| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Rennes-Dinamo u Sport forumu; pobjediti rennes i s jedan razlike s balabanom,tadićem i mandžukićem tj. njihovom realizacijom čini mi se kao nemoguća ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-03-07 Godina: 30
Poruka: 864
![]() | Re: Rennes-Dinamo pobjediti rennes i s jedan razlike s balabanom,tadićem i mandžukićem tj. njihovom realizacijom čini mi se kao nemoguća misija a očekivati pobjedu s 2 razlike je pretjerani fanatizam navijača dinama koji vjeruju u navedene igrače. dinamo je napravio kardinalnu pogrešku dovođenjem 4 povratnika koja će doči do izražaja prodajom modrića,ettoa i vukojevića koji se najvjerovatnije neće još dugo zadržati u dinamu. iskreno bih volio da dinamo ostvari pobjedu koja ga vodi dalje,ali razum mi govori da to nije moguče.
__________________ S LIJEVOM ŠALJEM U BOLNICU A DESNOM NA GROBLJE http://www.imagesforme.com/images/7637RealShit.png |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 28-10-07 Lokacija: Krapina
Poruka: 1,229
![]() | Re: Rennes-Dinamo Citat:
Hazar-2 tekme Domžale-2 tekme Werder-2 tekme Ajax-2 tekme SKupine-4 tekme ovo je 12 utakmica, i tolko ih ne bu baš tako puno igralo u Europi ove godine, npr. pobjednik LP će najvjerovatnije odigrati 13 utakmica(osim ako pobjednik neće bit Liverpool ili tako nekakav koji je igro 3. pretkolo), to su ČINJENICE Samo sam htio reći da smo 6 mjeseci skoro igralči u Europi, i da je ovo nakon dugo vremena čak i uspjeh. Ja sam odmah reko da naš raspored ima i mane i vrline, igrali smo protiv 2 najjačih doma, to je jedino dobro za klubove koji žele biti 1., A Dinamo to želi, ali realno ne očekuje...najbolje bi bilo da su Brann i Rennes tu nama došli, jer onakav Basel ne bi nama ni tamo zabio. Ja sam gledo ove godine 6 europskih tekmi na Maksimiru, nadam se da će bit još koja, ali i ovo je dosta puno. Sad idem reci frendu da mi da 24 sata da ih čuvam do Rennesa ko poslije 1. sa Ajaxom kad su ta gamad ih izvriješali i popljuvali(Poslije 2. sam ih ja popljuvo, i to doslovno)...evo još imam tu doma te novine poslije 1. tekme sa Ajaxom. I ove ću nadam se tako čuvati. Zadnji Uredio Dinamo12 : 06-12-07 u 12:39. | |
| | |
| | #14 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,136
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rennes-Dinamo kaj si ti tak mutav?? gle stari pa nemreš bit zadovoljan na temelju toga kaj je dinamo odigral puno tekmi u europi... mislim to je zato kaj imamo jadan koeficijent pa krecu od nule u europska natjecanja... Se sjećaš zadnje lige uefa kad smo ispali od herenvenna.. jel i to smatraš uspjehom, jer dinamo je tada došao do iste razine natjecanja ko i sad.
__________________ pametni znaju |
| | |
| | #16 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,222
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rennes-Dinamo Ne znam čemu razočaranje i tuga, kad je to bilo i za očekivat. Protiv Rennas ćemo teško zabit gol, jer ako nismo uspijeli zabit Baselu, Brannu, a i jučer HSV-u onda nećemo ni njima. Modrić sjajno namjesti al nema nikog tko bi to zabio. Fali Eduardo i zbog toga najviše možemo žaliti jer on bi bar zabio par golova i sigurno bi imali više bodova. Ne treba sve gledat tako crno, ovo je Dinamu bila dobra škola i trebali bi od sada više igrat prijateljskih sa europskim klubovima jer vidi se da smo previše impresionirani protivnicima. Treba odradit pošteno Rennas i pripremat se za slijedeću sezonu. |
| | |
| | #17 (permalink) | |
![]() | Re: Rennes-Dinamo Citat:
Taj Dinamo je npr. igro protiv Elfsborga, a ovaj protiv AJAXA za ulazak u ligu uefe. Imali bi mi i bolji koeficijent da tada nije došao na scenu Fritz Stuchlik i zjebo Dinamo i Europu...pa i HNL gdje smo završili 7. pa nije bilo ništa od koef. slijedeće godine...Usudio bi se reći da je Stuchlik(Ili kako bi Mamić reko, Austrijski zločinac) zjebo nam koeficijent za slijedeće 2/3 godine, jer zahvaljujući njemu prošle sezone smo igrali sa Oxerom za ulazak i ligu uefe, da smo imali tu 1 pobjedu više(upravo protiv Tulipana), igrali bi sa.....MNOGO MNOGO slabijim protivnikom, i prošle, i ove sezone za ulazak i ligu uefe. Sad jedino nisam siguran da li ćemo slijedeće godine biti nositelji u 1. kolu Kupa uefe, bilo bi važno da jesmo. | |
| | |
| | #18 (permalink) |
| El burrito Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: West Hercegovina Godina: 29
Poruka: 5,778
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rennes-Dinamo Mali osvrt na sinoćnu tekmu Dinamo je zasluženo izgubio i zasluženo se oprostio od lige uefe, prezimiti u europi je nemoguća misija za ovakak luzerski Dinamo! A očekivati da će Dinamo pobjediti Rennes u gostima, dajte saberite se to je nemoguća misija. Govorite o neefikasnost Dinama a ja sinoć nisam vidio niti JEDNU čistu priliku Dinama za postizanje gola pa zato ne možemo govoriti o neefikasnosti kada nisu ni stvorili priliku. A o bočnim igračima Hrvoju i Ettu neću ni trošiti riječi, pokazali su sinoć svu raskoš svoga talenta ![]() Još mali Hrvoje izjavi da nije bio penal ![]() A profesor Ivanković se pokazao još jednom kao veliki znalac i opet je zaglavinjao i usporedio Modrića sa Van der vaartom i vidjeli smo kako je završilo. Imam osjećaj da se Olić malo čuvao sinoć i igrao je pod kočinicom, očito želeći poštediti svoj bivši klub. Modriću dok je vrijeme bježi iz kluba jer ćeš samo stagnirati ovdje.
__________________ Sirotinji i pas kurac pokazuje. |
| | |
| | #19 (permalink) |
![]() | Re: Rennes-Dinamo HSV nije kao ova 2 kluba prije protiv kojih smo imali priliku svakih 5 min Ako ćemo uspjeti imati bar 4-5 šansi protiv Rennesa i napokon nešto od toga pogoditi, ima nade Sumnjam daje Rennes išta jači od Branna i Basela. |
| | |
![]() |
| Tagovi: dinamo, rennes |
« promasaj
|
Top 50 golova »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:13.

pametni znaju