nakon gol razlike i više postignutih golova , tko je dao više golova u gostima. S obzirom na to bilo koja pobjeda Dinama sa 2 gola razlike bila bi dovoljna.

Rennes također ostaje u igri , njima je za prolaz dalje potrebna pobjeda od 3 gola razlike jer bi u tom slučaju imali više postignutih golova od Branna i išli bi dalje.

Citat:
Pravi autor: Dinamo12 Pogledaj Poruke
Ove godine smo odigrali 12 utakmica u Europi, stvarno dugo ovako nismo, i rijetko koji klub će odigrat ovoliko koliko smo mi(recimo da Manchester bude prvak odigro bi maksimalno 13 utakmica)
Molim te reci mi da se šališ.

Zadnji Uredio Ibort : 06-12-07 u 00:58.
Ibort je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-12-07, 00:56   #8 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 4,233
berto11 će uskoro biti poznatberto11 će uskoro biti poznatberto11 će uskoro biti poznatberto11 će uskoro biti poznatberto11 će uskoro biti poznatberto11 će uskoro biti poznatberto11 će uskoro biti poznat

dosta je pobjeda od 2:0..jel se ne gledaju međusobni, nego ko je više golova postigao u gostima i u tom slučaju bi dinamo imao više...ionako je svejedno..2:0, 3:0 kad se ne može zabiti...
Odgovori sa citatom
Star 06-12-07, 03:21   #9 (permalink)
Banned

Datum registracije: 07-08-06
Godina: 30
Poruka: 2,370
Ibort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auru

Par ocjena igrača sa sport.net-a

Etto: Bio je vrlo dobar i neugodan u napadu.

Čovjek je 162342 puta prošao po strani i nije dao ni jednu jedinu upotrebljivu loptu. Da je 90 minuta sjedio negdje i pio kavu učinak bi bio isti.

Dino Drpić: Vrlo siguran u obrani. Čvrst i pravovremenen u zračnim duelima, te siguran u dodavanjima.

Carlos: Kao i Drpić - vrlo siguran

Ja u životu nisam vidio Brazilca sa gorom tehnikom. Napisati "vrlo solidan" za čovjeka koji u čistoj situaciji , kad oko njega nema na 30m ni jednog protivničkog igrača , pri dodavanju suigrača ničim izazvan promaši za 15m ... pa to je urnebesno smiješno.

Hrvoje Čale: Prema naprijed vrlo malo, ali zato u obrani standardno dobar.

Ne ... ovo jednostavno ne zaslužuje ozbiljan komentar.

Nikola Pokrivač: Odigrao je solidnu utakmicu, ali ne i na nivou koji se od njega očekuje.
Ognjen Vukojević: Kao i Pokrivač, ali za to je najviše zaslužna vezna linija HSV-a u kojoj su svi igrači jako puno trčali i pokrivali.

Ti haesvejci su stvarno bezobrazna gamad ... pa zamisli samo bezobrazluka , doći u Maksimir i onda još trčati po terenu i pokrivati protivničke igrače.
Sram ih može biti!
Ognjenu i Nikoli skuhati čaj i pomoći dečkima da se što prije oporave od tog šoka ... i svakako im ništa ne zamjeriti jer protivnički igrači su trčali i pokrivali ... šta da čovjek radi u takvoj situaciji

I na kraju izjava (šokiranog) Ognjena Vukojevića - "Mi smo svoj cilj ispunili kad smo ušli u skupinu."

Koji pičkasti alibi! Koje licemjerje!

Ljetos su svi u Dinamu , na čelu s Mamićem , pričali kako je Liga prvaka dostižna , kako Dinamo to može i kako treba samo malo sreće , a ako se slučajno ne uspije onda se ide sigurno u Ligu UEFA. Kao osnovni cilj postavljeno je proljeće u Europi. I to je Zdravko Mamić bar 1000 puta ponovio u medijima ... a sad? Sad je odjednom ispunjen cilj ulaskom u Ligu UEFA.

Ne računajući Grke , Dinamo na Balkanu ima najviše novaca , ima podršku grada kakvu nema ni jedan drugi klub , država mu je progledala kroz prste , a u poređenju s npr. rumunjskim , bugarskim pa i srpskim klubovima ... ili s Česima i Slovacima Dinamo nema apsolutno nikakve uspjehe.

Kad se tome doda još i činjenica da je prije dva dana ispred kamera Zdravko Mamić jasno i glasno tvrdio kako nema govora o pregovorima oko prodaje Luke Modrića uoči utakmice koja Dinamu može donijeti proljeće u Europi , a jučer je pola dana proveo u pregovaranju s Ajaxom o Luki ... e onda stvarno ne znam može li se netko čuditi Dinamovim kroničnim neuspjesima.

ZG mediji pišu bez prestanka bajke o Dinamovoj snazi i velikim igračkim zvijezdama , navijači (velikom većinom) te bajke puše i žive u nekom totalno nerealnom svijetu gdje je Dinamo uvijek bolji , jači , uvijek nadigra protivnika , ali eto nema sreće ... a za to vrijeme klubom čiji se navijači ponose svojom građanštinom upravlja najveći seljak sjeverno od južnog pola.

I zbog svega toga Dinamo će i 37. proljeće za redom dočekati u blatu Maksimira.

Ali nema veze. NK Zdravko Mamić je uz HDZ ... brat Zoran također.
Ibort je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-12-07, 10:40   #10 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 04-04-07
Godina: 29
Poruka: 984
jUST_uSER se izdvaja iz masejUST_uSER se izdvaja iz masejUST_uSER se izdvaja iz masejUST_uSER se izdvaja iz mase

Kada su izvučeni Dinamovi protivnici za kup Uefa svi su rekli... to... prolazimo...

Ja sam se nadao, ali Dinamo me rastuži (znači rastuži, a ne razočara.... jer to je naša realnost) svake godine......

Citat:
Pravi autor: jUST_uSER Pogledaj Poruke

...mislim da se opet prerano favorizira Dinamo...... bojim se da se ne bi neugodno iznenadili........ realno Dinamo bi mogao prezimiti???...... realno???? .... na temelju čega???? europskog iskustva???? nadam se najboljem, ali..........

...prolaz nije nemoguća misija..... ali...... polako.....

Neki su se neugodno iznenadili dok su nekima Dinamovi porazi najveće zadovoljstvo (obzirom da njihove klubove ne bi spasio niti sad bivši Intertoto kup)

Citat:
Pravi autor: jUST_uSER Pogledaj Poruke

Dobar je Mandžukić.... ima dozu bahatosti (samo da ne pretjera) i mislim da su mu zadnje utakmice jako podigle samopouzdanje...

samo da ne bi bilo: Tko visoko leti........
...po sto i prvi put se pokazalo da su poslovice ipak izrečene s nekim razlogom...

...Modriću sve najbolje... zaslužio je igrati u najboljim klubovima....

...što se tiče Rennesa... hebiga.... bumo vidjeli rekli su slijepci....

.......NEMA PREDAJE.......
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: dinamo, rennes

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 10:38.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114